fashiondays.ro

Fuste elegante • modele noi

FUSTA-ELEGANTA-1

Fusta eleganta din catifea mov accesorizata cu banda brodata • Effect

FUSTE
Fusta eleganta din catifea mov accesorizata cu banda brodata Fusta eleganta in clos Fusta dama din catifea mov Captuseala neagra Fusta ampla accesorizata cu banda brodata aplicata Se incheie cu fermoar la spate Ideala pentru birou dar si pentru iesirile in oras Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

FUSTE ELEGANTE, VEZI OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
FUSTA-ELEGANTA-2

Fusta eleganta din catifea grena • MBG

FUSTE
Fusta eleganta din catifea grena Fusta eleganta in clos Fusta din catifea bordo Accesoriu auriu in talie Nu are dublura Se incheie cu fermoar la spate Ideala pentru birou dar si pentru iesirile in oras Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
FUSTA-ELEGANTA-3

Fusta eleganta cu aplicatii brodate • Venezia Artigiano Moda

FUSTE
Fusta eleganta cu aplicatii brodate; Fusta conica cu captuseala  Aplicatii brodate; Se incheie cu fermoar la spate Broderie ivoire pe partea din fata Captuseala bleumarin Croi pe corp Material: 60% vascoza 40% pliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
FUSTA-ELEGANTA-4

Fusta elegantaneagra conica • MBG

FUSTE
Fusta eleganta neagra conica Fusta eleganta neagra Croi conic Dublura neagra Accesoriu auriu in talie Fusta neagra din bistrech Slit la spate Se incheie cu fermoar la spate Material:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
FUSTA-ELEGANTA-5

Fusta grena eleganta accesorizata cu fir lucios • Venezia Artigiano Moda

FUSTE
Fusta grena eleganta accesorizata cu fir lucios Fusta midi din lana Fusta grena conica Accesorizata cu fir argintiu lucios Fundite negre din saten la baza rochiei Se incheie cu fermoar auriu la spate Captuseala grena Model negru in zona taliei Material:50% lana 50% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)     
FUSTA-ELEGANTA-6

Fusta eleganta neagra din catifea • Effect

FUSTE
Fusta eleganta neagra din catifea Fusta eleganta neagra Fusta scurta din catifea Dantela neagra in partea de jos Accesorizata in talie cu multe bilute mici negre Croi lejer Nu are dublura Material:100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
FUSTA-ELEGANTA-7

Fusta din piele ecologica mustar cu talie inalta • Atmosphere

FUSTE
Fusta din piele ecologica mustar cu talie inalta Fusta midi mustar Fusta eleganta din piele ecologica Talie inalta Croi pe corp Se incheie cu fermoar la spate Fusta office-eleganta Slit la spate Material 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste din piele ecologica! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
FUSTA-ELEGANTA-8

Fusta eleganta midi din bucle • Atmosphere

FUSTE
Fusta eleganta midi din bucle; Fusta midi eleganta Fusta pe corp din bucle Accesoriu negru din piele ecologica in talie Se incheie cu fermoar la spate Croi pe corp Ideala pentru tinute office Articol vestimentar foarte versatil Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
FUSTA-ELEGANTA-9

Fusta eleganta albastra clos • Ade

FUSTE
Fusta eleganta albastra clos Livrare vineri!! Fusta eleganta albastra Fusta clos dama Pliuri ce pornesc din talie Cambrata pe talie Se inchide cu fermoar la spate Lungime fusta: 55 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste clos! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
FUSTA-ELEGANTA-10

Fusta eleganta neagra in clos • Ade

FUSTE
Fusta eleganta neagra in clos Fusta neagra in clos Buzunare lateral Cambrata pe talie Material gros textura fagure Se inchide cu fermoar la spate Lungime fusta: 54 cm Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste negre! * Modelul nostru poarta marimea 36(S). 
FUSTA-ELEGANTA-11

Fusta eleganta gri inchis • Effect

FUSTE
Fusta eleganta gri inchis Fusta eleganta dama Fusta din stofa gri inchis Se incheie la spate cu fermoar si nasture negru Captuseala neagra Ideala pentru tinuele elegante-office Material: 50% poliester 20% vascoza 30 % lana Fabricat  in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)    
FUSTA-ELEGANTA-12

Fusta kaki din bumbac cu imprimeu si paiete • Effect

FUSTE
Fusta kaki din bumbac cu imprimeu si paiete Fusta eleganta dama Fusta conica; Fusta kaki cu imprimeu frunzulite Accesorizata cu paiete; Se incheie cu fermoar la spate Captuseala bleumarin Material: 98% bumbac 2% spandex Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
FUSTA-ELEGANTA-13

Fusta conica bej cu flori brodate ivoire • Effect

FUSTE
Fusta conica bej cu flori brodate ivoire Fusta eleganta dama Fusta conica Fusta bej cu flori brodate ivoire Captuseala bej inchis Material: 60% bumbac 36% poliester 4% spandex Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
FUSTA-ELEGANTA-14

Fusta eleganta gri cu imprimeu floral • Atmosphere

FUSTE
Fusta eleganta gri cu imprimeu floral Fusta trei sferturi eleganta Fusta cu talie inalta Imprimeu floral Despicatura laterala accesorizata cu nasturi aurii Accesorizata in talie cu o curea neagra Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
FUSTA-ELEGANTA-15

Fusta neagra clos din catifea • Effect

FUSTE
Fusta neagra clos din catifea Fusta eleganta neagra Fusta clos Fusta din catifea Ideala pentru tinute elegante de ocazie sau pentru birou Lungime: 58 cm Captuseala neagra Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
FUSTA-ELEGANTA-16


Fusta rosie clos din catifea • Effect

FUSTE
Fusta rosie clos din catifea Fusta eleganta rosie Fusta clos Fusta din catifea Ideala pentru tinute elegante de ocazie sau pentru birou Lungime: 58 cm Captuseala rosie Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste! * Modelul nostru poarta marimea S(36)