fashiondays.ro

Rochii de ocazie lungi • MissGrey

Rochii de ocazie lungi • MissGrey

Rochii de ocazie din texturi rafinate cu detalii pretentioase


Fie ca esti adepta unui stil mai simplu, fie ca preferi sa te faci remarcata prin tinute extravagante, cele mai noi colectii de rochii de ocazie sunt alegerea ideala pentru tine. Iti punem la dispozitie o varietate de sute de modele de rochii confectionate din cele mai luxuriante texturi, precum catifeaua, dantela fina, dantela pretioasa, anticul de calitate superioara, triplul voal elastic sau voalul fin, in culori care mai de care mai seducatoare. In design-uri gandite in asa fel incat sa avantajeze fiecare tip de silueta, rochiile de ocazie Miss Grey trateaza cu o atentie deosebita detaliile, motiv pentru care te poti bucura de rochii cu aplicatii pretioase si extravagante din franjuri si margele, paiete sau pene.

Ingrijita cu atentie, categoria dedicata creatiilor noi marca Miss Grey iti pune la dispozitie cele mai noi colectii, care apar o data la doua saptamani, in fiecare anotimp. Astfel, poti alege dintr-o selectie impresionanta cele mai frumoase rochii de seara si elegante cu ajutorul carora sa cuceresti absolut orice privire la evenimentele speciale.

Rochie Scarlett Rose Quartz • MissGrey


Rochie Scarlett Rose Quartz1Rochie Scarlett Rose Quartz2

Fii in voga in acest an, chiar si la evenimentele speciale, cu rochia de seara Scarlett in tonuri incantatoare si delicate de rose quartz. Simpla, feminina si cu accente romantice, rochia lunga de ocazie are bretelele realizate din dantela pretioasa brodata manual cu paiete si fusta din voal fin vaporos. Accesoriul din talie iti pune in evidenta silueta feminina, iar culoarea discreta si delicata iti asigura o alura de poveste oriunde ai alege sa  o porti.    Lungime: 118 cm, masurata din talie Alte culori:   
    

Rochie Kora Turcoaz • MissGrey


Rochie Kora Turcoaz1Rochie Kora Turcoaz2

Indrazneste sa porti culori vibrante, pentru aparitii de neuitat la evenimentele speciale. Rochia de seara lunga Kora este accesoriul vestimentar perfect pentru momentele in care iti doresti sa te faci remarcata la orice ocazie. Confectionata integral din voal fin, rochia lunga de ocazie impresioneaza atat prin culoarea sa bogata, nuantele de turcoaz fiind foarte in voga in acest sezon, cat si prin croiala in stil A-line ce ii ofera capacitatea de a se crea iluzia unei talii bine definite, evidentiind exclusiv calitatile fizice ale purtatoarei si minimizand defectele. Ideala in combinatie cu tonurile de auriu, rochia turcoaz de ocazie devine centrul atentiei, oriunde ai alege sa o porti.  Alte culori:        

Rochie Kora Verde • MissGrey


Rochie Kora Verde1Rochie Kora Verde2

De un rafinament extraordinar, verdele smarald confera o aura luxurianta oricarei rochii de seara. Alege sa porti rochia lunga de ocazie din voal verde, cu bust fronsat si aplicatie pretioasa pe cordon, pentru a obtine cele mai spectaculoase aparitii la evenimentele speciale. Simpla si sofisticata simultan, rochia de seara lunga impresioneaza prin design-ul in stil A-line, menit sa flateze orice tip de silueta, dar si prin culoarea vibranta si atentia acordata detaliilor. Alte culori:   

Rochie Laurie Mentă • MissGrey


Rochie Laurie Mentă1Rochie Laurie Mentă2

Surprinde printr-o aparitie irezistibila la orice eveniment, cu rochia de seara lunga Laurie. In tonuri superbe de verde menta, rochia lunga de ocazie este confectionata din triplu voal creep, si este dotata cu cupe menite sa iti sustina si puna in valoare bustul. Decolteul in forma de inima iti indulceste imaginea, in vreme ce design-ul fara maneci si deschizatura de pe picior iti asigura un aer seducator si misterios. Alte culori:       

Rochie Alessia Neagră • MissGrey


Rochie Alessia Neagră1Rochie Alessia Neagră2

Rochia de ocazie lunga Alessia este de nelipsit din garderoba ta festiva, indiferent de sezon. Confectionata din voal de matase negru, rochia lunga de ocazie impresioneaza prin delicatetea materialului vaporos, prin design-ul simplu si sofisticat simultan, si prin eleganta deosebita pe care o confera fiecarei purtatoare. Aplicatia pretioasa din zona gulerului transforma rochia de seara neagra intr-o piesa vestimentara pretioasa, simplu de purtat si accesorizat, in vreme ce jocurile de transparenta de la nivelul bustului iti sporesc farmecul, conferindu-ti o alura seducatoare si misterioasa, fara sa dezvaluie mai mult decat este necesar.      

Rochie Erin Albastră • MissGrey


Rochie Erin Albastră1Rochie Erin Albastră2

Confectionata din voal de matase in tonuri vibrante de albastru si cu bust din dantela in aceeasi culoare, rochia de seara lunga Erin este creata in asa fel incat sa avantajeze orice tip de silueta si sa iti confere o alura sofisticata si deosebit de eleganta. Indiferent de evenimentul la care alegi sa o porti, rochia lunga de ocazie va atrage atentia asupra ta, si nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci.   Lungime: 118 cm.  Alte Culori:              

Rochie Sara Bordo • MissGrey


Rochie Sara Bordo1Rochie Sara Bordo2

Fii in ton cu trendurile anului, si remarca-te la ocaziile speciale cu o rochie de ocazie lunga in tonuri splendide de bordo. Confectionata din voal bordo rochia lunga de ocazie iti confera o aparitie spectaculoasa, definita prin eleganta la superlativ si feminitate.    Lungime: 118 cm masurata din talie.

Rochii de ocazie lungi, oferta actualizata si preturile click aici