fashiondays.ro

Rochii de ocazie scurte • modele 2018

rochie-de-ocazie-scurta-1

Rochie eleganta rosie cu volane la maneci • Xara

ROCHII
Rochie eleganta rosie cu volane la maneci Rochie eleganta rosie Rochie scurta din bistrech Maneca scurta cu volane Decolteu in V Croi lejer Dublura rosie Lungime de la sub brat: 65 cm Material: 98% bumbac 2% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE OCAZIE, VEZI OFERTA COMPLETA CLICK AICI
rochie-de-ocazie-scurta-2

Rochie visinie din catifea cu accente romantice • Xara

ROCHII
Rochie visinie din catifea cu accente romantice Rochie de ocazie visinie Rochie scurta din catifea Rochie de inspiratie medievala Maneca lunga lejera despicata; Decolteu adanc cu insertie din tul transparent Accesorizata in talie cu o banda decorata cu margele argintii Croi lejer Dublura visinie Lungime de la sub brat: 65 cm Material:94% poliester 6% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-scurta-3

Rochie verde smarald din catifea cu accente romantice • Xara

ROCHII
Rochie verde smarald din catifea cu accente romantice Rochie de ocazie;verde smarald Rochie scurta din catifea Rochie de inspiratie medievala Maneca lunga lejera despicata  Decolteu adanc cu insertie din tul transparent Accesorizata in talie cu o banda decorata cu margele argintii Croi lejer Dublura verde Lungime de la sub brat: 65 cm Material:94% poliester 6% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-scurta-4

Rochie de ocazie verde cu snur pe spate • Raspberry Fashion

ROCHII
Rochie de ocazie verde cu snur pe spate Rochie de ocazie scurta Rochie verde din catifea Decolteu in V in fata Decupata pe spate se leaga cu un snur din catifea Maneca lunga Croi pe corp Lungime de la sub brat: 62 Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-scurta-5

Rochie bleumarin din tricot accesorizata cu fir lame • Hermosa

ROCHII
Rochie bleumarin din tricot accesorizata cu fir lame Rochie scurta bleumarin Rochie mulata accesorizata cu fir lame Fara maneci Decupata la spate Accesorizata la spate cu funda reglabila Croi pe corp Nu are dublura Lungime de la sub brat: 75 cm Material:80% acrylic 20% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)    
rochie-de-ocazie-scurta-6

Rochie scurta neagra cu paiete in zona bustului • Atmosphere

ROCHII
Rochie scurta neagra cu paiete in zona bustului Rochie de seara scurta Rochie neagra cu paiete in zona bustului Croi pe corp Bustul este buretat Look-ul ti se poate schimba atasandu-i maneca; Maneca se prinde lateral cu un nasture auriu Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)    
rochie-de-ocazie-scurta-7

Rochie rosie midi eleganta din dantela • Atmosphere

ROCHII
Rochie rosie midi eleganta din dantela Rochie rosie eleganta Rochie de ocazie din dantela Maneca scurta din dantela nedublata Dulbura rosie Decolteu adanc in V Dantela nedublata in partea de jos Lungime de la sub brat: 80 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii rosii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).Dimensiuni produs marimea S:Bust 76-78 - Talie 62-64 Sold 84-86
rochie-de-ocazie-scurta-8


Rochie de seara din dantela rosie si volane din voal • Xara

ROCHII
Rochie de seara din dantela rosie si volane din voal rochie rosie midi de ocazie stil romantic-chic rochie ideala pentru party si nunti maneca scurta decolteu in forrma de V cu aplicatie din tul bej 3 volane din voal aplicate in partea de jos captuseala rosie fermoar la spate lungime de la sub brat: 78 cm material: 20% Bumbac 80% poliamida captuseala: 100%poliester mare in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara fabricate in Romania! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)    
rochie-de-ocazie-scurta-9

Rochie eleganta din crep auriu cu broderie in zona taliei • Atmosphere

ROCHII
Rochie eleganta din crep auriu cu broderie in zona taliei Rochie eleganta din crep Rochie scurta de ocazie Decolteu adanc Broderie in zona taliei Spatele este gol Fermoar la spat Lungime de la sub brat: 68 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
   
rochie-de-ocazie-scurta-10

Rochie scurta de ocazie cu paiete verzi • Atmosphere

ROCHII
Rochie scurta de ocazie cu paiete verzi Rochie eleganta de ocazie Rochie scurta din paiete verzi Decolteu adanc Croi pe corp Bretele subtiri Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 66 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-scurta-11


Rochie eleganta albastra cu flori din dantela brodata • MBG

ROCHII
Rochie eleganta albastra cu flori din dantela brodata Rochie eleganta de ocazie Rochie albastra scurta Dantela brodata Fara maneca Se incheie la spate cu fermoar Captuseala albastra Lungime de la sub brat: 65 Material: 95% vascoza 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-scurta-12

Rochie de seara baby doll tafta verde • MBG

ROCHII
Rochie de seara baby doll tafta verde rochie midi eleganta de seara; rochie baby doll verde rochie din tafta cu pliuri late maneca scurta decolteu generos fermoar la spate made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-de-ocazie-scurta-13

Rochie scurta eleganta de seara neagra cu paiete colorate • Effect

ROCHII
Rochie eleganta de seara neagra cu paiete colorate  rochie eleganta deosebita rochie scurta cu un croi lejer modern bustul din voal negru  partea de jos din fata din paiete colorate maneca despicata din voal croi asimetric mai lung voalul la spate peste rochita ca o pelerina lungime de la sub brat: 69cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
  
ROCHII DE OCAZIE, VEZI OFERTA COMPLETA CLICK AICI

rochie-de-ocazie-scurta-14


Rochie eleganta de seara tul bleumarin brodat in partea de jos • MBG

ROCHII
Rochie eleganta de seara tul bleumarin brodat in partea de jos rochie de seara bleumarin  croi baby doll cambrata pe talie rochie eleganta din tul dublat cu saten doua straturi de tul in partea de jos brodata cu alb cu bleumarin irizant la spate decolteu adanc din tul transparent in forma de V fermoar pe spate tul transparent in partea de sus maneca scurta lungime de la sub brat: 80cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)    
rochie-de-ocazie-scurta-15

Rochie de seara midi conica din broderie roze • MBG

ROCHII
Rochie de seara midi conica din broderie roze rochie de seara roz pal rochie trei sferturi din broderie cordon subtire cu fundita in talie fermoar la spate maneca scurta decolteu in V la spate broderie cu bordura in partea de jos si la maneca lungime de la sub brat pana jos: 77cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)