dyfashion.ro

Haine primavara dama • Colectia 2018

haine-de-primavara-colectia-2018

Tinute femei din Colectia Primavara 2018


Vezi care sunt tendințele impuse de moda anului 2018 și găsește-ți aici inspirația! Starshiners ți-a pregătit haine la modă care să îți completeze stilul personal: de la rochii, pantaloni și bluze, la accesorii, pantofi și genți - de pe podium și nu numai.În această primăvară, înlocuim culorile închise cu nuanțe vesele, care să te ajute să obții outfituri unice și care să te binedispună.

Pentru a nu mai prelungi așteptarea, află că în 2018 se poartă delicatele nuanțe de lămâie, mustar, mentă, roz pal, baby blue.Vezi noile colecții propuse de designeri noștri și fii parte din modă!


Rochie StarShinerS neagra de zi cu croi larg cu elastic in talie • Best Seller • Rochii de primavara - vezi oferta completa


haine-de-primavara-best-seller2haine-de-primavara-best-seller3

Rochie cu imprimeu floral în culori vii. Partea superioară separată de cea inferioară la brâu cu elastic in talie. Croială ușor cloș, cu decolteu rotund și mâneci lungi cu manșete. Fabricată din țesătură vaporoasa cu structură delicată. O rochie foarte cochetă, cu un design floral la modă, atragator care vă va accentua delicatețea feminină.

Rochie StarShinerS neagra eleganta tip creion din material elastic cu decolteu • StarShinerS


haine-de-primavara-best-seller4

 Rochie office din jersey uni si cu print floral. Croi petrecut in partea de sus, maneci lungi, prinse in elastic si mulat in partea de fusta, fara captuseala. CU elastic in talie. Este o rochie ce se poate purta atat la birou cat si la un eveniment mai special.

Bluza dama StarShinerS gri eleganta brodata din material elastic cu decolteu • StarShinerS • Bluze de primavara - vezi oferta completa


haine-de-primavara-best-seller6haine-de-primavara-best-seller7

Bluza office din lycra cu flori brodate. Croi petrecut cu volan in partea de jos, maneci lungi prinse in elastic, elastic si cordon in talie. Este o bluza care avantajeaza orice tip de talie datorita croiului. 

Bluza dama alba casual din bumbac elastic cu tinte metalice •


haine-de-primavara-best-seller8haine-de-primavara-best-seller9

Bluza cu croi lejer, lungime asimetrica, maneci lungi, fabricata din bumbac elastic.

Camasa dama Fofy gri office din bumbac elastic cu aplicatii de dantela tricotata • Camasi de primavara - vezi oferta completa


haine-de-primavara-best-seller10haine-de-primavara-best-seller11

Camasa deosebit de feminina, mulată pe corp și taliată, cu mâneci trei-sferturi, într-o culoare uniformă modernă. Decolteul in V este prevăzut cu un element decorativ cu petre strass si dantela tricotata. Este fabricată dintr-o bumbac elastic.

Camasa dama Fofy alba office din bumbac cu un croi cambrat accesorizata cu pietre stras


haine-de-primavara-best-seller12haine-de-primavara-best-seller13

Camasa cambrata, mâneci lungi și decolteu rotund decorat cu pliuri delicate si un accesoriu deosebit cu pietre. În partea de sus din spate prevăzută cu un decupaj oval și nasture mic metalic. Fabricată din bumbac elastic, foarte placut la purtat.


Fusta StarShinerS gri office tip creion cu talie medie din stofa subtire usor elastica • Fuste de primavara - vezi oferta completa


haine-de-primavara-best-seller14haine-de-primavara-best-seller15

Fusta office din stofa fina la atingere, usor elastica. Croi mulat lungime midi. Este o fusta simpla, tip creion careia i s-au adaugat doua fermoare pt un look mai special, fashion. O piesa vestimentara basic, ideală pentru ținutele de zi si cele de birou.

Pantaloni Fofy albastri-inchis office conici cu talie inalta • Pantaloni de primavara -vezi oferta completa


haine-de-primavara-best-seller16haine-de-primavara-best-seller17

Sacou Fofy albastru office cambrat din material usor elastic captusit pe interior •Sacouri de primavara - vezi oferta completa


haine-de-primavara-best-seller18haine-de-primavara-best-seller19

Sacou elegant si stilat de damă confecționat din material usor elastic, pe căptușeală delicată din satin. Croi cambrat, ce evidențiază talia, cu lungimea până la șolduri, mâneci lungi. Modelul prezentat are pernuțe la umeri și se încheie cu un nasture în talie. Sacou modern, office, ideal pentru a da culoare și stil ținutelor feminine.

Geaca visinie casual din piele ecologica captusita pe interior • Geci si jachete de primavara- vezi oferta completa


haine-de-primavara-best-seller20haine-de-primavara-best-seller21

Geaca casual din piele ecologica de calitate superioara cu fermoare accesorizate in stil modern. Se inchide cu fermoar si capse. Are buzunare si este captusita pe interior cu stofa subtire. O geaca in talie, accesorizata cu un cordon, care te va incanta!

Colectia Primavara 2018 - vezi oferta completa