dyfashion.ro

Rochii cocktail cu spatele gol?

rochii-coktail-cu-spatele-gol-1

Ai nevoie de rochii cocktail de o eleganta clasica


Primavara abia a inceput si deja esti nerabdatoare sa porti tinute cat mai feminine si colorate. Invitatiile la evenimente speciale dau buzna peste tine si vrei sa afli secretul unui look stralucitor? Iata-l: rochiile cocktail cu spatele gol de la Miss Grey.

Stim ca vrei sa-ti construiesti o imagine perfecta cu ajutorul unei singure piese vestimentare - rochia ideala, capabila sa iti evidentieze calitatile naturale si sa trimita in umbra micile defecte, sa starneasca uimire si apreciere din partea tuturor privitorilor, si care sa iti confere o alura eleganta, misterioasa, clasica si seducatoare. O astfel de rochie iti va usura alegerile vestimentare pe care esti nevoita sa le faci cand urmeaza sa participi la un eveniment special.

O cina romantica, o petrecere restransa cu un grup de prieteni si cunoscuti, o reuniune familiala, o aniversare a unui prieten drag, toate acestea sunt ocazii speciale care necesita tinute speciale. Si cand vorbim despre tinute speciale, nu ne referim la cele mai extravagante si pompoase obiecte vestimentare, ci la acele piese si accesorii care te pun in evidenta subtil, care atrag atentia prin detalii, simplitate si eleganta. Asemenea evenimente incep sa devina din ce in ce mai dese odata cu instalarea primaverii si e bine sa fii pregatita pentru oricare dintre ele chiar inainte de a primi invitatiile!


Adauga garderobei tale o pata de culoare, un plus de eleganta si un strop de romantism alegand rochiile cocktail cu spatele gol Tania. Pentru ca se potrivesc celor mai deosebite evenimente, rochiile cocktail cu spatele gol sunt optiunea ideala pentru ocaziile acestei primaveri: usor de purtat si accesorizat, rochiile cocktail cu spatele gol iti asigura un grad ridicat de confort si o imagine delicata si feminina. Dantela pretioasa o incadreaza perfect in peisajul sezonului, in vreme ce lungimea midi iti asigura o eleganta aparte, clasica, care contrasteaza cu efectul creat de spatele gol.

Cele mai potrivite culori pentru rochiile cocktail cu spatele gol


rochii-coktail-cu-spatele-gol-2

Confectionata din material elastic, rochia cocktail cu spatele gol in tonuri de albastru este ideala pentru o petrecere restransa de tip cocktail, de primavara. Spatele gol, asociat cu lungimea midi si designul conic al rochiei elegante, o transforma intr-o tinuta originala, care impresioneaza prin simplitate si stil. Culoarea albastra confera o alura delicata si feminina, asigurandu-ti admiratia tuturor.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-cocktail-cu-spatele-gol/