dyfashion.ro

Rochii de zi pentru primavara

rochii-de-zi-pentru-primavara-1

Rochii de zi pentru primavara care va veni


Si ce daca anul acesta primavara are toane? Oricat s-ar impotrivi ea, in curand vei scotoci prin garderoba in cautarea unor rochii de zi in care sa te simti eleganta si seducatoare. Pentru ca vor veni pana la urma si zile placute, calde si luminoase, ca sa eviti acele momente in care constati cu stupoare ca pur si simplu nu mai ai nimic de imbracat, noi iti oferim cea mai simpla solutie: completeaza-ti colectia de tinute feminine si stilate cu niste rochii de zi elegante in culori vesele.

Rochii de primavara in care te simti cea mai frumoasa


Imagineaza-ti ziua aceea. Ziua cand vei purta, in sfarsit, si altceva decat pulovere, jeansi si ghete. Si nu chiar orice, ci modelele preferate de rochii de primavara, in culori vii, care-ti contureaza silueta si iti readuc increderea in farmecul si feminitatea ta. Mizeaza pe detaliile de design, cu cat mai delicate, romantice si cochete, cu atat mai bine. Croiala in clos este in tendintele, asa ca rochiile de zi pentru primavara cu o astfel de linie, foarte avantajoasa de altfel pentru silueta, sunt niste optiuni excelente pentru urmatoarele tale achizitii vestimentare.
rochii-de-zi-pentru-primavara-2

 

Rochii de zi pentru primavara in nuante de verde si albastru


Avantajul unor rochii de zi in nuante de verde este dat de numeroasele posibilitati de asortare, ceea ce inseamna, de fapt, ca vei avea la indemana mai multe manevre vestimentare. Daca alaturi unei rochii de zi elegante verde inchis, cu maneci lungi si aplicatii florale, asa cum este, de exemplu, rochia Layla, o pereche de pantofi in nuante neutre, nude sau negru, vei obtine o tinuta ideala pentru birou. Pentru o iesire in oras, niste accesorii in tonuri vesele de galben mustar sau aramiu se vor armoniza cu aerul romantic si feminin dat de florile aplicate, iar pentru un eveniment special, te poti orienta catre nuante metalice de auriu sau argintiu.

rochii-de-zi-pentru-primavara-3

Stii cat de apasator poate fi cerul plumburiu in anotimpul rece. Parca nici privirea nu-ti vine s-o mai ridici din pamant. De aceea, odata cu primele zile senine si insorite, e placut sa-ti arati bucuria revederii cerului senin purtand rochii de primavara in nuante de albastru. Croiala in clos a rochiei Layla, in cele doua variante, albastru inchis si bleu, iti confera un look fresh si elegant, care transforma aceasta tinuta intr-una ideala pentru o varietate de ocazii. In plus, manecile lungi iti asigura confortul chiar daca vremea se mai trezeste din cand in cand cu fata la cearsaf.

rochii-de-zi-pentru-primavara-4

In definitiv, o primavara cu stil fara cateva modele de rochii de zi cu maneci lungi, pe care sa le poti purta fie cu un pardesiu, fie cu o jacheta stil biker atunci cand mergi in oras sau la un eveniment semi-formal, e de neconceput.

Rochii de primavara - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-zi-pentru-primavara/