fashiondays.ro

Se poarta costumele deux-pieces

se-poarta-costumele-deux-pieces1

In 2018 se poarta costumele. Afla ce culori si ce modele sunt cele in voga


Nu mai este o noutate ca in primavara-vara 2018 se poarta costumele deux-pieces.

Initial, deux-pieces-ul a fost asociat tinutelor elegante sau office. Ceea ce ne place insa in sezonul de primavara-vara2018 este abordarea deux- pieces-ului relaxata, casual, lejera, fie ca e cu fusta sau pantaloni. Exista deux-pieces pentru orice tip corp si pentru orice stil, important este sa te simti bine purtandu-l, sa te avantajeze culoarea sa fie un material de calitate. Pe StarShinerS va recomandam cateva modele in culori perfecte pentru primavara. Le gasiti aici

Ne inspira cele din imaginile de mai jos, fotografii surprinse pe strazile marilor orase din lume. Principala tendinta a acestui sezon, costumele cu taieturi drepte, rigide, specifice costumelor masculine,  pot fi foarte lejere sau mai stranse pe talie. Reverele sunt late sau lungi, sacourile sunt lungi, pantalonii au pense si dunga, culori pastelate, imprimeuri florale. Albul este principala culoare care se regaseste in zona costumelor deux-piece. Din alb se nasc si alte nuante neutre mai calde de bej si crem. Costumele negre sau gri inchis raman in tendinte deoarece sunt usor de asortat si de introdus intr-o tinuta business oficiala. Imprimeurile, nuantele intense de rosu, albastru si roz sunt si ele prezente, pentru femeile  care nu se tem de culoare.

se-poarta-costumele-deux-pieces2se-poarta-costumele-deux-pieces3

In acest sezon deux-pieces-urile sunt potrivite pentru a crea outfituri wow, stilate si potrivite atat evenimentelor festive cat si in streetstyle si urban casual. Daca iti doresti sa te faci remarcata sau sa faci fata oricarui eveniment fara sa fii nevoita sa alergi prin magazine, alege un deux- pieces.

se-poarta-costumele-deux-pieces4se-poarta-costumele-deux-pieces5

Costume dama online - vezi oferta 

Sursa articol:
https://starsblog.ro/in-2018-se-poarta-costumele-afla-ce-culori-si-ce-modele-sunt-cele-in-voga/