answear.ro%20

Bluza cu mâneci oversized

bluza-cu-maneci-oversized-1

Bluza cu mâneci oversized pentru un look fresh și în tendințe


Moda nu urmează mereu considerațiile practice. Dovada? Bluza cu mâneci oversized este prezentă în mai toate colecțiile primăvară-vară. Cum o poți purta fără a păta aceste mânecile fabuloase? Și cum o poți asorta? Stiliștii îți oferă câteva trucuri pentru a purta această piesă vestimentară cu nonșalanță!

Inspirate de epica medievală, bluzele cu mâneci bufante ca de cavaler sau pirat sunt foarte în vogă în acest sezon. Astfel de piese vestimentare sunt potrivite pentru un stil casual, dar le poți purta cu încredere și la evenimente în care trebuie să arăți elegant.

Mix de stiluri: Bluza cu mâneci oversized, blugi și adidași futuriști


Un melanj între stiluri și epoci care te va scoate din anonimat? Poartă o bluză cu mâneci oversized, alături de  o pereche de blugi și o pereche de adidași inspirați de trenduri futuriste.  Un outfit ușor de purtat care îți va da un vibe edgy și în tendințe, te asigură stiliștii La Femme.
bluza-cu-maneci-oversized-2

 

Outfit de seară: Bluza cu mâneci oversized și pantaloni cu talie înaltă


Bluza cu mâneci oversized este foarte feminină și are un impact vizual puternic! Combin-o cu pantaloni cu talie înaltă și o pereche de pantofi stiletto și vei obține o ținută elegantă, potrivită pentru evenimentele speciale.

Optează pentru bluze din materiale prețioase precum dantela. Inserturile transparente sunt un detaliu care adaugă un plus de fantezie și delicatețe.
bluza-cu-maneci-oversized-3

 

Look în tendințe: Bluza cu mâneci oversized și broderii


O bluză albă cu mâneci oversized și broderii îmbină două dintre cele mai mari trenduri!  Silueta fluidă, puțin retro poate fi combinată cu o fustă cu pliuri pentru un look comfortabil și diferit.

Bluze dama - vezi oferta completa

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2018/03/bluza-cu-maneci-oversized-pentru-un-look-fresh-si-in-tendinte/