fashiondays.ro

Cum porti rochia scurtă cu brio?

Rochia scurtă – piesa vestimentară cheie pentru aceasta primăvară


Ți-ai pregătit garderoba de primăvară? Nu uita de rochia scurtă – piesa vestimentară cheie pentru acest sezon!

Stiliștii La Femme România îți recomandă rochii de primavara în culori vesele, cu printuri florale, materiale light  și croieli lejere.

Rochiile scurte sunt o adevărată încântare și ai la dispoziție o multitudine de stiluri și opțiuni de styling. Iată cum poți purta rochia scurtă cu brio!

Rochia scurtă pentru un look relaxat și feminin



Rochiile cu imprimeuri florale sau grafice sunt perfecte pentru o plimbare în parc sau o ieșire cu prietenii. Alege materiale vaporoase și lejere pentru ținutele de zi pentru a obține un  look relaxat. Adaugă o curea pentru a-ți evidenția talia și o pereche de pantofi cu toc pentru un aer delicat și feminin.

Rochia scurtă pentru o apariție elegantă


Rochia scurtă poate fi o apariție surprinzătoare, dar extrem de elegantă. Important este modul în care folosești accesoriile. Combin-o cu un blazer, o pereche de pantofi cu toc și o geantă chic și vei face față cu brio oricăror întâlniri.



O rochie scurtă din materiale precum tricot sau bumbac, alături de o pereche de balerini este o ținută office pe care o poți recrea zi de zi.  Alege rochițe scurte cu o croială clasică și balerini în  culori precum nude sau negru pentru mai multă eleganță!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2018/04/rochia-scurta-piesa-vestimentara-cheie-pentru-aceasta-primavara/