answear.ro%20

In 2018 se poarta rochii verzi lungi

in-2018-se-poarta-rochii-verzi-lungi-1

Poarta rochii verzi lungi, in tendintele primaverii


Primavara, lumina soarelui pune cel mai bine in valoare tinutele care includ rochii verzi lungi, vaporoase, cu linii fluide. Poate pentru ca amintesc de adierea vantului prin copacii abia infrunziti, poate pentru ca iti dau un aer de nimfa a padurii, sau pur si simplu pentru ca nuanta unei rochii verzi iti lumineaza tenul si se potriveste, in functie de tonalitate, cu orice culoare de par. 

Designerii au decis: in 2018 se poarta rochii verzi lungi

Primavara si vara anului 2018 promit o explozie de culori vibrante, domolite din loc in loc de piese vestimentare in nuante pastelate, care te duc cu gandul la inghetata. Pentru evenimentele speciale care au loc in aer liber, unul din modelele cu design fluid de rochii verzi lungi iti va asigura un look trendy si foarte feminin.

Mizeaza pe rochii elegante cu detalii inedite de croiala, care atrag atentia si iti pun in valoare silueta. De exemplu, Miss Grey iti pune la dispozitie doua modele de rochii verzi de ocazie cu crapatura laterala. Rochia Darma verde impresioneaza prin rafinamentul senzual al dantelei brodate, in timp ce rochia Leticia verde aminteste de sofisticarea starurilor de film prin designul deosebit al decolteului in V, cu revere late si volane supradimensionate la umar.

in-2018-se-poarta-rochii-verzi-lungi-2

Pentru siluetele plinute, verdele vibrant este o optiune extrem de avantajoasa in alegerea unei rochii de ocazie. Croita ingenios, o rochie plus size verde iti poate conferi un look fabulos chiar si in varianta de lungime ideala pentru evenimentele de zi, adica midi. Insertiile de dantela brodata transparenta de la tiv si bust fac din rochia plus size Gratiela verde o alegere inspirata pentru o petrecere de cocktail sau chiar de nunta. Contrastul dintre piele si nuanta de smarald creeaza un efect optic extrem de flatant pe care-l vei remarca si mai bine in fotografiile de la eveniment.

in-2018-se-poarta-rochii-verzi-lungi-3 


Cum purtam o rochie verde


Chiar daca pare cea mai facila combinatie, rochia verde cu accesorii rosii este si cea mai pretentioasa. Un mix de rosu cu verde te duce cu gandul in primul rand la pomul de Craciun, si asta in miezul primaverii! De ce ai face asa ceva?
Mai bine asortezi modelelor tale preferate de rochii in nuante de verde niste accesorii nude sau bej, pentru un look corect si proaspat in orice ocazie.

in-2018-se-poarta-rochii-verzi-lungi-4

Rochii online - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-verzi-lungi-in-tendintele-primaverii/