dyfashion.ro

Rochii bordo cu detalii inedite

rochii-bordo-cu-detalii-inedite-1

Rochiile bordo de seara: garantia unei tinute festive de succes


Uneori, raspunsul e simplu: rochii bordo de seara, scurte sau lungi, dar cu siguranta fermecatoare. Intrebarea este, bineinteles, cea care le sperie chiar si pe femeile cu un stil vestimentar bine definit: oare ce sa port la urmatorul eveniment special?

Insa cu niste tinute sofisticate si misterioase, asa cum sunt elegantele rochii bordo de seara, este imposibil sa te pierzi in peisaj. Da, poate ca de cele mai multe ori este dificil sa gasesti acele rochii de seara perfecte, care sa te puna in valoare si sa iti creeze amintiri placute, insa iti recomandam sa te relaxezi.

In acest articol iti aratam exact ce fel de rochii sa alegi ca sa fii eleganta fara a parea sobra, si care sunt croielile care iti vor contura armonios silueta. Ba chiar vom face toate aceste lucruri fara sa vorbim deloc despre eternele rochii negre, care au devenit omniprezente la fiecare ocazie speciala, fie ea de zi sau de seara.
rochii-bordo-cu-detalii-inedite-2

 

Descopera rafinamentul unei rochii bordo cu detalii inedite


Cand esti hotarata sa rapesti atentia tuturor la o ocazie speciala, trebuie sa imbini eleganta clasica a unei rochii bordo vaporoase cu designul modern, cat mai trendy si spectaculos. O rochie cu tiv asimetric, stil high-low, iti va conferi o alura proaspata si senzuala, fara a-ti ingreuna miscarile in timpul dansului.

Bineinteles, punem la socoteala si faptul ca vei putea sa-ti arati astfel superbele sandale in nuante nude, rosu inchis sau aurii, perfecte pentru a-ti completa o tinuta fabuloasa.

Bordo-ul poate parea o culoare mai potrivita pentru anotimpul rece, fiind un compromis mai bland in locul eternului negru, dar arata extraordinar si in tinutele pentru petrecerile de primavara sau vara. De aceea, culoarea accesoriilor este foarte importanta. Nuantele deschise de auriu se potrivesc foarte bine cu cromatica bogata, maiestuoasa si chiar putin dramatica a unei rochii bordo de ocazie.

rochii-bordo-cu-detalii-inedite-3

In plus, cand alegi, de exemplu, o rochie bordo cu maneci clopot lungi, faci o adevarata declaratie de personalitate si te impui la orice eveniment special drept o adevarata iubitoare a stilului feminin si gratios. O astfel de tinuta te va invalui intr-un aer delicat si fermecator, iar complimentele isi vor gasi cu cea mai mare usurinta drumul spre tine.

Rochii de ocazie - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-bordo-de-seara/