fashiondays.ro

Rochii pentru petreceri de neuitat

rochii-pentru-petreceri-de-neuitat-1

Alegerea unei tinute delicate, feminine si cochete pentru banchet


In luna aprilie, pentru cele mai tinere dintre noi, incepe perioada extrem de solicitanta a cautarii unei rochii de banchet potrivite. Daca te afli in aceasta situatie si vrei sa arati spectaculos la una din cele mai importante petreceri din viata ta (si cine n-ar vrea asa ceva?!), incearca mai intai sa te relaxezi. E posibil ca la un moment dat sa ai impresia ca e mai usor sa gasesti Sfantul Graal decat o rochie de petrecere care sa vina pe tine ca turnata si sa aiba in acelasi timp o culoare draguta si un design trendy.

Totusi, alegerea unei tinute delicate, feminine si cochete pentru banchet poate fi o sarcina placuta, daca stii in ce mod croiala unei piese vestimentare poate camufla defectele siluetei.

rochii-pentru-petreceri-de-neuitat-2rochii-pentru-petreceri-de-neuitat-3

 

Cum iti alegi rochia de banchet in functie de forma corpului


Daca esti ingrijorata ca silueta ta in forma de para te impiedica sa-ti alegi o rochie de petrecere eleganta, tine minte un singur cuvant: clos. Modelele in clos de rochii de banchet scurte iti vor echilibra armonios proportiile siluetei, iar daca au talia frumos accentuata, atunci vei arata cu adevarat splendid si nimeni nu va observa soldurile late sau burtica. In plus, variantele scurte de rochii pentru banchet iti asigura confortul necesar atunci cand te va invita la dans cel mai simpatic baiat de la party.

Pentru un efect Wow! iti recomandam o rochie de ocazie realizata din voal, cu insertie din tul de culoarea pielii la bust, asa cum este rochia Marissa bordo. Fluiditatea materialului va conferi vitalitate tinutei, iar iluzia pielii dezgolite te va plasa cu siguranta in centrul atentiei.

rochii-pentru-petreceri-de-neuitat-4

Pentru umerii ingusti, solutia o ofera tinutele cu detalii voluminoase in zona manecilor si cu talia bine accentuata. Sunt in voga umerii supradimensionati, cu volane, iar un decolteu croit inedit, cu revere late, iti va aduce un plus de volum in zona bustului. Poti lua in calcul, pe langa tinutele scurte, si o rochie lunga, vaporoasa, de printesa. La urma urmelor, vorbim de o ocazie deosebita care iti va ramane in amintire tot restul vietii, asa ca de ce n-ai purta o rochie de un rafinament aparte?

Printre modelele de rochii banchet disponibile in magazinul online Miss Grey vei gasi rochia Leticia Mov, o piesa vestimentara realizata din voal, cu un slit lateral care, pe langa efectul seducator, iti va permite o libertate mai mare de miscare.

rochii-pentru-petreceri-de-neuitat-5

 Rochii elegante online - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-de-banchet-pentru-petreceri-de-neuitat/