fashiondays.ro

7 rochii de vara lejere

7-rochii-de-vara-lejere-17-rochii-de-vara-lejere-1b

Rochie lejera de vara cu floricele albe aplicate • MBG

Rochie lejera de vara cu floricele albe aplicate Rochie de vara galben-mustar Rochie lejera cu floricele albe aplicate Decolteu in V Maneca tip barcuta Usor cambrata pe talie Lungime de la sub brat: 71 cm Fermoar la spate Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE VARA - OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

7-rochii-de-vara-lejere-27-rochii-de-vara-lejere-2b

Rochie lejera de vara cu volan in zona bustului • Atmosphere

Rochie lejera de vara cu volan in zona bustului Rochie alba de zi Rochie lejera de vara Rochie lasata pe umeri sustinuta de bretele Accesorizata cu snur in talie Volan in zona bustului Lungime de la sub brat: 66 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


7-rochii-de-vara-lejere-37-rochii-de-vara-lejere-3b

Rochie albastra cu imprimeu floral • MBG

Rochie albastra cu imprimeu floral Rochie lejera material placut pe piele Rochie albastra cu imprimeu floral Maneca tip volanas La baza gatului Imprimeu floral ( tip pictura) Se inchieie la spate cu fermoar Lungime de la sub brat: 67 cm Material: 60% poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de vara!


7-rochii-de-vara-lejere-47-rochii-de-vara-lejere-4b

Rochie rosie eleganta din in • Effect

Rochie rosie eleganta din in Rochie lejera de vara din in Rochie rosie cu detalii negre  Funda in partea din fata deasupra bustului Funda in partea din spate in zona taliei Rochie usor cambrata pe talie Fermoar lateral in partea stanga Material: 100% in Lungime de la sub brat: 72 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de vara!


7-rochii-de-vara-lejere-57-rochii-de-vara-lejere-5b

Rochie asimetrica brodata cu dungi rosii • Effect

Rochie asimetrica brodata cu dungi rosii; Rochie asimetrica din bumbac Rochie de vara lejera Rochie cu broderie ivoire broderie alba; Rochie alba lejera cu dungi rosii Se strange cu cordon in partea din spate Nu are fermoar sau nasturi ; Material: 100% bumbac made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)


7-rochii-de-vara-lejere-67-rochii-de-vara-lejere-6b

Rochie voal turquoise si bej • Effect

Rochie voal turquoise si bej; rochie lejera de vara rochie trei sferturi de zi maneca tip fluture se inchide cu fermoar ascuns la spate are dublura bej decolteul are margine cu motive etnice; lungime: 74 cm de la subrat in jos material: 100 % poliester produs fabricat in Romania! ;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si vaporoase rochite de vara!


7-rochii-de-vara-lejere-77-rochii-de-vara-lejere-7b

Rochie in clos imprimeu floral • MBG

Rochie clos imprimeu floral roz este o rochie lejera de vara ideala pentru birou. rochie casual pentru femei rochie in clos ;cu imprimeu floral roz; se inchide cu fermoar la spate ideala pentru birou material: 95% bumbac si 5% elastan lungime de la subrat: 74 cm produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de vara!

Pe aceiasi tema:
- Rochii scurte de vara online
- Modele rochii elegante • Effect