fashiondays.ro

Modele rochii elegante • Effect

rochie-eleganta-effect1

Rochie eleganta accesorizata cu dantela neagra • Effect

ROCHII
Rochie eleganta accesorizata cu dantela neagra Rochie elganta din stofa Rochie gri cu imprimeu carouri in partea de sus Bistrech rosu in partea de jos Accesorizata cu dantela neagra Maneca tip barcuta Se inchide la spate cu fermoar ascuns Lungime de la sub brat: 69 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

ROCHII EFFECT, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
   
rochie-eleganta-effect2

Rochie gri cu broderie neagra si buzunare • Effect

ROCHII
Rochie gri cu broderie neagra si buzunare Rochie dama gri tip sarafan Buzunare functionale Pliuri in fata Fir lame argintiu Curea cu fundita in talie Fermoar lateral Maneca trei sferturi 3 nasturi in fata Lungime de la sub brat: 73 cm Material: 50%poliester 48%bumbac 2%spandex Fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-eleganta-effect3

Rochie de zi bleumarin cu brau brodat mustar • Effect

ROCHII
Rochie Effect de zi bleumarin cu brau brodat mustar Rochie de zi bleumarin Rochie eleganta cu buzunare Maneca trei sferturi Brau mustar in talie Nu are dublura Se incheie cu fermoar ascuns la spate Croi lejer in partea de jos Cambrata pe talie Material:62% poliester 32% vascoza 6% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
rochie-eleganta-effect4

Rochie eleganta gri cu dantela neagra si floare rosie • Effect


Rochie eleganta gri cu dantela neagra si floare rosie Rochie eleganta de ocazie Rochie din brocard gri cu dantela neagra Accesorizata cu o floare organza rosie  Croi pe corp Fermoar auriu de sus pana jos la spate Decolteu in V la spate Maneca tip barcuta Lungime de la sub brat: 76 cm Material: 29% vascoza 29% bumbac 42% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu celemai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36)    
rochie-eleganta-effect5

Rochie eleganta alb cu negru • Effect


Rochie eleganta alb cu negru  Rochie pentru zilele friguroase Rochie eleganta alb cu nergu Accesorizata cu o floare rosie fabricata manual Maneca scurta Captuseala neagra Croi lejer Nu are sistem de inchidere Lungime de la sub brat: 72 cm Material: 90% poliester 10% lana Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
rochie-eleganta-effect6

Rochie lejera bleumarin cu broderie • Effect

ROCHII
Rochie lejera bleumarin cu broderie Rochie lejera bleumarin Rochie cu broderie  Elastic in talie Rochie lejera cu buzunare Elastic la gat si la maneca Maneca trei sferturi Croi lejer Material: 100% vascoza Lungime de la sub brat: 77cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii!  * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-eleganta-effect7


Rochie neagra eleganta cu broderie albastra • Effect

ROCHII
Rochie neagra eleganta cu broderie albastra Rochie neagra eleganta Broderie albastra cu auriu in partea din fata Maneca tip barcuta Pliseuri la gat Usor cambrata pe talie Se inchieie cu fermoar ascuns la spate Dublura neagra Lungime de la sub brat: 73 cm Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S).  Dimensiuni produs marimea S:Bust 78-80 Talie: 70-72 Sold: 88-90
rochie-eleganta-effect8

Rochie eleganta Effect albastru regal cu broderie colorata • Effect

ROCHII
Rochie eleganta albastru regal cu broderie colorata  Rochie eleganta albastru regal cu broderie colorata in partea din fata La baza gatului Materialul nu este elastic Crapata in partea de jos la spate Lungime de la sub brat: 78 cm Material: 50% poliester 48% bumbac 2% spandex Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
rochie-eleganta-effect9

Rochie scurta ivoire tip sarafan • Effect

ROCHII
Rochie scurta ivoire tip sarafan Rochie scurta ivoire de vara Croi in A cambrata pe talie  Dublura ivoire Accesorizata cu doua benzi colorate in partea de jos  Fermoar pe spate Fara maneca  Rochie ivoire din triplu voal Material: 80%poliester 20%elastan Lungimea de la sub brat: 62 cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)    
rochie-eleganta-effect10

Rochie eleganta de vara ivoire cu broderie • Effect


Rochie eleganta de vara ivoire cu broderie  Rochie eleganta ivoire Rochie dintr-un material de buna calitate Stofa subtire usor elastica Rochie brodata in zona bustului si la baza rochiei Rochie lejera cu buzunare La baza gatului Fermoar la spate Usor cambrata pe talie  Material: 80% poliester 20% elastan Lungime de la sub brat : 70 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii ! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
rochie-eleganta-effect11

Rochie asimetrica brodata cu dungi rosii • Effect

ROCHII
Rochie asimetrica brodata cu dungi rosii  Rochie asimetrica din bumbac Rochie de vara lejera Rochie cu broderie ivoire broderie alba  Rochie alba lejera cu dungi rosii Se strange cu cordon in partea din spate Nu are fermoar sau nasturi   Material: 100% bumbac made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
rochie-eleganta-effect12

Rochie rosie eleganta din in • Effect

ROCHII
Rochie rosie eleganta din in Rochie lejera de vara din in Rochie rosie cu detalii negre  Funda in partea din fata deasupra bustului Funda in partea din spate in zona taliei Rochie usor cambrata pe talie Fermoar lateral in partea stanga Material: 100% in Lungime de la sub brat: 72 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)     
rochie-eleganta-effect13

Rochie bleumarin eleganta din in • Effect

ROCHII
Rochie bleumarin eleganta din in Rochie lejera de vara din in Rochie bleumarin cu detalii gri Funda in partea din fata deasupra bustului Funda in partea din spate in zona taliei Rochie usor cambrata pe talie Fermoar lateral in partea stanga Material: 100% in Lungime de la sub brat: 72 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)    
rochie-eleganta-effect14


Rochita de vara din panza bleu • Effect

ROCHII
Rochita de vara din panza bleu Rochita bleu din panza Broderie in zona bustului la maneci si la baza rochiei Maneci cazute  Snur la umeri Snur deasupra bustului Maneci clopot Rochita lejera de vara Dublura alba Lungime de la sub brat:70 cm Material: 100% bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)
rochie-eleganta-effect15

Rochita de vara din panza bleu cu broderie colorata • Effect

ROCHII
Rochita de vara din panza bleu cu broderie colorata Rochita bleu din panza Broderie colorata in zona bustului Maneci cazute  Snur la umeri Snur deasupra bustului Maneci clopot Rochita lejera de vara Dublura alba Lungime de la sub brat: 68 cm Material: 100% bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)

ROCHII EFFECT, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-eleganta-effect16

Rochie mov eleganta cu broderie pe piept • Effect

ROCHII
Rochie mov eleganta cu broderie pe piept Rochie cu borderie neagrain zona bustului Broderie neagra la baza rochiei Rochie eleganta versatila La baza gatului Fermoar la spate  Dublura ivoire Material: 62% poliester 32% vascoza 6% spandex Lungime de la sub brat: 70 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode rochii !
rochie-eleganta-effect17

Rochie bleumarin din bumbac cu broderie • Effect

ROCHII
Rochie bleumarin din bumbac cu broderie Rochie bleumarin din bumbac Rochie eleganta bumbac perforat brodat Fara maneci Rochie cambrata pe corp dublura alba Fermoar la spate  Material: 100% bumbac Lungime de la sub brat: 71 cm Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)