fashiondays.ro

Camasi dama maneca scurta • MBG

Camasa MBG alba din bumbac cu imprimeu floral1Camasa MBG alba din bumbac cu imprimeu floral2

Camasa MBG alba din bumbac cu imprimeu floral • MBG

Camasa MBG alba din bumbac cu imprimeu floral Camasa din bumbac Camasa alba cu imprimeu floral Se inchide cu nasturi rosii de tip perluta Maneca scurta usor bufanta Material: 67% bumbac 33% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi cu imprimeu floral! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

CAMASI DAMA MANECA SCURTA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasa eleganta ivoire cu volane si perle albe1Camasa eleganta ivoire cu volane si perle albe2

Camasa eleganta ivoire cu volane si perle albe • MBG

Camasa eleganta ivoire cu volane si perle albe Camasa eleganta ivoire Camasa dama din tripluvoal Camasa cu maneca scurta tip barcuta Se inchide cu nasturi de tip perluta Volane in zona bustului Accesorizata cu perliute la guler Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Camasa MBG eleganta bleu cu volane si perle albe1Camasa MBG eleganta bleu cu volane si perle albe2

Camasa MBG eleganta bleu cu volane si perle albe • MBG

Camasa MBG eleganta bleu cu volane si perle albe Camasa eleganta bleu Camasa dama din tripluvoal Camasa cu maneca scurta tip barcuta Se inchide cu nasturi de tip perluta Volane in zona bustului Accesorizata cu perliute la guler Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Camasa Fofy office somon cu accesoriu la gat 1Camasa Fofy office somon cu accesoriu la gat 2

Camasa Fofy office somon cu accesoriu la gat • Fofy

Camasa Fofy office somon cu accesoriu la gat Camasa office somon Camasa dama cambrata pe corp Maneca scurta Se inchide cu nasturi tip perluta bleumarin Accesoriu la gat in forma de petale stilizate ; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S


Camasa alba cu buzunare in zona bustului1Camasa alba cu buzunare in zona bustului2

Camasa alba cu buzunare in zona bustului • MBG

Camasa alba cu buzunare in zona bustului Camasa alba lejera de vara Camasa cu buzunare in zona bustului Maneci scurte cazute Se incheie cu nasturi; Material:60% poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Pe aceiasi tema: - Camasi versatile MBG Collection 
- Bluze dama elegante • Hermosa