Costume de baie intregi modelatoare

costume-de-baie-intregi-modelatoare-1costume-de-baie-intregi-modelatoare-2

Costum de baie intreg Miradonna MI8008, efect modelator • Miradonna

Costum de baie intreg Miradonna, efect modelator. Pentru o silueta frumoasa! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea inferioara a cupelor cu elastic plat Partea din fata cu aspect petrecut si captusita cu inca un strat de material Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala si are acelasi model ca si partea din fata Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
    
costume-de-baie-intregi-modelatoare-3costume-de-baie-intregi-modelatoare-4

Costum de baie intreg Miradonna MI8017, efect modelator • Miradonna

Costum de baie intreg Miradonna Beach, efect fin modelator. Efect de subtiere! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea inferioara a cupelor cu elastic plat Material cu aspect usor drapat (zona sanilor) Bretele fara sistem de ajustare Partea din fata este decorata cu imprimeu abstract si este captusita cu inca un strat de material partea din spate este albastra Partile laterale cu snur - permite ajustarea in zona slipului Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   
costume-de-baie-intregi-modelatoare-5costume-de-baie-intregi-modelatoare-6

Costum de baie intreg Miradonna MI8024, efect modelator • Miradonna

Costum de baie de lux Miradonna, efect modelator. Decorat cu elemente aurii ! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Zona dintre sani cu fermoar auriu (functional) Bretele tip strappy decorate cu ornamente aurii bretelele se fixeaza cu un inel metalic (in partea din spate) - aspect interesant Partile laterale cu insertii din plasa fina Partea din fata captusita cu material elastic - efect usor modelator in zona taliei Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   
costume-de-baie-intregi-modelatoare-7costume-de-baie-intregi-modelatoare-8

Costum de baie intreg Miradonna MI8033, efect modelator • Miradonna

Costum de baie intreg Miradonna, efect modelator. Pentru o silueta frumoasa! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea de jos a cupelor cu elastic plat Partea din fata decorata cu imprimeu tip animal print captusita cu inca un strat de material Marginile sunt elastice Partea din spate este neagra, detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

costume-de-baie-intregi-modelatoare-9costume-de-baie-intregi-modelatoare-10

Costum de baie intreg Miradonna MI8005BLK, efect modelator • Miradonna

Costum de baie intreg Miradonna. Efect fin modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe neintarite, balene pentru sustinere material cu aspect usor drapat Bretele ajustabile in partea din spate Partea din fata captusita cu material cu efect modelator Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE INTREGI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Share/Bookmark

0 comentarii: