dyfashion.ro

Costume de baie intregi 2019

Costume de baie pentru orice tip de silueta


Apreciem frumusetea feminina si de aceea, in fiecare an, alegem tot ce este mai frumos si pentru femeile supraponderale. Un costum de baie ales corect ofera multe beneficii: puteti opta pentru un efect de miscorare a bustului, sau dimpotriva pentru un efect Push-Up in partea superioara, efect de evidentiere sau de mascare in zona soldurilor. Pentru a alege costumul de baie perfect pentru tine, poti alege marimi diferite pentru slip si partea superioara.

Fundul sau coapsele mai late pot fi mascate cu ajutorul unui costum de baie mai lung pe picior. Daca doriti sa mascati zona abdomenului va recomandam un costum de baie intreg. Pe de alta parte, o talie ingusta este evidentiata printr-un slip cu talie joasa. Fii frumoasa si la plaja - in colectia 2019 gasesti costume de baie practice, pentru orice tip de silueta. Mai jos cateva recomandari:

Costum de baie intreg Karen • GWINNER

Costume de baie
Costum de baie intreg Karen, croiala sport, excelent pentru inot. Cupe mascate neintarite ce permit inserarea pernitelor. Benzile contrastante si decupajul din partea din spate confera un aspect fermecator. Confectionat din materialul italian Carvico. Costum de baie sport Carvico – material italian cu lycra Excelent si pentru femeile cu forme voluptoase Cupe mascate, neintarite Pernite detasabile Bretele fara sistem de ajustare Nu detine balene Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Costum de baie intreg Calida • Rosme

Costume de baie
Costum de baie intreg Calida cu design retro. Cupele intarite fara balene asigura sustinerea necesara. Materialul cu dungi are efect de subtiere. Costum de baie intreg Material cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite ascunse Fara balene Cusatura verticala in partea din spate Creeaza-ti outfitul de plaja perfect!

Costum de baie intreg Tori • Volin

Costume de baie
Costum de baie Tori, design black & white, model perfect pentru femeile cu forme voluptoase si nu numai. Cupele detin balene cusute care ofera sustinere bustului si bretele late. Modelul geometric cofera un efect optic de subtiere. Costum de baie intreg Excelent si pentru femeile cu forme voluptoase Material cu proprietati de uscare rapida Cupe mascate, neintarite Balene clasice Zona slipului cu o croiala clasica Partea din spate cu o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 

Costum de baie intreg Olympia • Madora

Costume de baie
Bucura-te de sport si de un aspect elegant in costumul de baie Olympia. Cupele aurii contrasteaza frumos cu restul costumului de baie negru. Zona de sub sani cu banda elastica si inscriptie „Nice“. Zona slipului cu o croiala confortabila, clasica. Costum de baie intreg Material cu proprietati de uscare rapida Carvico – material italian cu lycra Cupe triunghiulare neintarite Pernite detasabile Bretele se leaga Nu detine balene Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie intreg Miracle • LORIN

Costume de baie
Costum de baie intreg Miracle, pe un umar, model care te va incanta. Model argintiu tip imitatie piele de sarpe, cu reflectii delicate. Costum de baie intreg Material cu proprietati de uscare rapida Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 

Costum de baie intreg Kamala Blue • Astratex

Costume de baie
Costum de baie intreg Kamala Blue, model conceput special pentru Astratex. Cupe cu pernite moi, detasabile. Material monocrom combinat cu bretele cu model, care se suprapun frumos in partea din spate. Costum de baie intreg Material cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite Pernite detasabile Bretele fara sistem de ajustare Nu detine balene Zona slipului cu o croiala clasica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!