fashiondays.ro

Bluze dama elegante • Raspberry

bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-1bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-1b

Bluza lejera cu imprimeu fresh • Raspberry

Bluza lejera cu imprimeu fresh Bluza lejera dama Bluza de zi cu imprimeu fresh Maneci scurte cu volan La baza gatului Croi lejer Se inchide cu nasture la spate Material: 100% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze lejere dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-2bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-2b

Bluzita din voal cu bretele in X • Raspberry

Bluzita din voal cu bretele in X Bluza lejera dama Bluza din voal Bretele in X deasupra bustului Croi lejer Dublura roz prafuit Sparta pe laterale Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S

bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-3bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-3b

Bluza lejera rosie cu maneci cazute • Raspberry

Bluza lejera rosie cu maneci cazute Bluza dama eleganta; Bluza lejera din bumbac Accesorizata cu broderie in partea de sus Maneci lejere cazute Se incheie la spate cu un nasture mic rosu Transparenta in zona de deasupra bustului Material:100% vascoza Contrast: 100% bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-4bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-4b

Bluza lejera din voal cu imprimeu floral • Raspberry

Bluza lejera din voal cu imprimeu floral Bluza dama bleumarin din voal Bluza lejera cu imprimeu floral Mai scurta in fata mai lunga in spate Decolteu mic in V Elastic la incheietura; Maneci accesorizate cu snur si volanas Croi lejer Nu are dublura Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-5bluza-eleganta-pentru-femei-raspberry-5b

Bluza pe umeri verde din catifea • Raspberry

Bluza pe umeri verde din catifea; Bluza eleganta verde Bluza dama pe umeri Bluza pe umeri sustinuta de bretele Maneca tip clopot asimetrica Croi lejer Material:94% poliester 6% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze din catifea! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

BLUZE ELEGANTE PENTRU FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI