dyfashion.ro

Costume de baie Italiene

costum-de-baie-italian-1

Costum de baie intreg Miradonna Athena 07, fara balene, efect modelator • Miradonna

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie intreg Miradonna Athena. Efect fin modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat si are efect usor modelator Cupe fin intarite, fara balene cupele sunt acoperite cu material albastru-alb material cu aspect petrecut in zona bustului Bretele reglabile in partea din spate Partea din fata este captusita cu material elastic subtire - efect usor modelator in zona taliei Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE ITALIENE CLICK AICI
costum-de-baie-italian-2

Costum de baie intreg Miradonna MI8026BLK, efect modelator • Miradonna

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie fermecator Miradonna, efect modelator. Decorat cu detalii transparente! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Bretele fara sistem de ajustare Partea din fata si marginea decolteului decorate cu insertii din plasa fina zona taliei cu banda care se leaga Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-italian-3

Costum de baie intreg Miradonna MI8040, efect modelator • Miradonna

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie de lux Miradonna. Elegant, efect fin modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene costumul de baie este decorat cu benzi negre si aurii - aspect frumos, fundalul este negru (material neted) Bretele duble (fara sistem de ajustare), atasate la cupa printr-o catarama aurie Partea din fata captusita cu material elastic - efect modelator in zona taliei Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-italian-4

Costum de baie intreg Miradonna Mirachic MI8025, efect modelator • Miradonna

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie italian Miradonna, croi asimetric. Zona taliei decorata cu insertie transparenta! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Bretele fara sistem de ajustare Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-italian-5

Costum de baie intreg Miradonna MI8036, efect modelator • Miradonna

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie de lux Miradonna. Efect modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea superioara este sustinuta cu benzi din silon Partea din fata cu aspect petrecut si captusita cu inca un strat de material Partea din spate cu inchizatoare metalica (zona sutienului) Partile laterale cu insertii din plasa elastica Marginile sunt elastice Partea din spate este neagra, detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
costum-de-baie-italian-6

Costum de baie Miradonna MI8022BLK, efect modelator • Miradonna

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie fermecator Miradonna, efect modelator. Decorat cu insertii transparente! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Bretele duble, reglabile in partea din spate Partea din fata este decorata cu insertii din plasa fina Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-italian-7

Costum de baie intreg Miradonna MI8005BLK, efect modelator • Miradonna

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie intreg Miradonna. Efect fin modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe neintarite, balene pentru sustinere material cu aspect usor drapat Bretele ajustabile in partea din spate Partea din fata captusita cu material cu efect modelator Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-italian-8


Costum de baie intreg Vacanze Sauvage, fara balene • Vacanze

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie intreg, culorile curcubeului. Model tip piele de sarpe. Design exclusiv din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe fin intarite, fara balene material cu aspect petrecut (zona cupelor) Cupele se unesc cu bretelele late (ajustabile in partea din spate) Circuit captusit cu elastic confortabil Partea din spate detine o cusatura verticala si aspect curbat Zona slipului cu o croiala clasica, marginile sunt elastice Casptusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
costum-de-baie-italian-9

Monokini dama Vacanze, colectia Luxury Garden • Vacanze

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie intreg / monokini, decorat cu model floral. Design exclusiv din colectia italiana de vara Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe fin intarite cu pernite detasabile subtiri (material textil) si balene in laterale Cupele se unesc printr-un inel metalic cu pietricica (banda de material continua in zona gatului - se leaga in partea din spate) Partea din fata a circuitului cu elastic confortabil, partea din spate se leaga Costumul acopera zona abdomenului zona soldurilor cu decupaj Zona slipului cu o croiala clasica, se leaga in laterale Captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-italian-10

Costum de baie intreg Vacanze Luxury, fara balene • Vacanze

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie intreg, decorat cu model floral fermecator. Design exclusiv din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe fin intarite, material cu aspect petrecut in zona cupelor costumul de baie nu detine balene Cupele se unesc cu bretelele late (ajustabile in partea din spate) Circuitul captusit cu elastic confortabil Partea din spate detine o cusatura verticala si are aspect curbat Zona slipului cu o croiala clasica si margini elastice Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE ITALIENE CLICK AICI   
costum-de-baie-italian-11

Costum de baie intreg Vacanze Chevron, fara balene • Vacanze

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Simplitatea este frumoasa! Acest lucru este valabil si pentru costumul de baie Chevron cu design black & white, decorat cu imprimeu geometric. Design exclusiv din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, placut pe piele Cupe cu pernite detasabile balene in laterale Centrul cupelor este decorat cu aplicatie aurie metalica, in forma literei V Cupele se unesc cu bretelele (ajustabile in partea din spate) Partea din spate cu aspect curbat, detine o cusatura verticala Zona slipului cu o croiala clasica, margini elastice Captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
costum-de-baie-italian-12

Monokini dama Vacanze, colectia Jacquard • Vacanze

COSTUME DE BAIE ITALIENE
Costum de baie intreg / monokini, decorat cu accesoriu auriu de lux. Aspect simplu decorat cu model dungat. Design exclusiv din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe cu pernite detasabile si balene sub cupe Centrul cupelor cu decoratiune metalica in forma literei V Bretele detasabile, pot fi aranjate in spatele gatului Costumul acopera zona abdomenului zona soldurilor cu decupaj Zona slipului cu o croiala clasica, se leaga in laterale Captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!




Pe aceiasi tema:
- Noua colectie de costume de baie
Costume de baie • shop online