fashiondays.ro

Fuste dama elegante • PrettyGirl

fusta-dama-eleganta-prettygirl-1fusta-dama-eleganta-prettygirl-1b

Fusta PrettyGirl neagra office cu talie inalta din material fin la atingere cu imprimeuri florale • PrettyGirl

Fusta stilata, confectionata din tesatura fina, usor elastica cu imprimeu floral unic. Croi tip creion cu lungimea pana la genunchi, talie inalta evidentiata cu bata integrata. Modelul prezentat se incheie la spate cu fermoar si are slit in partea inferioara.

fusta-dama-eleganta-prettygirl-2fusta-dama-eleganta-prettygirl-2b

Fusta PrettyGirl rosie casual in clos cu accesoriu tip curea • PrettyGirl

Fusta eleganta sau office in clos, accesorizata cu o curea in nuanta metalica. O poti imbraca la cizme joase si lungi, cu un body tricotat, pe gat si un palton drept cu nasturi daca iti doresti o tinuta casual. Tocurile si o camasa cambrata o vor duce in zona office!

fusta-dama-eleganta-prettygirl-3fusta-dama-eleganta-prettygirl-3b

Fusta PrettyGirl crem casual tip creion cu dungi verticale • PrettyGirl

Fusta casual din in, midi tip creion, cu model in dungi in lateral. Are elastic in talie. Materialul este usor elastic, subtire. Este despicata in spate pentru lejeritate la mers. Imbrac-o la un top vaporos din voal si simte-te confortabil!

fusta-dama-eleganta-prettygirl-4fusta-dama-eleganta-prettygirl-4b

Fusta casual scurta PrettyGirl rosa cu elastic in talie • PrettyGirl

Fusta casual, midi tip creion, decupata in lateral, cu model in dungi. Materialul este usor elastic si subtire. Are elastic in talie. Imbrac-o la un top vaporos din voal si simte-te confortabil!

fusta-dama-eleganta-prettygirl-5fusta-dama-eleganta-prettygirl-5b

Fusta PrettyGirl visinie eleganta petrecuta cu talie inalta din material satinat • PrettyGirl

Fusta pana la genunchi Pretty Girl, cu un croi tip creion, cu talie inalta, din material satinat, lucios, usor elastic. Are o tinuta foarte buna si un design deosebit de feminin si seducator. Este captusita pe interior si se inchide cu capse in fata lateral, in interior cu un nasture. Asorteaz-o cu o camasa cambrata sau bluza pe corp pentru un look rafinat si fermecator.

FUSTE DAMA ELEGANTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI