fashiondays.ro

Top rochii de seară scurte

top-rochii-de-seara-scurte-2018-1

Ai primit invitația la marele eveniment și nu știi cu ce fel de ținută de ocazie să te îmbraci?


Indiferent dacă îți plac rochiile scurte, lungi sau midi, din catifea, voal sau dantelă, stiliștii au selectat pentru tine modele de rochii de ocazie scurte în tendințele anului acesta – toate creații românești, din care te poți inspira pentru o apariție senzațională!

Top rochii de seară scurte, pentru cele mai frumoase petreceri

Pentru ocaziile mai restrânse, precum cununiile civile sau botezurile, poți adopta o ținută mai puțin sofisticată, precum o rochie de seară scurtă sau chiar o salopetă de ocazie.   cele mai tari si sexi rochii de seara pentru ocazie 

Colecție de rochii elegante de ocazie

Dar dacă urmează să participi la un eveniment care are loc într-un restaurant, atunci poți să optezi pentru ținute mai relaxate, precum cele de cocktail.

Iată câteva modele de rochii de seara scurte potrivite pentru orice tip de ocazie:

1. Rochiile de ocazie scurte din organza sau tulle


pot fi alegerea perfectă dacă te pregătești să participi la un botez, o nuntă sau la o petrecere tematică. Eleganța nu se traduce automat prin rochii lungi, până în pământ, iar dacă ești mai scundă, rochiile de seară cu această lungime te vor avantaja mai mult decât cele lungi sau midi.

top-rochii-de-seara-scurte-2018-2top-rochii-de-seara-scurte-2018-3
Rochie neagră din organza cu broderie din catifea

Alege o rochie de seară tulle trasparent pentru o ținută impecabilă! Materialele transparente sunt foarte în vogă în 2018 și se potrivesc de minune cu ocaziile mai puțin formale precum petrecerile de botez sau petrecerile tip cocktail.

top-rochii-de-seara-scurte-2018-4top-rochii-de-seara-scurte-2018-5
Rochie scurtă cu tulle transparent și dantelă

Rochiile scurte sunt extrem de potrivite dacă îți propui să dansezi pe toată durata evenimentului. Acestea nu te vor deranja și astfel vei putea împărți energie pozitivă și dansantă în stânga și-n dreapta. Nu uita să-ți iei o pereche de pantofi comozi la tine, în cazul în care nu vei rezista pe tocuri înalte toată seara.

2. Rochii de seară scurte pe un umăr


top-rochii-de-seara-scurte-2018-6top-rochii-de-seara-scurte-2018-7

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-rochii-de-seara/