fashiondays.ro

16 rochii de ocazie scurte superbe

Rochie Atmosphere de ocazie rose cu trena din brocard si tul • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Atmosphere de ocazie rose cu trena din brocard si tul Rochie de ocazie;din brocard si tul Rochie scurta in fata si lunga in spate Brocard si tul albastru rose Fara maneca Baby-doll cu trena in partea de jos Lungime; din talie in fata: 43 cm lungime trena din talie: 110 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).

ROCHII DE OCAZIE - VEZI OFERTA COMPLETA AICI

Rochie Fofy roz pudra de ocazie din brocad cu fluturi aurii roz • Fofy

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Fofy de ocazie bej din brocad cu fluturi aurii Rochie de ocazie roz pudra Rochie baby doll cu fluturi aurii Maneca scurta tip barcuta; Decupaj in V la gat Dublura auriu inchis Se inchide cu fermoar la spate si nasture auriu Lungime de la sub brat: ; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie cu imprimeu! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Fofy bej de ocazie din brocad cu fluturi aurii • Fofy

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Fofy bej de ocazie din brocad cu fluturi aurii Rochie de ocazie bej; Rochie baby doll cu fluturi aurii Maneca scurta tip barcuta  Decupaj in V la gat Dublura auriu inchis Se inchide cu fermoar la spate si nasture auriu Lungime de la sub brat; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie cu imprimeu! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Atmosphere rosie cu broderie in zona bustului • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Atmosphere rosie cu broderie in zona bustului Rochie scurta rosie Rochie de ocazie clos Decolteu adanc Spatele gol Rochie de ocazie in bretele Broderie in zona bustului Tafta in partea de jos Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 59 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii rosii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie MBG mov lejera cu broderie • MBG

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie MBG mov lejera cu broderie; Rochie de ocazie mov Rochie din voal lejera Broderie in partea de sus a bustului; Cu maneca scurta Transparenta in zona de deasupra bustului Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din voal! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie MBG roz lejera cu broderie florala • MBG

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie MBG roz lejera cu broderie florala Rochie de ocazie;roz Rochie din voal lejera Broderie in partea de sus a bustului. Cu maneca scurta Transparenta in zona de deasupra bustului Se inchide cu fermoar la spate. Lungime de la sub brat: Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din voal! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie MBG rosie cu broderie in talie • MBG

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie MBG rosie cu broderie in talie Rochie de ocazie; rosie Rochie midi din voal Accesorizata cu broderie florala in talie Maneca scurta tip barcuta Cambrata pe talie La baza gatului Lungime de la sub brat: 68 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Fofy mov de ocazie cu trena detasabila • Fofy

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Fofy mov de ocazie cu trena detasabila Rochie mov de ocazie Rochie scurta mulata Rochie din bistrech Accesorizata cu trena detasabila Tena asimetrica din tul Se inchide cu fermoar la spate Trena se inchide cu doua capse Lungime de la sub brat: 84 cm Material: 80% poliester 17% vascoza 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea S(36)

Rochie MBG bleumarin cu broderie in talie • MBG

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie MBG bleumarin cu broderie in talie Rochie de ocazie bleumarin Rochie midi din voal Accesorizata cu broderie florala in talie Maneca scurta tip barcuta Cambrata pe talie La baza gatului Lungime de la sub brat: 68 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


Rochie Atmosphere baby-doll cu broderie in zona bustului • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Atmosphere baby-doll cu broderie in zona bustului Rochie de ocazie baby-doll Rochie scurta din tul Boderie florala lila si portocalie in zona bustului Tul lila in partea de jos Sustinuta de bretele Bustul este buretat Se inchide cu fermoar la spate Transparenta in zona taliei Lungime de la sub brat: 63 cm Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie baby-doll! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Atmosphere de ocazie scurta din voal ornage • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Atmosphere de ocazie scurta din voal orange Rochie scurta de ocazie Rochie din voal orange Cambrata pe talie Decolteu adanc acoperit de tul nude Spatele decoltat Se inchide cu fermoar la spate Fara maneca Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie MBG bleu cu argintiu de ocazie accesorizata cu funda • MBG

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie MBG de ocazie accesorizata cu funda Rochie scurta de ocazie bleu; Rochie din brocard cu detalii argintii Funda accesorizata cu pene Croi lejer Buzunare laterale functionale Dublura alba Decolteu in V la spate Se inchide cu fermoar la spate; Lungime de la sub brat: 67 cm Material: 60% poliester 40% vacoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din brocard! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Rochie Atmosphere de ocazie cu trena din tafta si tul • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Atmosphere de ocazie cu trena din tafta si tul Rochie de ocazie din tafta si tul Rochie scurta in fata si lunga in spate Tafta cu flori si tul albastru Fara maneca Baby-doll cu trena in partea de jos Lungime; din talie in fata: 43 cm lungime trena din talie: 110 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).

Rochie Atmosphere de ocazie scurta mint cu funda pe umar • Atmosphere

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Atmosphere de ocazie scurta mint cu funda pe umar Rochie de ocazie scurta Rochie mint cu sclipici Funda din tul pe umar Rochie de ocazie cu trena din tul cu sclipici Sustinuta de bretele Croi pe corp Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 61 cm Fabricat in Romania Material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)

Rochie Fofy verde de ocazie cu dantela brodata • Fofy

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Fofy verde de ocazie cu dantela brodata; Rochie de ocazie din tul verde Volane suprapuse din tul in partea de jos Decolteu adanc acoperit de tul nude; Maneca scurta tip barcuta Dantela brodata in partea de sus Decolteu in V la spate Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la subrat: 67cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE OCAZIE - VEZI OFERTA COMPLETA AICI


Rochie Fofy de ocazie roze din tul si dantela • Fofy

ROCHII DE OCAZIE SCURTE
Rochie Fofy de ocazie roze din tul si dantela Rochie baby doll de ocazie Rochie scurta din dantela si tul Dantela in partea de sus Tul cu flori colorate in partea de jos Sustinuta de bretele Se inchide cu fermoar la spate Funda maxi la spate Lungime de la sub brat: 64 cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii dama de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea S(36).