answear.ro%20

Ce tinuta de vacanta porti vara aceasta?

ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta1

Dress code-ul pentru vacanta


Pregatirile inainte de vacanta sunt lungi, cu liste interminabile si cu itemuri din lista la care trebuie sa renuntam de multe ori pentru ca bagajul deja e mega plin. Pentru ca ne-am gandit sa iti oferim o mana de ajutor, ti-am pregatit o lista cu piesele must-have, pe care sa le iei cu tine in vacanta.

Dress code-ul pentru vacanta trebuie sa fie fara doar si poate lejer, fluid, romantic si de efect. Opteaza pentru tinute de vacanta in culori deschise, care-ti vor scoate bronzul in evidenta. Imprimeuri florale, care trimit cu gandul la stilul boho-chic, sunt un print pe care trebuie sa il iei in considerare in aceasta vara. Din bagaj nu poate sa-ti lipseasca piesele cu volane feminine, fluide, romantice si sexy in acelasi timp. Nu uita de culorile tari si alege si piese in culori puternice, care-ti vor improspata tinuta in orice moment. Daca adori printurile, atunci cele tropicale, cu siguranta, iti vor inveseli tinuta. O varianta cool sunt printurile cu frunze.

Ce tinuta de vacanta porti vara aceasta? Iata recomandarile noastre:

Rochiile lungi, vaporoase sunt intotdeauna o alege perfecta pentru vacanta. Trebuie doar sa alegi culoarea sau imprimeul care te avantajeaza si esti gata de drum. In plus, o poti purta cu sandale flat in timpul zilei sau o poti transforma intr-o tinuta eleganta daca o combini cu o pereche de sandale.

ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta2ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta3

Piese vestimentare all white. Daca preferi piesele uni, atunci alege cele albe sau ivory. Acestea sunt usor de accesorizat si iti vor pune in evidenta pielea bronzata. Pentru un plus de efect poti alege texturi diferite.

ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta4ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta5

Piese vestimentare in culori tari. Say yes to bold colours! Daca personalitatea ta excentrica si colorata merge cel mai bine cu piesele vestimentare in culori tari, atunci opteaza pentru acestea.

Haine Casual dama - Colectia 2018 

ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta6ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta7

Imprimeurile florale. Nu poti pleca in vacanta fara o piesa vestimentare cu print floral. Iti recomandam in special printurile tropicale, excentrice si feminine in acelasi timp. Le poti combina cu accesorii minimale, care le vor completa perfect.

ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta8ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta9

Volanele. Indiferent daca iti plac piesele deux-pieces sau rochiile, volanele sunt elementul cheie ce trebuie sa le defineasca. Acestea ofera un aspect feminin, lejer si de efect si pot usor inlocui accesoriile extra.

ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta10ce-tinuta-de-vacanta-porti-vara-aceasta11

Indiferent de destinatia ta in aceasta vara alege piese vestimentare care te reprezinta si in care te vei simti bine. Nu uita crema cu SPF si ochelarii de soare si bucura-te din plin de locurile pe care l vei vedea!

Haine Casual dama - Colectia 2018

Sursa:
https://starsblog.ro/ce-purtam-in-vacanta-vara-aceasta/