fashiondays.ro

Costum de baie 2018 cu personalitate!

COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE1

Costumele de baie 2018, sexi si cu multa personalitate!


Designerii de la brand-uri de renume au dorit sa indeplineasca, in cele mai noi colectii, toate cerintele sexului feminin  - costumele de baie sunt frumoase, perfect functionale, confortabile si sexy. Cu siguranta ai de unde alege - o multime de culori, modele si croieli.

In acest sezon sunt in voga costumele de baie monocromatice in culori moderne dar si costumele de baie decorate cu model geometric in nuante de pastel sau alte nuante interesante. Culorile dominante sunt albastru, gri si verde. Lasa-te impresionata - pentru vara 2018 costumele de baie sunt deja disponibile si ai de unde alege.

Te-ai indragostit de un costum de baie intreg sau iti doresti un bronz perfect intr-un costum de baie din doua piese care sa iti puna in valoare silueta? La Astratex.ro poti sa alegi cele mai sexy articole, concepute de designeri de renume.

COSTUME DE BAIE SEXI • OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE2

Costum de baie intreg Belén • LORIN


Costum de baie Belén extravagant, decorat cu insertii transparente. Costum de baie confectionat din material rezistent cu proprietati de uscare rapida si plasa elastica Cupe neintarite, cusaturi laterale Bretele inguste, reglabile in partea din spate Margini elastice Partea din spate cu aspect curbat si neteda (partea inferioara) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE3

Costum de baie doua piese Seychelles Black neintarit • Dorina


Costum de baie doua piese Seychelles Black. Decorat cu plasa fina. Confectionat din material foarte confortabil si plasa elastica Cupe cu o croiala speciala in partea laterala - confera un plus de sustinere bustului, balene sub cupe partea superioara decorata cu plasa fina Bretele late, reglabile in partea din spate Centrul sutienului cu decupaj frumos Circuit elastic, balene in laterale Se inchide la spate prin inchizatoare din plastic Slip confortabil, zona taliei si marginile sunt elastice partea din fata este decorata cu banda din plasa (zona taliei) Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE4

Costum de baie doua piese Barbados Rose • Etna


Costum de baie doua piese Barbados Rose, decorat cu detalii aurii si model (ananas). Confectionat din material placut cu proprietati de uscare rapida Cupe triunghiulare cu pernite detasabile sutienul de baie nu detine balene sub cupe marginea cupelor este valurita iar partea inferioara este decorata cu pietricele aurii Cupa dreapta decorata cu ananas (cu paiete) Se leaga cu snur (circumferinta si bretelele) Slip confortabil, captusit cu material subtire Partile laterale cu snur si pietricele aurii Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE5

Costum de baie doua piese Bora Bora Coral • Dorina


Costum de baie doua piese Bora Bora Coral, decorat cu benzi strappy. Fara balene. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe fin intarite cu pernite detasabile, zona decolteului decorata cu benzi strappy Bretelele se aranjeaza dupa gat Circuit elastic Se inchide la spate prin clips din plastic Slipul se leaga prin snur (partile laterale) Partea din fata a slipului este captusita cu inca un strat de material Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE6

Costum de baie doua piese Barbados Yellow • Etna


Costum de baie doua piese Barbados Yellow, decorat cu detalii aurii si model (ananas). Confectionat din material placut cu proprietati de uscare rapida Cupe triunghiulare cu pernite detasabile sutienul de baie nu detine balene sub cupe marginea cupelor este valurita iar partea inferioara este decorata cu pietricele aurii Cupa dreapta decorata cu ananas (cu paiete) Se leaga cu snur (circumferinta si bretelele) Slip confortabil, captusit cu material subtire Partile laterale cu snur si pietricele aurii Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE7

Costum de baie doua piese Barbados Khaki • Etna


Costum de baie doua piese Barbados Khaki, decorat cu detalii aurii si model (ananas). Confectionat din material placut cu proprietati de uscare rapida Cupe triunghiulare cu pernite detasabile sutienul de baie nu detine balene sub cupe marginea cupelor este valurita iar partea inferioara este decorata cu pietricele aurii Cupa dreapta decorata cu ananas (cu paiete) Se leaga cu snur (circumferinta si bretelele) Slip confortabil, captusit cu material subtire Partile laterale cu snur si pietricele aurii Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE8

Costum de baie doua piese Alysha • Etna


Costum de baie doua piese. Sutien de baie cu o croiala tip bardot! Confectionat din material placut cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bardot, cupe ferm intarite cu pernite Push-Up detasabile balene sub cupe si in laterale Croiala tip bardot evidentiaza frumusetea bustului Zona decolteului cu aspect drapat Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuitul se leaga Slip croiala clasica Zona taliei si marginile sunt moi si elastice Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE9

Costum de baie doua piese Kalejdoscop Push-Up • Krisline


Costum de baie doua piese Kalejdoscop, sutien de baie cu efect Push-Up! Culori frumoase! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite cu pernite Push-Up (integrate in cupe),balene pentru sustinere Bretele late, reglabile in partea din spate Centru decoltat Circuit elastic, nu detine balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip cu tivuri confortabile Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic mic Partea din spate este neteda, simpla (monocromatica) Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE10

Costum de baie doua piese Fiji Coral • Dorina


Costum de baie doua piese Fiji Coral. Balene clasice pentru sustinere. Confectionat din material placut cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite captusite cu material subtire cupe acoperite cu material cu aspect usor drapat Bretele reglabile in partea din spate Se inchide in partea din spate prin clips din plastic Slip cu talie inalta, croiala clasica, material cu aspect usor drapat (partea din fata) Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din fata a slipului este captusita cu material respirabil Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE SEXI • OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

COSTUME-DE-BAIE-2018-CU-PERSONALITATE11


Costum de baie intreg Rio BPw • Toccata


Costum de baie intreg Rio, model deosebit si cupe cu efect Push-Up! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite Push-Up moi, balene sub cupe centul cupelor cu material Bretele duble, se aranjeaza in spatele gatului Balene sub cupe Zona sutienului cu inchizatoare din plastic (partea din spate) Partea din spate este neagra, aspect curbat Margini elastice Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!