fashiondays.ro

Pantaloni de vara pentru un look fresh

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh1

Vara se poarta pantaloni lejeri


Vara este foarte important sa alegem tinute cat mai lejere adaptate temperaturilor care de cee mai multe ori depasesc sau sunt la limita caniculei. Asadar indicat ar fi sa va imbracati in culori cat mai deschise si sa purtati materiale naturale pentru ca corpul sa respire.

Din garderoba de vara nu trebuie sa lipseasca pantalonii. Desi la moda vara sunt pantalonii scurti sau rochiile de vara si pantalonii lungi sau pantalonii cu croi 3/4 vaporosi si lejeri au locul lor binemeritat. Desigur si vara sunt perioade mai racoroase asa ca trebuie sa aveti oricand pregatiti o pereche de pantaloni lungi de vara cu care sa faceti fata oricarei situatii.

Astazi, va recomand cateva modele de pantaloni de vara care mi-au atras atentia datorita croieli care este la moda anul acesta si datorita materialelor din care sunt confectionati. Pantalonii sunt realizati in Romania, si asta este un atu. Avem designeri foarte buni in tara iar preturile sunt competitive cu mult sub preturile unor pantaloni de firma de la branduri cunoscute

Recomandare pantaloni de vara femei


1. Pantaloni rosa eleganti cu talie inalta din material vaporos cu buzunare accesorizati cu cordon • Raspberry

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh2pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh3

PANTALONI DE VARA Pantaloni eleganti si stilati, fabricati din tesatura vaporoasa, calitativa, fina la atingere. Au un croi evazat, talie inalta, buzunare laterale si sunt accesorizati cu cordon in talie din acelasi material.

2. Pantaloni StarShinerS rosii casual evazati cu talie medie din material elastic cu buzunare • StarShinerS

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh4pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh5

PANTALONI DE VARA Pantaloni casual StarShinerS. Croi evazat, talie inalta pe elastic, decorat cu o banda distincta cu model in dungi in partea din fata. Este fabricata din material semigros cu textura, usor elastic, confortabil la purtat. Pantalonii derivati din cei de trening sunt din nou pe val. Acestia sunt un pic mai atent croiti pentru a face tranzitia catre un model mai potrivit pentru oras, pastrand aerul casual, baza pentru care sunt atat de actuali. Ideea este sa ii porti cu ceva complet diferit, ca un top feminin sau un sacou masculin, pentru a evita o tinuta mult prea sport.

3. Pantaloni albi eleganti cu talie inalta din material neelastic cu ciucuri • Raspberry

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh6pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh7

PANTALONI DE VARA Pantaloni casual-eleganti cu talie inalta si croi usor evazat, cu ciucuri decorative in partea inferioara. Se incheie cu fermoar in lateral. Sunt confectionati din tesatura de viscoza in combinatie cu bumbac, cu structura usor mai rigida. Compozitia si tinuta materialului este foarte buna.

4. Pantaloni PrettyGirl albastri deschis office cu talie inalta din stofa usor elastica cu buzunare • PrettyGirl

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh8pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh9

PANTALONI DE VARA Pantaloni universali, moderni cu croi drept, lejer, talie inalta din material de grosime medie, fin si vaporos, deosebit de placut la purtat. Se inchide cu fermoar si nasture in fata si este accesorizat cu cordon.

5. Pantaloni SunShine rosa casual cu croi larg din bumbac cu elastic in talie • SunShine

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh10pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh11

PANTALONI DE VARA Pantaloni casual de vara cu croi lejer, evazat. Sunt prevazuti cu elsatic in talie si accesorizati cu snur. Sunt confectionati din tesatura subtire de bumbac, usor transparenta, vaporoasa cu printuri florale. Asorteaza-i cu un top lejer monocromatic pentru un look fresh.

6. Pantaloni SunShine gri casual cu talie inalta din material neelastic cu buzunare • SunShine

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh12pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh13

PANTALONI DE VARA Pantaloni practici, confortabili de dama confectionati din material din lyocell monocromatic, deosebit de placut la atingere si la purtat. Croi conic, se aseaza lejer pe corp, de lungime pana deasupra gleznelor, talia inalta, bata elastica cu gaici si curea din același tip de material. Modelul prezentat are buzunare interioare pe lateral si se incheie in fata cu fermoar si copca metalica. Ii poti purta si la birou si se integreaza perfect si in tinute casual.

7. Pantaloni mustarii casual cu buzunare cu elastic in talie •

pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh14pantaloni_de_vara_pentru_un_look_fresh15

PANTALONI DE VARA Pantaloni casual lungi, de zi, din material neelastic cu un cordon si elastic lat, incretit in talie. Imbraca-i la un top mulat sau lejer si profita de buzunarele care-i asigura un aer practic.

Oferta completa pantaloni dama