fashiondays.ro

Recomandare oferta costume de baie

recomandare_oferta_costume_de_baie1

Vara , soare, costume de baie...


Vara, probabil cel mai frumos anotimp, vacante, concedii, mare, soare si putem continua..Vara ne gandim insa si la tinuta de vacanta, si mai ales la tinuta de plaja. Costumul de baie are locul lui binemeritat in rucsacul de calatorie.
Desi pare un accesoriu banal si simplu de achizitionat, costumul de baie nu este chiar atat de simplu de cumparat. Pe piata si daca ma refer la internet in mod special, sunt foarte multe oferte la costume de baie, costume de baie intregi sau costume de baie din 2 piese.

Pentru a atrage privirile pe plaja, pentru a iesi in evidenta sau pur si simplu pentru a va simti bine in costumul dvs. de plaja faceti alegeri inspirate! Nu va bucurati neaparat de pretul mic al unui costum de baie insa nu exagerati nici cu sume imense pentru 2 bucati de material. Eu zic ca pretul corect pentru un costum de baie ar fi intre cele doua extreme si anume un pret mediu pentru un costum de baie din materiale de calitate cu o croiala decenta care sa stea bine pe dvs. Pentru a avea o stare de spirit buna nu uitati sa alegeti costumul de baie potrivit.

Costume de baie modene, la moda in acest an


recomandare_oferta_costume_de_baie2

Pentru ca ati ajuns aici pe acest site, sa vedem mai departe cam care ar fi tendintele acestui an la costumele de baie. Ce costume de baie sunt la moda, ce croieli si ce culori sunt in tendinte la costumele de baie.

In mare in acest an se poarta costume de baie intr-o sigura culoare dar si cele geometrice. De asemenea se poarta costumele de baie sport sau costumele de baie intregi. O recomandare a specialistilor, pentru a alege costumul de baie perfect ar fi sa alegeti dimensiuni diferite pentru slip si pentru partea superioara

Asadar nu este chiar simplu sa faceti alegerea potrivita in materie de costume de baie. Pentru a va ajuta sa faceti o alegere buna am stabilit, dupa cateva ore de studiu pe diverse site-uri de profil si studiind raportul calitate-pret sa va recomanda oferta de costume de baie de la astratex. Din punctul meu de vedere, oferta de costume de baie de la astratex este printre cele mai bune din piata in acest moment datorita diversitatii dar si datorita calitatii.

Daca vorbim de diversitate sa va spun si de diversitatea de preturi la costumele de baie in oferta mai sus mentionata. Prin urmare am vizualizat oferte la costumele de baie care incep undeva la 100 de lei si pot ajunge pana la 430 de lei. Am zis asa in mare, pentru a vizualiza oferta completa la costume de baie, click aici

Ideea principala ar ma fi ca pe site veti gasi costume de baie pentru toate siluetele. Pentru femeile mai plinute veti gasi costume de baie cu efect de subtiere, costume de baie pentru forme voluptoase iar pentru cele care vor sa dea mai mult volum formelor costume de baie cu push-up. Asadar o oferta bogata la costume de baie pentru toata lumea. Personal imi plac costumele de baie italiene, desi mai scumpe, insa au o croiala moderna si culori deosebite.

Mai jos va prezint cateva oferte costume de baie care va pot inspira in alegerea costumului de baie potrivit, cu mentiunea ca descrierile apartin producatorului:

1. Recomandare oferta Costume de baie două piese


Costum de baie doua piese Clar Blue • Bora Bora

recomandare_oferta_costume_de_baie3recomandare_oferta_costume_de_baie4

COSTUME DE BAIE Costum de baie doua piese, nu detine bretele. Croi ideal pentru plaja! Din material placut, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bandeau, pernite detasabile, fara balene Fara sistem de inchidere, se imbraca pe cap Balene in laterale Circuit lat in partea din spate, tivit cu elastic confortabil Slip croiala clasica, zona taliei cu banda elastica de culoare contrastanta Partea din spate este neteda Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Dras Black • Bora Bora

recomandare_oferta_costume_de_baie5recomandare_oferta_costume_de_baie6

COSTUME DE BAIE Costum de baie doua piese, design black & white. Din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite detasabile subtiri, fara balene clasice Bretele incrucisate in partea din spate, conectate la circuit Balene in laterale Slip monocromatic, croiala clasica partile laterale cu benzi Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

2. Recomandare oferta Costume de baie întregi


Costum de baie intreg Neon • LORIN

recomandare_oferta_costume_de_baie7recomandare_oferta_costume_de_baie8

COSTUME DE BAIE Costum de baie intreg, nuante neon. Partea din fata din material tipic costumelor de baie (cu proprietati de uscare rapida) si plasa elastica partea din spate este neteda Bretele inguste, incrucisate in partea din spate Se leaga in partea din spate Zona slipului cu o croiala clasica, margini elastice Partea din spate a costumului de baie este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie intreg Bora Bora Black • Dorina

recomandare_oferta_costume_de_baie9recomandare_oferta_costume_de_baie10

COSTUME DE BAIE Costum de baie intreg Bora Bora Black, decorat cu snur. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapdida partea din fata captusita cu material subtire Cupe fin intarite cu pernite detasabile zona dintre sani decorata cu snur Bretele incrusisate in partea din spate bretelele sunt reglabile si detasabile in partea din spate Partea din spate cu snur (in partea superioara) Margini elastice Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

3. Recomandare oferta Costume de baie cu model geometric


Costum de baie doua piese cu model geometric Liliana • LORIN

recomandare_oferta_costume_de_baie11recomandare_oferta_costume_de_baie12

COSTUME DE BAIE Costum de baie doua piese Liliana. Cupe triunghiulare, pernite detasabile! Confectionat din material cu proprietati de uscare rapida captusit cu un strat subtire de material Cupe triunghiulare bretelele si circuitul se leaga in partea din spate (snurul este filetat in partea inferioara a cupelor) Nu detine balene Slip cu talie joasa zona taliei si marginile cu tivuri contrastante Slipul se leaga in partile laterale Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese cu model geometric Gares • Bora Bora

recomandare_oferta_costume_de_baie13recomandare_oferta_costume_de_baie14

COSTUME DE BAIE Costum de baie doua piese, model in culorile curcubeului. Din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite detasabile subtiri, nu detin balene si sunt unite prin benzi strappy inguste Bretele detasabile, fara sistem de ajustare se leaga in spatele gatului Circuitul se leaga, balene in laterale Slip croiala clasica, design denim partile laterale cu benzi colorate Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din fata a slipului este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

4. Recomandare oferta Costume de baie cu efect modelator si de subtiere

 

Costum de baie intreg Dots • Avalingerie

recomandare_oferta_costume_de_baie17recomandare_oferta_costume_de_baie18

COSTUME DE BAIE Costum de baie intreg, decorat cu buline. Croiala cu efect de subtiere a siluetei. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe fin intarite, croiala speciala in T, balene pentru sustinere Bretele late, confortabile, ajustabile in partea din spate Zona decolteului decorata cu fundita (capete metalice) Circuit din material respirabil, fara balene in laterale Partea din spate este simpla (monocromatica), cu aspect usor curbat, detine o cusatura verticala si inchizatoare metalica Partea din fata este captusita cu plasa elastica Zona slipului cu o croiala clasica, partile laterale cu snur Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

5. Recomandare oferta Costume de baie Italiene


Costum de baie doua piese Vacanze, colectia Gold Label II. • Vacanze

recomandare_oferta_costume_de_baie19recomandare_oferta_costume_de_baie20

COSTUME DE BAIE Costum de baie doua piese de lux, in nuanta de auriu. Decorat cu benzi strappy moderne. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze, colectia Gold! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, placut pe piele Topul de baie este neintarit si nu detine balene centrul decorat cu benzi incrucisate Se leaga in spatele gatului Circuitul se inchide la spate prin clips metalic Slip decorat cu benzi strappy incrucisate (partile laterale) Partea din spate cu o cusatura elastica verticala - aspect usor drapat Zona taliei si marginile sunt elastice Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!


Oferta completa costume de baie