fashiondays.ro

Recomandare rochii de vara online

recomandare-rochii-de-vara-online1

Rochie din in cu dungi si flori brodate • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie cu dungi si flori brodate Rochie de vara cu dungi albe si albastre Flori rosii brodate Guler rosu Maneca tip barcuta Rochie de vara cu buzunare Se inchieie la gat in spate cu doi nasturi de tip perluta Se inchieie cu fermoar la spate; Dublura ivoire Lungime de la sub brat: 60 cm Material: 95% in 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE VARA ONLINE • OFERTA COMPLETA CLICK AICI
recomandare-rochii-de-vara-online2

Rochie de vara verde din in cu imprimeu floral • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie de vara verde din in cu imprimeu floral Rochie lejera de vara Rochie cu maneca tip volanas Rochie de vara din in cu buzunare Croi drept lejer La baza gatului Se incheie cu fermoar la spate Lungime de la sub brat: 66 cm Material: 95% in 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
recomandare-rochii-de-vara-online3

Rochie ivoire de vara din in cu broderie si ciucuri • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie ivoire de vara din in cu broderie si ciucuri Rochie lejera de vara Rochie ivoire din in; Catifea brodata in zona bustului Accesorizata cu un snur cu ciucuri la gat Ciucurei mici negri la maneca si la baza rochiei Maneca tip barcuta Se incheie cu fermoar la spate Dublura alba Lungime de la sub brat: 62 cm Material: 95% in 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din in! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
recomandare-rochii-de-vara-online4

Rochie de vara in dungi cu broderie florala si umerii decupati • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie de vara in dungi cu broderie florala si umerii decupati Rochie lejera de vara cu buzunare Rochie in dungi cu broderie florala Rochie cu umerii decupati Dantela alba la baza rochiei Decupaj desupra bustului Se incheie cu fermoar la spate Dublura alba din bumbac Lungime de la sub brat 65 cm Material 60% poliester 40% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
recomandare-rochii-de-vara-online5

Rochie midi pe umeri din crep • Atmosphere

ROCHII DE VARA
Rochie midi pe umeri din crep Rochie midi din crep Pe umeri Despicata pe laterale Accesorizata cu o curea subtire in talie Maneca trei sferturi Croi lejer Lungime de la sub brat: 72 cm Material;95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
recomandare-rochii-de-vara-online6

Rochie scurta de vara roz cu dungi albe • Atmosphere

ROCHII DE VARA
Rochie scurta de vara roz cu dungi albep; Rochie scurat de vara Rochie roz cu dungi albe Dantela ce contureaza decolteul Bretele cazute Volanas in partea de sus a bustului Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 67 cm Material: 95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii casual! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
recomandare-rochii-de-vara-online7

Rochie scurta cu imprimeu floral si spatele gol • Atmosphere

ROCHII DE VARA
Rochie scurta cu imprimeu floral si spatele gol Rochie de vara scurta Rochie cu imprimeu floral Se prinde la gat Fermoar la spate Perfecta pentru zilele de vara si iesirile in oras Material;95% poliester 5% elastan Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii casual! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)    
recomandare-rochii-de-vara-online8

Rochie scurta somon cu volane din lycra • Atmosphere

ROCHII DE VARA
Rochie scurta somon cu volane din lycra Rochie scurta de vara somon Rochie cu volane in partea de jos; Decolteu adanc in fata si in spate Accesoriu in talie Snur la spate Fermoar la spate Lungime de la sub brat: 57 cm Material:;95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
recomandare-rochii-de-vara-online9

Rochie scurta cu imprimeu colorat • Atmosphere

ROCHII DE VARA
Rochie scurta cu imprimeu colorat rochie scurta rochie de zi decupata la bust bust alb din lycra aplicatii strasuri fusta din voal cu imprimeu pasari curea in talie fermoar la spate material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de vara!   
recomandare-rochii-de-vara-online10

Rochie din voal imprimeu floral albastru • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie din voal imprimeu floral albastru; rochie trei sferturi de zi rochie de vara vaporoasa croi lejer maneca scurta ideala pentru acest sezon imprimeu de vara dublura alba se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 77 cm de la subrat in jos material: 60% poliester si 40% vascoza produs fabricat in Romania!;Rasfata-te InPuff cu cele mai vaporoase rochite de vara!   
recomandare-rochii-de-vara-online11

Rochie voal turquoise si bej • Effect

ROCHII DE VARA
Rochie voal turquoise si bej; rochie lejera de vara rochie trei sferturi de zi maneca tip fluture se inchide cu fermoar ascuns la spate are dublura bej decolteul are margine cu motive etnice; lungime: 74 cm de la subrat in jos material: 100 % poliester produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si vaporoase rochite de vara!
 

recomandare-rochii-de-vara-online12

Rochie scurta lycra somon • Atmosphere

ROCHII DE VARA
Rochie scurta lycra somon; rochie scurta sexy rochie eleganta fara spate rochie de vara vaporoasa ideala pentru orice tip de silueta rochie scurta lycra somon cu colier decolteu adanc talia este accesorizata cu o aplicatie aurie eleganta lungime: 60 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan ;Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante rochite de vara!
recomandare-rochii-de-vara-online13

Rochie in clos imprimeu floral • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie clos imprimeu floral roz este o rochie lejera de vara ideala pentru birou. rochie casual pentru femei rochie in clos;cu imprimeu floral roz; se inchide cu fermoar la spate ideala pentru birou material: : 95% bumbac si 5% elastan lungime de la subrat: 74 cm produs fabricat in Romania!
recomandare-rochii-de-vara-online14

Rochie bumbac imprimeu floral multicolor • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie bumbac imprimeu floral multicolor Rochie bumbac Rochie de zi imprimeu floral multicolor Pliuri late in partea de jos Rochie in clos Se incheie cu fermoar ascuns pe spate Se strange in talie cu un cordon rosu oferind un plus de eleganta Lungimea de la subrat:80 cm Material:95% bumbac 5% elastan Produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de vara! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE VARA ONLINE • OFERTA COMPLETA CLICK AICI
recomandare-rochii-de-vara-online15

Rochie din voal animal print • MBG

ROCHII DE VARA
Rochie din voal animal print  rochie de vara din voal rochiei animal print  croi lejer se inchide cu fermoar ascuns la spate dublura alba ideala pentru zile dar si nopti calduroase de vara lungime: 70 cm de la subrat in jos material: 95% poliester si 5% elastan produs fabricat in Romania! ;Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase rochii!