answear.ro%20

Tinute albe de dama pentru zilele de vara

tinute-albe-pentru-zilele-de-vara-1

Tinuta all white perfecta pentru zilele de vara


Mult asteptata vara a venit si o data cu ea si zilele toride. Ce poate fi mai placut decat o plimbare, o iesire la o inghetata sau o limonada cu prietenele iar tu sa porti un outfit in care sa te simti in elementul tau si sa fii fashion. Noi iti propunem tinutele all white deoarece sunt perfecte pentru astfel de zile dar si super in trend. Tesaturile deschise la culoare nu retin caldura, pielea ta va respira astfel ca tu te vei simti minunat.

Daca iti plac tinutele minimaliste cu siguranta ca preferi lookurile all white. Genul acesta de tinuta poate fi foarte usor de accesorizat si este perfecta atat pentru evenimentele de zi cat si evenimentele de seara. Poti sa optezi pentru o rochie alba office pe care sa o porti la job sau chiar la o salopeta alba pe care sa o porti la o petrecere. Poti transforma usor o tinuta de vara alba de zi intr-una de seara, accesoriile sunt cele care vor duce tinuta dintr-o zona in alta. Nu iti face griji din cauza culorii,  cu putina grija nu vei avea nici o problema, ba chiar vei fi admirata pentru curajul tau vestimentar.

Am ales pentru tine cateva piese care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba de vara. Le gasesti pe  StarShinerS si poti ajunge direct la produs cu un click pe poza.

Zile insorite iti dorim!

tinute-albe-pentru-zilele-de-vara-2tinute-albe-pentru-zilele-de-vara-3

tinute-albe-pentru-zilele-de-vara-4tinute-albe-pentru-zilele-de-vara-5

Sursa articol:
https://starsblog.ro/tinuta-all-white-perfecte-pentru-zilele-de-vara/