fashiondays.ro

Camasi Fofy Elegante pentru Femei

camasa-fofy-ecru-cu-ciucuri-pe-guler

Camasa Fofy ecru cu ciucuri pe guler • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy ecru cu ciucuri pe guler Camasa fofy ecru Camasa cu ciucuri pe guler Se inchide cu nasturi negri Croi pe corp Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama!; * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

CAMASI DAMA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
camasa-fofy-eleganta-rosie

Camasa Fofy eleganta rosie • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy eleganta rosie Camasa eleganta dama Camasa rosie din material usor elastic Guler cu onduleuri Maneci scurte cu onduleuri Croi pe corp Se inchide cu nasture alb la spate Material: 74% bumbac 23% poliamida 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-eleganta-ivoire

Camasa Fofy eleganta ivoire • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy eleganta ivoire Camasa eleganta dama Camasa rosie din material usor elastic Guler cu onduleuri Maneci scurte cu onduleuri Croi pe corp Se inchide cu nasture alb la spate Material: 74% bumbac 23% poliamida 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) *
camasa-fofy-eleganta-verde

Camasa Fofy eleganta verde • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy eleganta verde Camasa eleganta dama Camasa rosie din material usor elastic Guler cu onduleuri Maneci scurte cu onduleuri Croi pe corp Se inchide cu nasture alb la spate Material: 74% bumbac 23% poliamida 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) *
camasa-fofy-ivoire-cu-nasturi-aurii-la-spate

Camasa Fofy ivoire cu nasturi aurii la spate • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy ivoire cu nasturi aurii la spate Camasa eleganta dama Camasa ivoire din material elastic Maneca scurta cu volanas in terminatie si banda bleumarin Fundite decorative in zona gulerului Decolteu in V la spate Revere la spate cu banda bleumarin Se inchide cu nasturi aurii la spate Croi pe corp Material:74% bumbac 23% poliamida 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-cu-dungi-roz-si-jabou

Camasa Fofy cu dungi roz si jabou • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy cu dungi roz si jabou; Camasa dama din bumbac Camasa cu jabou bleumarin; Camasa cu dungi roz si albe  Maneca scurta tip barcuta Croi pe corp Se inchide la spate cu nasture bleumarin Material: 76% bumbac 22% poliamida 2% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-eleganta-galbena

Camasa Fofy eleganta galbena • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy eleganta galbena Camasa eleganta dama Camasa din bumbac elastic Camasa galbena Accesorizata cu brandenburg la gat Maneca scurta Croi pe corp Se ichide cu doi nasturei aurii la spate Material:74% bumbac 23%poliamida 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-albastra-eleganta-cu-nasturi-negrii

Camasa Fofy albastra eleganta cu nasturi negrii • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy albastra eleganta cu nasturi negrii  Camasa Fofy albastra eleganta ; Camasa dama cu decolteu adanc Maneca scurta tip barcuta Accesorizata cu brosa-floare detasabila Croi pe corp Camasa din bumbac Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)   
camasa-fofy-eleganta-galbena-din-voal-cu-imprimeu-floral

Camasa Fofy eleganta galbena din voal cu imprimeu floral • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy eleganta galbena din voal cu imprimeu floral Camasa eleganta dama Camasa galbena din voal Imprimeu floral Maneca trei sferturi Guler ascutit Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama din voal! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-eleganta-galbena-accesorizata-cu-brandenburg

Camasa Fofy eleganta galbena accesorizata cu brandenburg • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy eleganta galbena accesorizata cu brandenburg Camasa galbena dama Camasa eleganta accesorizata cu brandenburg Detalii din panglica in zona gulerului si la maneci Croi pe corp Maneca trei sferturi Brandenburg la maneci Camasa din bumbac elastic Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi galbene! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)    
camasa-fofy-roz-accesorizata-cu-papion

Camasa Fofy roz accesorizata cu papion • Fofy

CAMASI
Camasa roz accesorizata cu papion Camasa roz dama Camasa din bumbac elastic Maneci trei sferturi Croi pe corp Accesorizata cu papion-brosa detasabil Detalii - panglica neagra pe maneci Fronseuri in zona gatului Piesa vestimentara versatila Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-office-somon-cu-accesoriu-la-gat

Camasa Fofy office somon cu accesoriu la gat • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy office somon cu accesoriu la gat Camasa office somon Camasa dama cambrata pe corp Maneca scurta Se inchide cu nasturi tip perluta bleumarin Accesoriu la gat in; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-bej-eleganta-cu-broderie

Camasa Fofy bej eleganta cu broderie • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy bej eleganta cu broderie Camasa Fofy eleganta dama Camasa din bumbac elastic Decolteu adanc Croi pe corp Maneca trei sferturi Decorata cu broderie colorata Accesorizata cu franjuri in zona manecilor si a decolteului Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi albastre! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-fofy-office-verde-cu-accesoriu-la-gat

Camasa Fofy office verde cu accesoriu la gat • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy office verde cu accesoriu la gat Camasa office verde Camasa dama cambrata pe corp Maneca scurta Se inchide cu nasturi tip perluta bleumarin Accesoriu la gat in; Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

CAMASI DAMA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
camasa-fofy-albastra-eleganta-cu-broderie

Camasa Fofy albastra eleganta cu broderie • Fofy

CAMASI
Camasa Fofy albastra eleganta cu broderie Camasa eleganta dama Camasa din bumbac elastic Decolteu adanc Croi pe corp Maneca trei sferturi Decorata cu broderie colorata Accesorizata cu franjuri in zona manecilor si a decolteului Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi albastre! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)