fashiondays.ro

Costume de baie doua piese Lupoline

Costum de baie doua piese Squere, pernite cu gel • Lupoline

Costum de baie doua piese Squere, pernite cu gel • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, cu efect Push-Up!. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite din gel - ridica bustul si confera un decolteu plin Bretelele se leaga in partea din spate (fiecare detine un snur care se leaga) Circuit elastic - se leaga la spate Slip cu o croiala clasica, talie joasa, captusit cu tul elastic Partea superioara decorata cu model contrastant Zona taliei si marginile sunt elastice Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE LUPOLINE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
   
Costum de baie doua piese Maki Push-UP • Lupoline

Costum de baie doua piese Maki Push-UP • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, design floral de vara. Sutien de baie cu efect Push-Up! Material confortabil, elastic, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie decorat cu model floral, cupe triunghiulare cu pernite Push-Up (cusute in cupa) fara balene Bretelele si circuitul se leaga Slip croiala clasica, partea superioara decorata cu model floral (numai in partea din fata) Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie doua piese Maki • Lupoline

Costum de baie doua piese Maki • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, model frumos. Combinatie frumoasa de culori: rosu si negru! Material confortabil, elastic, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, decorate cu model floral balene sub cupe si in laterale - confera sustinere bustului Cupele sunt captusite cu material poros Bretele ferm cusute cu model in partea din spate si reglabile in lungime in partea din spate Circuit cu banda elastica, se inchide la spate prin clips metalic Bretelele si circuitul devin mai late odata cu cresterea dimensiunii Slip croiala clasica, zona taliei decorata cu model floral (partea din fata) Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Costum de baie doua piese Flowers Blue • Lupoline


Costum de baie doua piese Flowers Blue • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, combinatie frumoasa de culori. Sutien de baie cu efect de rotunjire! Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Model floral frumos - hit-ul acestei veri! Cupe neintarite, croiala speciala in T - rotunjeste forma sanilor Cupele sunt captusite cu plasa elastica Bretele captusite, ajustabile in lungime (devin mai late odata cu cresterea dimensiunii) Balene sub cupe si in laterale - confera sustinere bustului Circuitul se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, talie inalta, zona taliei decorata cu model frumos (partea din fata) Partea din spate este simpla (albastra) Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Flowers Blue Push-Up • Lupoline

Costum de baie doua piese Flowers Blue Push-Up • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, combinatie frumoasa de culori. Sutien de baie cu efect Push-Up! Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Model floral frumos - hit-ul acestei veri! Sutien de baie cu balene sub cupe si pernite Push-Up cu gel (cusute in cupa) - ridica sanii si confera un decolteu irezistibil Bretelele se aranjeaza in partea din fata (fiecare pe un snur care apoi se leaga) Circuitul se leaga la spate prin banda lata Slip croiala clasica, zona taliei decorata cu model frumos (partea din fata) Partea din spate este simpla (albastra) Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Costum de baie doua piese Squere • Lupoline

Costum de baie doua piese Squere • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, decorat cu model geometric. Sutien de baie cu efect de rotunjire!. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, croiala speciala in T balene sub cupe si in laterale Sutienul este captusit cu plasa elastica Bretele ferm cusute, ajustabile Circuit elastic, se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, interiorul captusit cu tul elastic Partea superioara decorata cu model contrastant Zona taliei si marginile sunt elastice Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Fly • Lupoline

Costum de baie doua piese Fly • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, croiala clasica. Model frumos completat de nuanta kaki! Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, balene sub cupe si in laterale partea de jos a cupelor captusita cu material confortabil Bretele late cu model in partea din fata, ferm cusute si ajustabile in partea din spate Circuitul se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, decorat cu model in partea din fata Zona taliei si marginile cu elastic confortabil Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie doua piese Fly Push-UP • Lupoline

Costum de baie doua piese Fly Push-UP • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, de culoare kaki, decorat cu model abstract. Sutien de baie cu efect Push-Up! Confectionat din material confortabil, elastic, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie decorat cu model abstract cupe triunghiulare ferm intarite cu pernite Push-Up (cusute), fara balene Bretelele si circuitul se leaga la spate Slip croiala clasica, decorat in partea din fata cu model abstract Partea din spate de culoare kaki Se leaga in laterale Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie doua piese Flowers Pink, cupe neintarite • Lupoline

Costum de baie doua piese Flowers Pink, cupe neintarite • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, croiala clasica. decorat cu motive florale. Design floral frumos completat de culoarea roz! Confectionat din material rezistent, confortabil uscare rapida Cupe neintarite cu balene sub cupe si in laterale partea de jos a cupelor captusita cu material confortabil, partea superioara a cupelor din material in doua straturi Bretele late ferm cusute, ajustabile in lungime Bretelele devin mai late odata cu cresterea dimensiunii Circuitul se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, decorat in partea din fata cu acelasi model ca si cel de pe sutien Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie doua piese Flowers Pink, pernite cu gel • Lupoline

Costum de baie doua piese Flowers Pink, pernite cu gel • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese de culoare roz, decorat cu motive florale. Sutien de baie cu efect Push-Up! Confectionat din material rezistent, confortabil si elastic uscare rapida Confectionat din material decorat cu motive florale, cupe ferm intarite cu pernite Push-Up cu gel balene sub cupe Bretelele se aranjeaza dupa gat circuitul se leaga la spate Slip croiala clasica, decorat cu motive florale in partea din fata Partea din spate de culoare roz Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE LUPOLINE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI 
Costum de baie doua piese Sharon • Lupoline

Costum de baie doua piese Sharon • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese Sharon. Ideal pentru femeile cu forme voluptoase. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida imprimeu frumos colorat pe fundal inchis la culoare Cupe neintarite, croiala speciala in T (confera o forma frumoasa bustului) captusite cu material subtire Bretele reglabile in partea din spate Centrul detine balene sub cupe Circuit elastic, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, captusit cu material subtire Partile laterale cu snur - permit ajustarea inaltimii slipului Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Sally • Lupoline

Costum de baie doua piese Sally • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese Sally, ideal pentru femeile cu forme voluptoase. Imprimeu colorat! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, croiala speciala in T (confera o forma frumoasa bustului) captusite cu material subtire Bretele reglabile in partea din spate Centrul detine balene sub cupe Circuit elastic, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, captusit cu material subtire Partile laterale cu snur - permit ajustarea inaltimii slipului Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Jelly • Lupoline

Costum de baie doua piese Jelly • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese, model colorat. Bretele late si confortabile, confera sustinere si unui bust generos. Confectionat din material placut, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, croiala speciala in T (confera o forma frumoasa bustului), balene sub cupe Partea superioara a cupelor cu elastic ingust interiorul cu material respirabil Bretele captusite, reglabile in partea din spate Centru inalt, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, zona taliei si marginile cu tivuri elastice Zona taliei are in partea din fata tivuri albastre Interiorul slipului captusit cu plasa elastica Imprimeul poate sa difere Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Zoe • Lupoline

Costum de baie doua piese Zoe • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese Zoe. Ideal pentru femeile cu sanii mari! Confectionat din material cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, croiala speciala in T partea de jos a cupelor acoperita cu material respirabil iar partea superioara a cupelor detine o banda elastica pentru un plus de aderenta Bretele late acoperite cu material, ajustabile in partea din spate Centru neted, balene sub cupe Circuit elastic, captusit cu material respirabil balene in laterale Sistem de inchidere metalic Slipul are zona taliei si marginile cu elastic confortabil Partea din spate este neteda, monocromatica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 

Costum de baie doua piese Diana • Lupoline


Costum de baie doua piese Diana • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese Diana, model colorat. Foarte confortabil si pentru femeile cu sanii mari, datorita bretelelor late. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, balene sub cupe, croiala speciala in T (confera o forma frumoasa bustului) captusit cu material fin Partea superioara a cupelor cu banda elastica - se adapteaza perfect la formele tale Bretele captusite, reglabile in partea din spate Centru inalt, circuit neted, balene in laterale Inchidere prin clips metalic Slip croiala clasica, zona taliei cu tiv colorat (numai in partea din fata) Zona taliei si marginile cu tivuri elastice Slipul este captusit cu plasa elastica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!