fashiondays.ro

Costume de baie doua piese Vacanze

Costum de baie doua piese Deborah • Vacanze

Costum de baie doua piese Deborah • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, decorat cu motive pin-up girl. Exclusiv din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite, balene sub cupe si in laterale buzunare pentru inserarea pernitelor Push-Up Bretelele si circuitul se leaga Slip croiala clasica, zona taliei decorata cu volane Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Costum de baie doua piese Ellene • Vacanze

Costum de baie doua piese Ellene • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie stilat, decorat cu volane si motive pin-up girl. Exclusiv din colectia italiana insorita Vacanze! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Decorat cu volane - confera un aspect tineresc Sutien de baie tip bandeau cu pernite detasabile balene sub cupe si in laterale Bretele detasabile fara setari de ajustare a lungimii (se leaga) Circuitul se leaga Zona taliei si marginile cu elastic confortabil Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Trecia • Vacanze

Costum de baie doua piese Trecia • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, decorat cu model geometric. Exclusiv din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bandeau, balene sub cupe si in laterale Detine pernite detasabile Bretele detasabile, circuitul se leaga Slip croiala clasica, se leaga in laterale (conectat cu lant) Zona taliei si marginile cu elastic confortabil Costumul de baie este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Adelia • Vacanze

Costum de baie doua piese Adelia • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, combinatie frumoasa de culori, sutien de baie cu efect Push-Up. Din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu model deosebit, ferm intarite, cu buzunare interioare pentru introducerea pernitelor Push-Up Circuitul si bretelele se leaga Balene sub cupe Slip croiala clasica decorat cu model geometric zona taliei si marginile cu elastic confortabil Captusit cu material confortabil Setul include benzi inguste ce pot fi prinse in partile laterale ale slipului - aspect deosebit Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Vacanze Happiness • Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze Happiness • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, din colectia Happiness, model colorat tip mozaic ce imbina originalitatea cu o croiala confortabila. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe triunghiulare decorate cu franjuri verzi, pernite detasabile sutienul nu detine balene sub cupe Atat bretelele cat si circuitul se leaga bretelele sunt decorate cu pietricele Slip confortabil, zona taliei si marginile sunt elastice Se leaga in partile laterale Partea din spate detine o cusatura verticala Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Vacanze Power Flower • Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze Power Flower • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, colectia Power Flower. Model floral frumos. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, placut pe piele Cupe triunghiulare cu pernite detasabile, decorate cu model floral sutienul de baie nu detine balene sub cupe Atat bretelele cat si circuitul se leaga Circuitul lat este decorat in partea din fata cu 2 snururi si pietricele Slip croiala clasica, se leaga in partile laterale Zona taliei si marginile sunt elastice Slipul este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Vacanze, colectia Gold Label II. • Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze, colectia Gold Label II. • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese de lux, in nuanta de auriu. Decorat cu benzi strappy moderne. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze, colectia Gold! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, placut pe piele Topul de baie este neintarit si nu detine balene centrul decorat cu benzi incrucisate Se leaga in spatele gatului Circuitul se inchide la spate prin clips metalic Slip decorat cu benzi strappy incrucisate (partile laterale) Partea din spate cu o cusatura elastica verticala - aspect usor drapat Zona taliei si marginile sunt elastice Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 
Costum de baie doua piese Vacanze Sauvage • Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze Sauvage • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, cupe triunghiulare. Model interesant tip curcubeu si piele de sarpe. exclusiv de la brand-ul italian Vacanze, colectia Sauvage! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe cu pernite detasabile nu detine balene Bretele formate din material si lantisor auriu - se aranjeaza in spatele gatului Circuit elastic, se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partile laterale se leaga Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Vacanze Chevron • Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze Chevron • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, decorat cu model geometric. Design exclusiv de la brand-ul italian Vacanze, colectia Chevron! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati se uscare rapida si placut pe piele Cupele triunghiulare, neintarite, detin in mijloc o decoratiune aurie, metalica, in forma literei V balene sub cupe Cupele se unesc cu bretelele (se leaga in spatele gatului) Circuitul se leaga detine balene laterale Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partile laterale cu fasii de material Costumul de baie este captusit cu un strat de material neted Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Vacanze Green Forest • Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze Green Forest • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, design interesant, decorat cu paiete. Exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupele triunghiulare cu margini valurite detin pernite detasabile cupele sunt decorate cu paiete sutienul de baie nu detine balene sub cupe Atat bretelele cat si circuitul se leaga Slip croiala braziliana, zona taliei si marginile sunt elastice Se leaga in partile laterale Partea din spate cu o cusatura verticala Costumul de baie este captusit cu material moale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 
  
COSTUME DE BAIE VACANZE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI 
Costum de baie doua piese Vacanze Luxury Garden III • Vacanze

Costum de baie doua piese Vacanze Luxury Garden III • Vacanze

Costume de baie
Sutien costum de baie, decorat cu model floral. Design exclusiv de la brand-ul italian Vacanze! Confectionat din material extra fin, usor, cu proprietati de uscare rapida, foarte placut pe piele Cupe moldovenesti, decorate cu paiete (partea superioara) buzunar interior cu pernite Push-Up detasabile, balene sub cupe Centrul sutienului de baie cu banda din material Bretele ferm cusute, reglabile Circuitul se inchide la spate prin clips metalic nu detine balene laterale Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Sutien costum de baie Belynda • Vacanze

Sutien costum de baie Belynda • Vacanze

Costume de baie
Sutien costum de baie, efect strappy. Design deosebit care atrage toate privirile - exclusiv din colectia italiana Vacanze! Cu benzi inguste (strappy) material placut cu proprietati de uscare rapida de culoare bej Cupe triungiulare cu pernite detasabile fara balene Bretelele se aranjeaza dupa gat Circuit format din 8 benzi elastice, se inchide prin patru agatatori metalice Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Mirtillo • Vacanze

Costum de baie doua piese Mirtillo • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie stilat decorat cu motive pin-up girl. Exclusiv din colectia italiana insorita Vacanze! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Cupe triunghiulare fara balene, cu pernite detasabile Bretelele si circuitul se leaga Slip croiala clasica, se leaga in laterale Zona taliei si marginile cu elastic confortabil Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Lora Push-Up • Vacanze

Costum de baie doua piese Lora Push-Up • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie decorat cu model tropical si detalii stralucitoare. Asa se poate descrie acest costum de baie cu efect Push-Up din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, interiorul cu buzunare pentru introducerea pernitelor Push-Up Decorat cu paiete mov Bretelele si circuitul se leaga Slip croiala braziliana, zona taliei si marginile sunt elastice se leaga in laterale Partea din spate cu o cusatura verticala Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 
Costum de baie de lux, doua piese, Star • Vacanze

Costum de baie de lux, doua piese, Star • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese, decorat cu detalii luxoase - exclusiv din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe triunghiulare, pernite detasabile Cupele se unesc cu bretelele prin ornamente aurii, pietricele si ornamente patrate Bretelele si circuitul se leaga Slip croiala clasica, zona taliei de culoare bej Margini cu elastic ingust Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!