answear.ro%20

Costume de baie doua piese Volin

Costum de baie doua piese Viktorie, detine balene • Volin

Costum de baie doua piese Viktorie, detine balene • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese Viktorie, decorat cu model geometric colorat. Confectionat din materialul brand-ului italian Carvico - material placut cu proprietati de uscare rapid si factor de protectie UV captusit cu material subtire Cupe neintarite cupele se unesc cu bretelele (prin plasa) - bretelele se aranjeaza in spatele gatului Circuit neted, balene sub cupe Circuitul nu detine balene laterale se leaga in partea din spate Slip cu talie joasa, se leaga in partile laterale Partile laterale cu insertii din plasa elastica Partea din spate a slipului este neagra, neteda si fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE VOLIN OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Costum de baie doua piese Vivien, detine balene • Volin

Costum de baie doua piese Vivien, detine balene • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese Vivien, model cu imprimeu tropical. Confectionat din materialul brand-ului italian Carvico - material placut cu proprietati de uscare rapida, cu factor de protectie UV captusit cu material subtire Cupe neintarite, partea superioara a cupelor se uneste cu bretelele (prin plasa) - bretelele se aranjeaza in spatele gatului Centru neted, balene sub cupe Circuitul se leaga in partea din spate nu detine balene in laterale Slip cu talie joasa, se leaga in partile laterale Partile laterale cu insertie din plasa fina Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Coco Tyrkys intarit • Volin

Costum de baie doua piese Coco Tyrkys intarit • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese Coco Tyrkys, decorat cu tivuri aurii. Croiala clasica, potrivita si pentru femeile cu sanii mari. Confectionat din materialul brand-ului italian Carvico - material elastic, cu proprietati de uscare rapida, rezistenta la UV si la clor Cupe fin intarite, balene sub cupe suprafata cupelor acoperita cu material usor drapat combinatie trei culori Bretele confortabile, reglabile in partea din spate Circuit neted si elastic, nu detine balene in laterale inchidere prin agatatoare metalica Slip croiala calsica, captusit cu material subtire Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, maro Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie doua piese Coco Brown intarit • Volin

Costum de baie doua piese Coco Brown intarit • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese Coco Brown, decorat cu tivuri aurii. Croiala clasica, potrivita si pentru femeile cu sanii mari. Confectionat din materialul brand-ului italian Carvico - material elastic, cu proprietati de uscare rapida, rezistenta la UV si la clor Cupe fin intarite, balene sub cupe suprafata cupelor acoperita cu material usor drapat combinatie trei culori Bretele confortabile, reglabile in partea din spate Circuit neted si elastic, nu detine balene in laterale inchidere prin agatatoare metalica Slip croiala calsica, captusit cu material subtire Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda, maro Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!!
Costum de baie doua piese Whitney Blue neintarit • Volin

Costum de baie doua piese Whitney Blue neintarit • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese Whitney Blue, monocromatic, croiala in voga. Cupe cu balene rezistente pentru o sustinere perfecta. Croiala ideala si pentru femeile cu sani mari.. Confectionat din material de calitate, cu proprietati de uscare rapida rezistent la UV si la clor Cupe cu aspect usor drapat, balene sub cupe partile laterale ale cupelor captusite cu material pentru sustinere ferma Partile laterale ale cupelor cu o croiala speciala - impinge sanii spre centru si impiedica revarsarea acestora Bretele reglabile partea din spate Centru inalt Circuit neted si elastic, balene in laterale Se inchide in partea din spate prin clips metalic Slip croiala clasica, materialul poate fi pliat in zona taliei Zona taliei si marginile cu tivuri elastice
Costum de baie doua piese Whitey Red neintarit • Volin

Costum de baie doua piese Whitey Red neintarit • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese Whitney, monocromatic, croiala clasica. Cupele cuprind perfect sanii, datorita balenelor rezistente. Croiala ideala si pentru femeile cu sani mai mari. Confectionat din material de calitate, cu proprietati de uscare rapida rezistent la UV si la clor Material usor drapat in zona cupelor, balene pentru sustinere partile laterale fin intarite - confera sustinere bustului Bretele reglabile in partea din spate Centru inalt Circuit elastic si neted, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica, materialul poate fi pliat in zona taliei Zona taliei si marginile cu tivuri elastice
Costum de baie doua piese Thai • Volin

Costum de baie doua piese Thai • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese Thai, decorat cu tivuri de culoare contrastanta. Cupe fin intarite - costumul de baie este potrivit si pentru femeile cu sani mari. Confectionat din material de calitate, cu proprietati de uscare rapida material rezistent la UV si la clor captusit cu un strat subtire de material Cupe fin intarite, balene sub cupe Bretele reglabile in partea din spate Centru inalt Circuit neted si elastic, balene in laterale Se inchide in partea din spate prin clips metalic Slipul are zona taliei si marginile cu tivuri elastice tivuri de culoare contrastant
Costum de baie doua piese Borneo Nero • Volin

Costum de baie doua piese Borneo Nero • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese, croiala confortabila. Confectionat din material rezistent, confortabil uscare rapida Cupe neintarite, triunghiulare, balene pentru sustinere Interiorul cupelor captusit cu material confortabil Zona decolteului si bretelele decorate cu dunga ingusta de culoare roz Bretelele se aranjeaza dupa gat circuitul se leaga la spate Slip croiala clasica Partea din fata decorata cu dunga subtire de culoare roz partea din spate este simpla – neagra Zona taliei si marginile sunt elastice Slipul este captusit cu material confortabil
Costum de baie doua piese Elin, cupe intarite • Volin

Costum de baie doua piese Elin, cupe intarite • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese, combinatie frumoasa de culori. Design interesant pe care nu o sa il gasesti in alta parte! Confectionat din material rezistent, confortabil uscare rapida Combinatie frumoasa: negru si auriu Cupe intarite, balene sub cupe fara balene in laterale Bretele ferm cusute, ajustabile in partea din spate Nasturel intre cupe Se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Elastic confortabil in talie Margini netede, elastice Interiorul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE VOLIN OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Costum de baie doua piese Evelina 128 • Volin

Costum de baie doua piese Evelina 128 • Volin

Costume de baie
Costum de baie doua piese combinatie de model floral cu model tip animal print. O sa indragesti designul deosebit! Confectionat din material rezistent, confortabil uscare rapida Combinatie de model floral cu model tip animal print Cupe cu pernite detasabile balene in laterale, fara balene sub cupe Zona decolteului cu decupaj tip lacrima bretele inguste ce se aranjeaza dupa gat Circuit lat, se inchide la spate prin clips metalic Slip croiala clasica Zona taliei si marginile cu tivuri moi si elastice Interiorul slipului captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!