fashiondays.ro

Costume de baie intregi Miradonna

Costum de baie intreg Miradonna MI8026BLK, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8026BLK, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie fermecator Miradonna, efect modelator. Decorat cu detalii transparente! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Bretele fara sistem de ajustare Partea din fata si marginea decolteului decorate cu insertii din plasa fina zona taliei cu banda care se leaga Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE INTREGI MIRADONNA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Costum de baie intreg Miradonna MI8040, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8040, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie de lux Miradonna. Elegant, efect fin modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene costumul de baie este decorat cu benzi negre si aurii - aspect frumos, fundalul este negru (material neted) Bretele duble (fara sistem de ajustare), atasate la cupa printr-o catarama aurie Partea din fata captusita cu material elastic - efect modelator in zona taliei Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie intreg Miradonna MI8005BLU, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8005BLU, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna, efect de subtiere. Modern, design italian! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe neintarite, balene sub cupe material cu aspect usor drapat Bretele reglabile in partea din spate Material cu aspect usor drapat (zona taliei) Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie intreg Miradonna Mirachic MI8025, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna Mirachic MI8025, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna, croi asimetric. Zona taliei decorata cu insertie transparenta! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Bretele fara sistem de ajustare Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie intreg Miradonna MI8004AME, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8004AME, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna, efect modelator. Pentru o silueta frumoasa! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea de jos a cupelor cu elastic plat Partea din fata cu material incrucisat, captusita cu inca un strat de material Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie intreg Miradonna MI8004GRE, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8004GRE, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna, efect modelator, nuanta verde frumoasa. Elegant, pentru o silueta frumoasa! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea de jos a cupelor cu elastic plat Partea din fata cu material incrucisat, captusita cu inca un strat de material Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie intreg Miradonna MI8036, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8036, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie de lux Miradonna. Efect modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea superioara este sustinuta cu benzi din silon Partea din fata cu aspect petrecut si captusita cu inca un strat de material Partea din spate cu inchizatoare metalica (zona sutienului) Partile laterale cu insertii din plasa elastica Marginile sunt elastice Partea din spate este neagra, detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Costum de baie intreg Miradonna MI8008, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8008, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna, efect modelator. Pentru o silueta frumoasa! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea inferioara a cupelor cu elastic plat Partea din fata cu aspect petrecut si captusita cu inca un strat de material Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala si are acelasi model ca si partea din fata Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Costum de baie intreg Miradonna MI8017, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8017, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna Beach, efect fin modelator. Efect de subtiere! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea inferioara a cupelor cu elastic plat Material cu aspect usor drapat (zona sanilor) Bretele fara sistem de ajustare Partea din fata este decorata cu imprimeu abstract si este captusita cu inca un strat de material partea din spate este albastra Partile laterale cu snur - permite ajustarea in zona slipului Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie intreg Miradonna MI8042, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8042, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie de lux Miradonna. Efect modelator si de subtiere in zona abdomenului! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene zona cupelor decorata cu model negru-auriu material cu aspect usor drapat si petrecut Bretelele sunt prinse de cupe prin catarame decorative bretele reglabile in partea din spate Partea din fata captusita cu material elastic - efect modelator in zona taliei Marginile sunt elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Costum de baie intreg Miradonna Aphrodite, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna Aphrodite, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie extravagant Miradonna Aphrodite. Efect modelator! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Centrul dintre cupe din material elastic respirabil, decorat cu benzi strappy Zona gatului decorata cu ornament metalic atasat la benzi strappy (prinse in partea din spate de un inel metalic) Partile laterale cu insertii din material transparent Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie intreg Miradonna MI8023LIM, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8023LIM, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna, efect modelator. Nuanta frumoasa, perfecta pentru pielea bronzata! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Bretele reglabile in partea din spate Partea laterala decorata cu insertii din plasa fina Partea din fata captusita cu material elastic - efect usor modelator in zona taliei Partea din spate este neteda, partea superioara decorata cu banda din plasa Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie intreg Miradonna MI8022CLE, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8022CLE, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie fermecator Miradonna, efect modelator. Decorat cu inseriii transparente! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta, mascheaza micile imperfectiuni materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene Bretele duble, reglabile in partea din spate Partea din fata decorata cu insertii din plasa fina Margini elastice Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie intreg Miradonna MI8029, efect modelator

Costum de baie intreg Miradonna MI8029, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie de lux Miradonna. Zona taliei decorata cu insertie transparenta! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe cu pernite detasabile, fara balene Zona dintre sani cu fermoar functional Bretele in doua nuante, decorate cu plasa, fara sistem de ajustare Partea din fata captusita cu material elastic - efect modelator in zona taliei Partile laterale cu insertii din plasa fina Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE INTREGI MIRADONNA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
Costum de baie intreg Miradonna MI8043 cu pietricele, efect modelator


Costum de baie intreg Miradonna MI8043 cu pietricele, efect modelator • Miradonna

Costume de baie
Costum de baie intreg Miradonna, decorat cu pietricele. Efect fin modelator si de subtiere! Confectionat din material modern Mirashape, cu proprietati de uscare rapida - modeleaza in mod natural silueta materialul isi pastreaza proprietatile un timp indelungat Cupe fin intarite, fara balene partea de jos a cupelor cu elastic plat Bretele fara sistem de ajustare Partea din fata decorata cu model geometric si pietricele stralucitoare – aspect frumos! Partea din fata este captusita cu inca un strat de material partea din spate este neagra Partile laterale cu snururi filetate - permit ajustarea in zona slipului Partea din spate detine o cusatura verticala Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!