dyfashion.ro

Costume de baie pentru toate formele

costume-de-baie-pentru-toate-formele-1

Ce tip de costum de baie vei purta vara aceasta?


Ca in fiecare vara, concediul se apropie cu pasi repezi si piesa must have, care sa nu ne lipseasca din bagaj, este costumul de baie. Din fericire tendintele din acest sezon ne ofera o varietate de costume de baie pentru toate formele, cu imprimeuri si aplicatii feminine, cu croiuri interesante si texturi diverse.

Costumele de baie au modele foarte diverse, sunt disponibile pe toate mărimile, iar conceptele în jurul cărora se învârt sunt culorile tari, modelele florale, formele geometrice și accesoriile împrumutate de la lenjeria intimă. Petrecerile la piscină sunt o modalitate rapidă și distractivă de a-ți petrece timpul cu prietenii, deoarece de obicei nu necesită o planificare deosebită. Un costum de baie în două piese care să fie confortabil, dar și să arate bine din punct de vedere estetic este ideal pentru o astfel de ocazie. O petrecere pe plajă este binevenită în cadrul unei vacanțe exotice. Poți cunoaște oameni noi, alături de care să te distrezi și cu care să legi prietenii și să te bucuri din plin de timpul petrecut în mijlocul naturii. Pentru că imprimeurile florale nu ies niciodată din trend, poți alege un costum care să conțină un model cu flori.

Iti oferim noi cateva variante:

Costumul deux pieces. 


costume-de-baie-pentru-toate-formele-2costume-de-baie-pentru-toate-formele-3

Este cea mai buna alegere daca vrei sa ai un bronz perfect pentru ca acopera putin din suprafata corpului. Iar optiunile aici sunt extrem de variate. Poti alege intre slipul cu talie inalta, cu talie joasa, reglabil, cu decupaje, cel brazilian sau cel tanga. La capitolul sutiene si aici poti opta pentru cel triunghi, cel bandou, balconette, cel tip bustiera, cel clasic sau cu efect de push up. Daca vrei sa ai o aparitie mai stylish atunci poti opta pentru sutienul pe un umar sau cu diverse benzi si decupaje.

Costumul de baie intreg


costume-de-baie-pentru-toate-formele-4costume-de-baie-pentru-toate-formele-5

Pentru o petrecere pe plaja sau la piscina alege costumul de baie intreg. Acesta iti va permite sa accesorizezi. Si aici ai multiple variante: pe un umar, cu bretele reglabile, fara bretele, sporty, cu efect de push up, decoltat la spate, cu V adanc in fata etc.

Poti opta pentru culori tari, electrice, marine sau deschise care sa-ti puna bronzul in valoare. Daca vrei ceva mai diferit alege printurile: florale, dungi, grafice, animal print, etnice, ai de unde alege.

costume-de-baie-pentru-toate-formele-6costume-de-baie-pentru-toate-formele-7

Alegerile facute de noi, le gasesti disponibile aici

Sursa articol:
https://starsblog.ro/ce-costume-de-baie-purtam-vara-aceasta/