answear.ro%20

Costume De Baie Push Up Etna

Costum de baie Push Up Beth • Etna

Costum de baie Push Up Beth • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese Beth, decorat cu paiete. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite cu pernite Push-Up turnate partea superioara decorata cu paiete Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Balene laterale Circuit captusit cu material subtire Se leaga in partea din spate Slip croiala clasica, captusit cu material subtire Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE PUSH UP ETNA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   
Costum de baie Push Up Selena Green • Etna

Costum de baie Push Up Selena Green • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese Selena Green, decorat cu model interesant. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, balene sub cupe, pernite Push-Up turnate cupele sunt brodate cu model interesant Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuit cu balene laterale, se leaga in partea din spate Slip cu talie joasa, imprimeu tip jeans Se leaga in partile laterale Slipul este captusit cu inca un strat de material Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Cotum de baie Push Up Selena Blue • Etna

Cotum de baie Push Up Selena Blue • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese Selena Blue, decorat cu model interesant. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, balene sub cupe, pernite Push-Up turnate cupele sunt brodate cu model interesant Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuit cu balene laterale, se leaga in partea din spate Slip cu talie joasa, imprimeu tip jeans Se leaga in partile laterale Slipul este captusit cu inca un strat de material Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Costum de baie Push Up Lilianne • Etna


Costum de baie Push Up Lilianne • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese Lilianne. Simplu si de efect! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite cu pernite Push-Up detasabile (buzunare din material textil) Bretelele sunt decorate cu floricele cu pietricele - se aranjeaza in spatele gatului Circuit elastic, fara balene in laterale Se leaga in partea din spate Slip talie joasa, croiala braziliana, partea din fata captusita cu material subtire Zona taliei si marginile sunt moi si elastice Se leaga in partile laterale Partea din spate cu o cusatura elastica verticala – aspect frumos Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Sutien costum de baie Push Up Richelle • Etna

Sutien costum de baie Push Up Richelle • Etna

Costume de baie
Sutien costum de baie Richelle. Simplu si de efect! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite cu pernite Push-Up detasabile (buzunare din material textil) Bretele decorate cu floricele cu pietricele - se aranjeaza dupa gat Circuit elastic, fara balene in laterale Se leaga in partea din spate Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie Push Up Sheena • Etna

Costum de baie Push Up Sheena • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese Sheena, decorat cu paiete. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite cu pernite Push-Up turnate cupele sunt decorate cu paiete Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Balene in laterale Circuit captusit cu material subtire Se leaga in partea din spate Slip croiala clasica, captusit cu material subtire Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie Push Up Havana • Etna

Costum de baie Push Up Havana • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese Havana, decorat cu material lucios si benzi strappy. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite Push-Up turnate partea superioara decorata cu material lucios Zona decolteului decorata cu benzi strappy si pietricele metalice Bretele reglabile in partea din spate Circuit elastic, fara balene in laterale Se inchide la spate prin agatatoare metalica Slip cu talie joasa, captusit cu material subtire Partea laterala decorata cu banda strappy lata Partea din spate cu o cusatura elastica (partea superioara) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Sutien costum de baie Push Up Bridget • Etna

Sutien costum de baie Push Up Bridget • Etna

Costume de baie
Sutien costum de baie, monocromatic, de tip bardot! Confectionat din material placut, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bardot, cupe ferm intarite cu pernite Push-Up detasabile balene sub cupe si in laterale Croiala tip bardot evidentiaza frumusetea decolteului Material cu aspect drapat (zona decolteului) Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuitul se leaga Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie Push Up Alysha • Etna


Costum de baie Push Up Alysha • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese. Sutien de baie cu o croiala tip bardot! Confectionat din material placut cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bardot, cupe ferm intarite cu pernite Push-Up detasabile balene sub cupe si in laterale Croiala tip bardot evidentiaza frumusetea bustului Zona decolteului cu aspect drapat Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuitul se leaga Slip croiala clasica Zona taliei si marginile sunt moi si elastice Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
Costum de baie Push Up Malaga black • Etna

Costum de baie Push Up Malaga black • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese, decorat cu volane. Sutien de baie cu efect Push-Up - confera volum si un decolteu frumos. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie cu o croiala tip bardot si spuma Push-Up (cusuta in cupa) - cupe acoperite cu volane decorate cu model floral Volanele pot fi inlaturate din zona umerilor Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuitul se inchide la spate prin clips metalic detine balene in laterale Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Costum de baie Push Up Casablanca Ananas • Etna

Costum de baie Push Up Casablanca Ananas • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese Casablanca Ananas. Nuante frumoase, colorate. Hit-ul acestui sezon – decorat cu ananas! Confectionat din material placut, cu proprietati de uscare rapida Imprimeul poate sa difere usor fata de cel prezentat in imagine Cupe ferm intarite (moldovenesti) cu pernite Push-Up Bretelele se leaga in spatele gatului Centru plunge (decoltat) Circuitul se leaga cu snur Slip cu talie joasa, captusit cu material subtire Zona taliei si marginile sunt elastice Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Sutien costum de baie Push Up Casablanca Blue • Etna


Sutien costum de baie Push Up Casablanca Blue • Etna

Costume de baie
Sutien costum de baie Casablanca. Decorat cu detalii aurii si buline! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite (moldovenesti) cu pernite Push-Up Bretelele aurii, cu aspect metalic, se aranjeaza dupa gat Centru decoltat (plunge) Circuitul se leaga la spate prin snur Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
Sutien costum de baie Push Up Casablanca Snake • Etna


Sutien costum de baie Push Up Casablanca Snake • Etna

Costume de baie
Sutien costum de baie Casablanca Snake. Model tip piele de sarpe! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite (moldovenesti) cu pernite Push-Up Bretelele se aranjeaza dupa gat Centru decoltat (plunge) Circuitul se leaga la spate prin snur Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
Costum de baie Push Up Mauritius Tucans • Etna

Costum de baie Push Up Mauritius Tucans • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese, model decorat cu tucani. Sutien cu model interesant care confera un plus de farmec tinutei tale de plaja! Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, pernite Push-Up detasabile, balene sub cupe Partea superioara a cupelor acoperita cu plasa care continua pana in zona bretelelor (se aranjeaza dupa gat) Circuit din material in doua straturi, se leaga in partea din spate balene in laterale Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partea laterala a slipului cu plasa Partea din spate este neteda, neagra Imprimeul poate sa varieze Creeaza tinuta perfecta pentru plaja! 

COSTUME DE BAIE PUSH UP ETNA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   
Costum de baie Push Up Miami Brown • Etna

Costum de baie Push Up Miami Brown • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese, sutien de baie cu efect strappy. Ofera tinutei de plaja farmecul potrivit! Confectionat din material lucios, confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe ferm intarite, pernite Push-Up detasabile nu detine balene sub cupe In partea superioara cupele sunt acoperite cu plasa Bretele detasabile si reglabile in partea din spate Circuitul neted se leaga la spate balene in laterale Slip croiala clasica, zona taliei si marginile sunt elastice Partea laterala a slipului cu plasa Partea din spate este neteda Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!