dyfashion.ro

Fuste scurte casual deosebite

fuste-scurte-casual-deosebite-1

Fusta SunShine alba casual brodata din bumbac cu buzunare in fata si in spate • SunShine

FUSTE
Fusta scurta din denim calitativ, moale, usor elastic. Se incheie cu fermoar si nasture. Prezinta insertii de broderie.


FUSTE SCURTE CASUAL DEOSEBITE OFERTA COMPLETA SI PRETURILE  AICI
fuste-scurte-casual-deosebite-2

Fusta Artista neagra casual in clos cu talie medie din material usor elastic • Artista

FUSTE
Fusta cu croi in clos, scurta. Este confectionata din stofa fina la atingere, delicata, fara captuseala. Se inchide cu fermoar la spate.
fuste-scurte-casual-deosebite-3

Fusta StarShinerS neagra de party din piele ecologica cu aplicatii de dantela • StarShinerS

FUSTE
Fusta scurta, mulata realizata din piele ecologica. Prevazuta cu bordura de piele ecologica texturata si dantela pe suport de tull. Se inchide cu fermoar la spate.
fuste-scurte-casual-deosebite-4

Fusta scurta LaDonna gri casual din stofa usor elastica cu volanase • LaDonna

FUSTE
Fusta scurta, cocheta confectionata din stofa usor elastica. Croi mulat cu volanase cu aplicatii din paiete. Se inchide cu fermoar la spate.
fuste-scurte-casual-deosebite-5

Fusta scurta neagra casual cu volanase •

FUSTE
Fusta casual din piele ecologica, cu volanas la baza, usor de integrat in tinutele young. O poti asorta la un pulover lejer si botine pentru un look in tendinte!
fuste-scurte-casual-deosebite-6

Fusta rosa casual scurta cu volanase •

FUSTE
Fusta casual din piele ecologica, cu volanas la baza, usor de integrat in tinutele young. O poti asorta la un pulover lejer si botine pentru un look in tendinte! 
fuste-scurte-casual-deosebite-7

Fusta neagra casual scurta tip creion cu volanase •

FUSTE
Fusta casual din piele ecologica in tendinte, cu volane si fermoar metalic, mulata pe corp. Asorteaz-o cu un pulover brodat si botine pentru un look cool!
fuste-scurte-casual-deosebite-8

Fusta rosie casual scurta tip creion cu volanase •

FUSTE
Fusta casual din piele ecologica in tendinte, cu volane si fermoar metalic, mulata pe corp. Asorteaz-o cu un pulover brodat si botine pentru un look cool! 
fuste-scurte-casual-deosebite-9

Fusta StarShinerS neagra scurta cu aplicatii cu paiete • StarShinerS

FUSTE
Fusta din material paietat cu betelie din bumbac lucios. Este captusita in totalitate. Se potriveste pentru o ocazie mai speciala. Se poate purta cu o bluza de voal negru sau chiar in oras cu un tricou simplu alb. 
fuste-scurte-casual-deosebite-10

Fusta Ioana Grama by StarShinerS maro din velur cu franjuri • StarShinerS

FUSTE
Fusta scurta din velur, mulata pe corp, accesorizata cu franjuri realizati manual, pentru un look casual cu influente western. Se inchide la spate cu fermoar metalic. Materialul este foarte fin, aproape ca si pielea naturala. Descoperă toate articolele care îi poartă numele și care au la bază inspirația cunoscutei bloggerițe de fashion, Ioana Grama. Hainele bifează perfect acel echilibru între boho, versatil, fun și senzual, care caracterizează moda festivalurilor!
fuste-scurte-casual-deosebite-11

Fusta casual scurta PrettyGirl rosa cu elastic in talie • PrettyGirl

FUSTE
Fusta casual, midi tip creion, decupata in lateral, cu model in dungi. Materialul este usor elastic si subtire. Are elastic in talie. Imbrac-o la un top vaporos din voal si simte-te confortabil!
fuste-scurte-casual-deosebite-12

Fusta scurta eleganta PrettyGirl rosa cu pliuri de material • PrettyGirl

FUSTE
Fusta casual-eleganta in clos, croita din material usor elastic, de grosime medie. Alege un model in pliuri cu volanase pentru a da viata unei tinute altadata monotone!
fuste-scurte-casual-deosebite-13

Fusta Ana Radu rosie eleganta scurta cu pliuri de material • Ana Radu

FUSTE
Fusta scurta, cu croi special potrivita pentru ocazii speciale. Se poate purta cu un body elegant din dantela sau o bluza eleganta pe corp cu decoleu. Combin-o cu o pereche de pantofi cu toc inalt si obtii un look indraznet si extrem de chic!







Fuste Scurte Casual Deosebite - zeci de modele

In sezonul cald, dar nu numai, fustele scurte sunt alegerea preferata a doamnelor si domnisoarelor. Vaporoase si extrem de lejere fustele scurte pot fi imbinate cu usurinta la numeroase topuri, in functie de anotimpul in care sunt purtate si evenimentul la care sunt alese.
Fie ca preferi modelul creion, fie ca iti place mai mult fusta scurta tip clos, aici gasesti numeroase fuste scurte, in diverse culori, nuante si cu diferite motive florale, confectionate din cele mai bune materiale de catre profesionistii nostri.