fashiondays.ro

Rochii midi si scurte de vara

rochii-midi-si-scurte-de-vara1

Noua colectie de rochii midi si scurte iti face vara mai frumoasa


Rochiile midi si scurte sunt, fara indoiala, solutiile vestimentare perfecte pentru sezonul de vara, indiferent de ocazie. Sunt extrem de usor de inclus atat in tinute formale, cat si in tinute casual sau office, fiind suficient sa alegi o pereche de sandale dragute si o poseta asortata ca sa arati impecabil cu un efort minim.

Si pentru ca de fiecare data cand iti verifici garderoba ti se pare ca nu ai suficiente rochii de vara, ti-am pregatit o noua colectie de rochii de vara elegante, pentru toate gusturile si pentru o multime de ocazii. Te vei bucura sa afli ca una dintre cele mai luxoase tesaturi, apreciata pentru stralucirea discreta si aerul regal, taftaua, ocupa un loc special printre modelele de rochii scurte si midi din noua colectie de vara Miss Grey. Bineinteles ca sunt nelipsite tinutele din dantela viu colorata sau din tull ale carui nuante pastelate amintesc de inghetata racoritoare si aromata, iar designul surprinde, ca de fiecare data, prin detaliile originale si liniile care contureaza o silueta armonioasa.


Rochii midi office pe care le poti purta si seara, la un eveniment semi-formal


Farmecul zilelor lungi de vara este irezistibil si ai vrea o rochie pe care sa o poti purta atat la birou, cat si la o iesire in oras dupa orele de program. Stii tu, o tinuta 2 in 1, confortabila, eleganta si feminina care sa exprime un aer de profesionalism la birou, dar care sa si iasa in evidenta printr-o nota de rafinament.

Descopera-ti preferata printre noile modele de rochii de vara midi office de vara in tonuri de roz care-ti vor pune in valoare pielea usor sarutata de razele oarelui. Croiala cu elemente inedite in zona bustului si designul conic al rochiilor Kris, cu lungimea pana aproape de genunchi, se vor potrivi de minune atat intr-un mediu oficial, cat si la un pranz de afaceri sau o iesire in oras cu prietenii.

Si pentru ca stim ce efect puternic are o rochie de vara din dantela viu colorata, ti-am pregatit un model cu linii clasice care iti pune in evidenta silueta. Rochia Zena este realizata integral din dantela din bumbac intr-o nuanta de verde care va arata minunat cu accesorii neutre sau in tonuri metalice.

rochii-midi-si-scurte-de-vara2rochii-midi-si-scurte-de-vara3

 

Rochii scurte si midi vaporoase, ideale pentru vara


Pentru o petrecere de nunta in aer liber, un majorat sau un banchet, o rochie scurta din tull cu corset si umerii dezgoliti este o optiune seducatoare si feminina cu care vei atrage o multime de complimente.

rochii-midi-si-scurte-de-vara4rochii-midi-si-scurte-de-vara5

Regasesti in noua colectie rochiile Yasmin, in nuante pastelate de lavanda si verde menta, iar daca preferi imprimeurile florale si piesele vestimentare cu accente romantice, atunci poti opta pentru o rochie de vara cocheta, cu doua volane, in tonuri de alb si azuriu. Rochia Lisandra are o croiala in clos, avantajoasa si feminine, ceea ce o face foarte usor de purtat chiar si in cele mai fierbinti zile de vara.

Oferta completa si preturile click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/noua-colectie-de-rochii-midi-si-scurte/