fashiondays.ro

Rochii mov lungi de petrecere

rochii-mov-lungi-de-petrecere1

Rochii de seara mov pentru cuceritoarea din tine


O singura tinuta poate fi in acelasi timp regala, excentrica, eleganta si feminina. O singura tinuta poate sugera lux, maiestuozitate, mister si extravaganta, atunci cand sunt indeplinite conditiile unei armonii perfecte intre culoare, croiala si textura. O singura tinuta poate fascina de la prima vedere, facandu-te se te indragostesti iremediabil de o culoare aproape magica. Dar de ce e nevoie de atata suspans? N-ar fi mai bine sa-ti marturisesc direct ca astazi vom vorbi despre cum sa descoperi acea rochie mov care te poate transforma intr-o adevarata cuceritoare?

Ei bine, poate ca am exagerat putin, dar in apararea mea trebuie sa adaug ca movul este, poate chiar mai mult decat negrul, culoarea cu cea mai mare incarcatura de dramatism. In acelasi timp, este si solutia cromatica pentru o tinuta bine pusa la punct. Cand vrei un look impecabil, tot ce trebuie sa faci e sa alegi unul dintre modelele de rochii elegante mov si sa-l accesorizezi cu nuante aurii sau argintii. Ce poate sugera mai multa incredere in fortele tale decat o tinuta cu aer regal?

Movul a fost dintotdeauna culoarea regalitatii. Violetul imperial, realizat dintr-o anumita specie de melci de mare, in orasul antic Tyre, era extrem de costisitor, si asta pentru ca era necesara o cantitate imensa de astfel de melci pentru a putea vopsi o bucata de material. Numai capetele incoronate isi puteau permite asa ceva.

Rochii mov lungi pentru petrecerile formale


Cand esti invitata la o ocazie speciala cu dress code black tie, stii ca trebuie sa ai o aparitie ireprosabila. Petrecerile semi-formale, mai mult intre prieteni, in aer liber sau intr-un spatiu prea putin pretentios, iti permit o abordare usor mai relaxata a tinutei elegante, poate o rochie mov de lungime midi sau dintr-o tesatura mai putin somptuoasa.

Insa pentru petrecerile formale alegerea unei rochii mov lungi, dintr-un material vaporos, cu insertii de paiete sau dantela pretioasa, este o solutie de un rafinament aparte. O sa-ti arat exact la ce ma refer.

Iata, de exemplu, o rochie lunga mov care imbina volanele romantice si manecile bufante cu asimetria moderna, voalul cu paietele si dantela, opacul cu transparenta. Lauren este una dintre acele rochii de seara mov din categoria „glamour” care te vor scoate in evidenta, bineinteles, daca iti amintesti sa le asortezi cu sandale delicate in nuante metalice, argintii sau aurii.

rochii-mov-lungi-de-petrecere2

 

Rochii mov scurte pentru un look seducator si rafinat


Petrecerile de cocktail, petrecerile de majorat sau aniversarile sunt ocazii perfecte pentru a-ti pune in valoare frumusetea purtand o rochie scurta mov (sau midi, daca preferi stilul care impresioneaza printr-o senzualitate mai discreta).

Sugestii? Ai la dispozitie, bineinteles, printre modelele de rochii mov semnate Miss Grey, numeroase variante vestimentare midi sau scurte, create special pentru a te pune in evidenta intr-o maniera rafinata.

rochii-mov-lungi-de-petrecere3

E putin probabil sa fie o coincidenta ca cele mai multe dintre acestea sunt realizate integral din dantela brodata mov. La urma urmelor, dantela este o tesatura pretioasa care provoaca o usoara dependenta, mai ales daca iti place sa arati fabulos (si cui nu-i place?!). Niste optiuni stilate si foarte feminine sunt rochiile Ella si Noelle: prima iti contureaza aromios silueta, cupele evidentiind intr-o maniera gratioasa decolteul, iar cea de-a doua se foloseste de transparenta pentru a crea un efect de senzualitate.

rochii-mov-lungi-de-petrecere4

Daca vorbim despre petrecerile de nunta din anotimpul calduros, unde ai rolul domnisoarei de onoare, de exemplu, atunci poti opta pentru rochii mov lila scurte, midi sau lungi, elegante, vaporoase, al caror design sugereaza si un strop de romantism.

Insa pentru celelalte ocazii speciale, niste rochii mov scurte sau midi –ma refer la movul imperial, nuanta aceea intensa care parca te hipnotizeaza, iti vor asigura nu doar un look ireprosabil, ci si alura unei femei puternice care nu se teme sa fie in centrul atentiei.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-de-seara-mov-pentru-cuceritoarea-din-tine/