fashiondays.ro

Rochii negre pentru seri magice

rochii-negre-elegante-pentru-ocazie-1

Rochii negre de seara – Cum le accesorizezi in functie de design


Avantajul incontestabil al acestor rochite negre este ca se regasesc in cele mai diverse modele si pe toate masurile, astfel incat, indiferent de varsta, preferinte sau silueta, intotdeauna iti vei putea gasi o rochie neagra de seara care sa te avantajeze si pe care sa o poti purta cu drag in multe ocazii.

In plus, o astfel de tinuta iti permite sa te joci cu accesoriile, sa le combini in moduri din cele mai spectaculoase, scotand astfel in evidenta tusa personala a gusturilor tale.

Atunci cand iti pregatesti tinuta de seara, incearca sa tii seama de urmatoarele reguli de stil pentru a fi sigura ca eviti monotonia, dar si exagerarile vulgare.

Astfel, modelele de rochii negre de seara cu detalii stralucitoare, cu insertii de dantela in nuante metalice, cu paiete sau fire lucioase, vor arata foarte bine cu una, maxim doua bijuterii cu design subtil. Poti alege un clutch sau o poseta plic in nuante rosu inchis, bordo sau caramiziu, pentru a conferi o nota moderna tinutei.

La o rochie neagra cu linii simple, scurta sau pana la genunchi, cu bretele sau cu umerii dezgoliti, poti purta niste cercei candelabru stralucitori, si pantofi sau sandale in nuante metalice.

Deasemenea, indrazneste sa porti accesorii in culori vibrante atunci cand vrei sa evidentiezi farmecul clasic al unei rochii negre elegante, cu atat mai mult cu cat designul acesteia mizeaza pe sarmul specific LBD-ului creat de Coco Chanel.

Rochii negre lungi vaporoase pentru seri magice


rochii-negre-elegante-pentru-ocazie-2rochii-negre-elegante-pentru-ocazie-3 

Pentru evenimentele care au loc seara, o optiune greu de inlocuit este o rochie neagra lunga, care te face sa te simti mai sofisticata ca niciodata. Fie ca alegi un model cu design asimetric, cu despicatura sau cu detalii delicate precum volanele, dantela sau insertiile transparente, atata vreme cat croiala piesei vestimentare iti pune in valoare formele si tu te simti confortabil in ea, vei intoarce o multime de priviri admirative.

Iata recomandarile noastre de rochii negre lungi pe care le poti purta la petrecerile de nunta, la aniversari sau la orice alte evenimente speciale cu dress code formal.

O rochie neagra din voal se potriveste foarte bine petrecerilor formale care au loc in aer liber, iar daca din designul acesteia face parte si dantela, atunci sigur te vei simti ca personajul principal al unei povesti cu printi si printese. Catarina este o piesa vestimentara seducatoare, cu manecute bufante care ii sporesc feminitatea, iar despicatura fustei dezvaluie subtil si senzual frumusetea picioarelor.

Rochii negre scurte pentru un look feminin si elegant

 

rochii-negre-elegante-pentru-ocazie-4rochii-negre-elegante-pentru-ocazie-5

Acele rochii negre de ocazie care pot fi purtate atat la petreceri de zi, cat si la evenimente de seara, sunt modelele de rochii negre scurte sau midi, cu o croiala care urmareste linia corpului, in stil creion, sau chiar cele cu fusta in clos. In functie de tipul evenimentului, poti alege un design mai seducator sau mai sobru. 

De exemplu, la o petrecere de botez poti purta o rochie neagra scurta sau midi fara maneci, cu exact atata transparenta cat e nevoie ca sa obtii un look feminin si cochet, fara a exagera. Noi iti recomandam rochia Lilly, care imbina in proportii aproape egale dantela cu delicatul triplu voal, reusind sa iti contureze, datorita pliurilor ingenioase din talie, o silueta armonioasa.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-negre-elegante-pentru-orice-ocazie/