fashiondays.ro

Rochii roz lungi sau scurte, de ocazie

rochie-roz-de-ocazie1

Rochii de ocazie  roz, o adevarata provocare


Sa porti rochii de ocazie roz  poate fi uneori o adevarata provocare. Pe de o parte, capricioasa culoare apare adesea in colectiile celor mai renumiti designeri vestimentari, precum si in garderobele celebritatilor elegante, insa, pe de alta parte, te poate arunca usor in extrema opusa, facandu-te sa arati ca o acadea. Totusi, culoarea roz confera tinutei o feminitate aparte, fermecand privirile mai usor decat albul sau bejul. Vara ar fi mai trista daca ti-ai refuza placerea unei piese vestimentare intr-una din numeroasele nuante ale acestei culori: roz pudra, roz quartz, roz bombon, roz piersica, roz garoafa, magenta, fucsia si… oho, inca pe-atatea.

Asa ca astazi avem pentru tine cateva recomandari care-ti vor fi de folos atunci cand vei vrea sa alegi o irezistibila rochie roz, cu care sa impresionezi la evenimentele speciale ale verii.

Rochiile care te fac sa vezi viata in roz

 

 In general, nicio regula nu-ti interzice sa imbraci la o petrecere formala o rochie de ocazie roz, insa trebuie sa ai grija totusi la nuanta, design si accesorii. Ideal este sa faci o declaratie subtila de stil, nu sa-i pui pe toti in umbra rochiei tale mini roz electric.

Insa atata vreme cat alegi niste rochii midi sau chiar scurte in nuante de roz pal, si le accesorizezi cu pantofi in tonuri metalice de auriu sau argintiu, vei avea un aspect elegant si plin de feminitate.

O astfel de tinuta spectaculoasa si in acelasi timp usor de purtat la o varietate de evenimente speciale este rochia Marina, a carei nuanta de somon complimenteaza atat tenul bronzat cat si pe cel neatins de razele soarelui. Bustul cu fronseuri sugereaza o silueta mai subtire, iar tivul cu volanas delicat confera miscarilor tale vioiciune. Designul simplu se armonizeaza perfect cu tonalitatea pala a rozului, transformand rochia intr-o alegere potrivita atat pentru o petrecere de cocktail, cat si pentru o plimbare sau o cina romantica.

rochie-roz-de-ocazie2

La fel de eleganta si adaptabila este si rochia Brianna, ale carei accente jucause iti confera un aer cochet. Volanele alungesc silueta, completand efectul flatant al decolteului in V, iar voalul din care este confectionata iti asigura confort chiar si in zilele calduroase.

Rochii de seara roz lungi si vaporoase


Fabulos de feminine, asa am putea descrie pe scurt modelele de rochii roz de ocazie lungi realizate din voal. Fie ca au un design mai romantic sau mai modern, rochiile lungi de seara in nuante de roz sunt atat de chic incat nicio garderoba de ocazie nu e completa fara o astfel de tinuta.

Si cum ar putea fi altfel, cand rozul imprumuta suficient din indrazneala rosului, fara a intimida totusi pe nimeni, dar si din eleganta albului, fara a fi nici prea pretentios, nici prea banal?

Iti recomandam cu caldura sa porti rochii roz pal lungi la ocaziile speciale, in special modelele cu design modern, asimetric, fie ca e vorba de un decolteu pe un umar, ca in cazul rochiei Ada, sau de o despicatura a fustei care scoate tinuta din monotonie, ca in cazul rochiei Catarina. Combina-le cu sandale delicate cu barete in nuante nude sau auriu si vei intoarce toate privirile!

rochie-roz-de-ocazie3


Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-roz-elegante-lungi-scurte/