fashiondays.ro

Tinute de top pentru vara 2018

tinute-de-top-pentru-vara-2018-1

Alege tinute de vara vaporoase, lejere, in care sa te simti confortabil


Suntem in miljlocul verii si reducerile sunt in toi. Cel mai bun shopping e cel facut organizat. Atunci cand achizitionezi produse gandeste-te cu ce le combini, fie ca ai deja ceva in garderoba, fie ca vei investi in ceva care sa se potriveasca cu restul pieselor si sa formeze un outfit de catwalk. Nu investi in piese care-ti plac, dar pe care nu ai cu ce sa le combini. Principiul “Ii va veni odata ocazia” nu functioneaza niciodata, iti spunem noi. De aceea, la final de sezon te trezesti cu haine de care ai si uitat ca exista in garderoba. Iata cateva aspecte de care sa tii cont in alegere tinutelor pentru vara:

Opteaza pentru piese de imbracaminte de vara albe, fie ca vorbim de rochii, de topuri sau pantaloni. Ele sunt alegerea momentului si o alegre potrivita in zilele canicuculare, cand numai gandul la negru te face sa transpiri. Rochiile sau topurile albe, vaporoase, din materiale naturale si cu aplicatii de dantela sunt piese in care trebuie neaparat sa investesti.

tinute-de-top-pentru-vara-2018-2tinute-de-top-pentru-vara-2018-3


Alege haine de vara vaporoase, lejere, in care sa te simti confortabil si in care sa nu transpiri. Fustele cu croi larg, pantalonii largi, din in sau alt material din fibra naturala sunt o investitie smart.

tinute-de-top-pentru-vara-2018-4tinute-de-top-pentru-vara-2018-5

Opteaza pentru fibre naturale, care se simt bine pe piele. Opteaza pentru in, bumbac sau matase.

Si printurile isi au loc in peisaj in acest sezon, in special imprimeurile florale. De la flori pictate, la flori contrastante si diafane, sezonul acesta ai de unde alege. O rochie sau o pereche de pantaloni cu imprimeu floral va fi intotdeauna in centrul atentiei.

tinute-de-top-pentru-vara-2018-6tinute-de-top-pentru-vara-2018-7

La capitolul ornamente alege volanele, fie ele simple sau din dantela. De asemenea, acorda atentie si decupajelor, fie la nivelul bustului, gatului sau taliei. Cu siguranta, vara este cel mai potrivit sezon pentru acestea din urma.

tinute-de-top-pentru-vara-2018-8
 
Pantalonii scurti din jeans sunt indispensabili si in acest sezon. Simplic, cu diverse ornamente sau rupturi, ei sunt piesa de baza in alcatuirea unui outfit pentru aceasta vara. Combina-i cu un top alb, sandale si ochelari de soare.

tinute-de-top-pentru-vara-2018-9tinute-de-top-pentru-vara-2018-10
 
Sursa articol:
https://starsblog.ro/tinute-perfecte-pentru-vara-2018/