fashiondays.ro

Tinute si accesorii de vara indispensabile

tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile1

7 must have-uri indispensabile in aceasta vara


Ca in fiecare sezon, ne facem “provizii” cu cele mai in voga itemuri si accesorii. Pentru aceasta vara ne-am gandit la produsele care nu pot lipsi dela tine din garderoba sau geanta, itemuri care nu doar sa fie trendsettere, dar care sa iti fie de folos intregul sezon.

Si crede-ne, pe cuvant, a fost ingrozitor de greu sa reducem lista la 7. Insa, ne-am gandit ca femeia acestui secol este femeia survivor, descurcareata, chic si pregatita de orice provocare. 🙂

Asadar propunerile noastre sunt:

1. Tinute de vara. Alb, alb, alb! 


tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile2

Nu putem asocia vara decat cu albul. Aceasta nonculoare reprezinta cel mai bine acest sezon. Asa ca indiferent ca vorbim de o rochie sau un outfit, acestea trebuie sa fie all white. O astfel de tinuta este usor de accesorizat si potrivita pentru orice moment din zi, fie ca vorbim de o petrecere sau o iesire cu prietenele in oras. Despre tinuta all white gasesti mai multe aici.

2. Bijuterii inspirate de natura


tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile3

La capitolul bijuterii sezonul acesta ne ofera extrem de multe posibilitati. Din fericire trendul este orientat spre natura. Spre exemplu, marii designeri, precum Prada, propun in acest sezon bijuterii din scoici, care trimit cu gandul la mare, natura si sunet. Apoi avem bijuteriile ce imita florile, si aici demna de amintit este colectia propusa de Swarovski pentru acest sezon, Rainbow Paradise, o colectie de bijuterii inspirate si dedicata florilor. Daca preferati fructele, care deja sunt centrul atentiei in materie de fashion si in acest sezon, perfect! In aceasta vara bijuteriile in forma de fructe sunt la mare cautare.

3. Ochelarii de soare


tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile4
Un accesoriu care nu poate lipsi din geanta ta in sezonul cald sunt ochelarii de soare. Stim ca nu e usor sa alegi o pereche pe placul tau, mai ales ca trebuie sa iei in calcul forma potrivita fetei tale, culoarea si detaliile acestora. Indiferent pentru care vei opta, ei trebuie sa iti fie la indemana in aceasta vara. De la cei cat eye sau ovali, la cei supradimensionati sau cu aplicatii, ochelarii de soare sunt o piesa statement in acest sezon. Vezi mai multe detalii despre ce ochelari de soare iti recomandam in 2018 aici.

4. Costumul de baie. 


tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile5tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile6

Din fericire, avem de unde alege cand vine vorba de costumul de baie in acest sezon. Putem alege intre cel deux-pieces cu talie inalta sau joasa sau cu diverse decupaje sexy sau cel intreg, cu printuri interesante. Important este sa alegi unul potrivit tipului tau de silueta, in care sa te simti comfortabil atunci cand il vei purta.

5. Sandale comode. 


tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile7tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile8

Vara picioarele tale trebuie sa respire, de aceea sandalele sunt cea mai buna optiune. Pentru viata ta activa de zi cu zi iti recomandam sandalale joase, dar cu detalii care le pot oferi oricand o nota casual-eleganta. Pe starshiners.ro vei gasi modelul care sa te reprezinte. Go for it!

6. Fancy drinking water! 


tinute-si-accesorii-de-vara-indispensabile9

Da, vara trebuie sa ne hidratam si sa ne ajutam corpul oferindu-i surplus de lichide. Acesta poate deveni un trend si pentru tine. Pentru a te motiva sa bei cat mai multa apa ia-ti o sticla de apa colorata, cu printuri cool si forma interesanta. Poate deveni accesoriul tau indiferent ca esti la birou sau la plimbare.

7. Crema cu SPF


Din lista must have-urilor din aceasta vara nu trebuie sa lipseasca crema cu SPF. Aplic-o dimineata, ca baza de machiaj si bucura-te de beneficiile ei intreaga zi. Gama este extrem de variata, totul depinde de necesitatile pielii tale, dar cu siguranta, vei gasi ce ai nevoie in plafaruri, farmacii sau online.

Aceasta ar fi lista ta de supravietuire in aceasta vara. Bifeaza-o si bucura-te la maxim de tot ceea ce iti ofera acest sezon minunat!

Sursa:
https://starsblog.ro/7-must-have-uri-indispensabile-in-aceasta-vara/