dyfashion.ro

15 Costume de Baie Sexy Bora Bora

costum-de-baie-sexy-bora-bora-1

Costum de baie doua piese Airis • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, model frumos. Nu detine balene! Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri, detasabile centrul decorat cu aplicatie metalica Circuitul si bretelele se leaga la spate Slip croiala clasica, o parte decorata cu aplicatie (ca si cea de pe sutien) Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate fara cusaturi Partea din fata este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE SEXY BORA BORA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
costum-de-baie-sexy-bora-bora-2

Costum de baie intreg Bora • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie intreg, decorat cu detalii din dantela. Negru atemporal. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Zona bustului este neintarita si decorata cu insertie transparenta din dantela Bretele inguste, fara sistem de ajustare bretelele sunt incrucisate in partea din spate Partea din spate este neteda Zona slipului cu o croiala clasica, margini elastice Partea din fata este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
costum-de-baie-sexy-bora-bora-3

Costum de baie doua piese Lichi • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, decorat cu model geometric. Sutien de baie tip bardot. Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri, detasabile sutienul nu detine balene sub cupe centrul cu aspect usor drapat Bretelele detasabile (fara sistem de ajustare) se aranjeaza dupa gat Circuitul se leaga, balene in laterale Slip croiala clasica, partle laterale cu benzi Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din fata a slipului este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-sexy-bora-bora-4

Costum de baie intreg Niria • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie intreg, model cu dungi. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri (detasbile) nu detine balene Bretele inguste, fara sistem de ajustare bretelele sunt decorate cu dantela in partea din spate Zona slipului cu o croiala clasica, margini elastice Partea din fata este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
costum-de-baie-sexy-bora-bora-5

Costum de baie intreg Yalla Black • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie intreg, model black & white. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri (detasabile) fara balene Partea din fata decorata cu model geometric partea din spate este neagra si are un aspect usor curbat Bretele inguste, fara sistem de ajustare bretelele sunt conectate in partea din spate printr-un triunghi metalic Zona slipului cu o croiala clasica, margini elastice Partea din fata este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
costum-de-baie-sexy-bora-bora-6

Costum de baie intreg Yalla Red • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie Bora Bora, combinatie frumoasa de culori: rosu si alb. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite subtiri (detasabile) fara balene Partea din fata decorata cu model geometric partea din spate este de culoare rosie si are un aspect usor curbat Bretele inguste, fara sistem de ajustare bretelele sunt conectate in partea din spate printr-un triunghi metalic Zona slipului cu o croiala clasica, margini elastice Partea din fata este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-sexy-bora-bora-7

Costum de baie doua piese Ladia • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, model cu dungi. Nu detine balene. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe triunghiulare cu pernite subtiri detasabile Bretele fara sistem de ajustare, decorate cu dantela in partea din spate Circuitul se leaga Slip croiala clasica, zona taliei cu elastic lat, confortabil Margini elastice Partea din spate este neteda Partea din fata este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-sexy-bora-bora-8

Costum de baie doua piese Apples • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, model deosebit. Nu detine balene. Confectionat din material placut, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite detasabile subtiri Bretelele se leaga Circuitul se leaga in partea din spate - efect strappy Slip croiala clasica, partile laterale cu benzi impletite Zona taliei si marginile sunt elastice Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
costum-de-baie-sexy-bora-bora-9

Costum de baie doua piese Clar Blue • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, nu detine bretele. Croi ideal pentru plaja! Din material placut, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bandeau, pernite detasabile, fara balene Fara sistem de inchidere, se imbraca pe cap Balene in laterale Circuit lat in partea din spate, tivit cu elastic confortabil Slip croiala clasica, zona taliei cu banda elastica de culoare contrastanta Partea din spate este neteda Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
costum-de-baie-sexy-bora-bora-10


Costum de baie doua piese Clar Pink • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, monocromatic, nu detine bretele. Croiala ideala pentru plaja! Din material placut, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bandeau, pernite detasabile, fara balene Fara sistem de inchidere, se imbraca pe cap Balene in laterale Circuit lat in partea din spate, tivit cu elastic confortabil Slip croiala clasica, zona taliei cu banda elastica de culoare contrastanta Partea din spate este neteda Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-sexy-bora-bora-11

Costum de baie doua piese Vilara • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, combinatie frumoasa de culori. Cupe cu o croiala triunghiulara, fara balene. Din material confortabil cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite detasabile (material textil) Bretelele (in spate incrucisate) si circuitul se leaga Slip croiala clasica, se leaga in partile laterale Zona taliei si marginile sunt elastice Slipul este captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-sexy-bora-bora-12

Costum de baie doua piese Daria • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, decorat cu model geometric. Confectionat din material placut, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite detasabile subtiri, nu detine balene centrul din material cu aspect drapat Bretelele si circuitul se leaga Balene in laterale Slip croiala clasica, se leaga in partile laterale Zona taliei si marginile sunt elastice Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-sexy-bora-bora-13

Costum de baie doua piese Dinay Pink • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, monocromatic, decorat cu volane. Material confortabil cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite acoperite cu volane nu detine balene sub cupe Circuitul cu banda elastica ingusta Chilot cu o croiala braziliana, zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
costum-de-baie-sexy-bora-bora-14

Costum de baie doua piese Gares • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, model in culorile curcubeului. Din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu pernite detasabile subtiri, nu detin balene si sunt unite prin benzi strappy inguste Bretele detasabile, fara sistem de ajustare se leaga in spatele gatului Circuitul se leaga, balene in laterale Slip croiala clasica, design denim partile laterale cu benzi colorate Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din fata a slipului este captusita cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
 
COSTUME DE BAIE SEXY BORA BORA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
  
costum-de-baie-sexy-bora-bora-15


Costum de baie doua piese Oroa • Bora Bora

Costume de baie sexy
Costum de baie doua piese, decorat cu model geometric si detalii argintii. Material confortabil cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie tip bandeau, cupe intarite, fara balene clasice Bretele se pot lega in spatele gatului sunt detasabile Circuitul se leaga, balene in laterale Slip cu o croiala clasica, partile laterale cu benzi late de culoare contrastanta Zona taliei si marginile sunt elastice Partea din spate este neteda Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!