dyfashion.ro

Idei de ținute de vară cu stil

Cum să te îmbraci cu stil pentru o vară lejeră și elegantă


Parcă fiecare vară încearcă să își doboare recordurile de căldură și cum nu în toate zilele de vară mergi în vacanță, la plajă sau la piscină, trebuie să te adaptezi din mers, îmbrăcând haine cât mai comode, lejere, și vaporoase, care să te mențină fresh toată ziua.

Ca să reziști căldurii din această perioadă nu înseamnă că trebuie să ai doar ținute sumare, ci mai degrabă să porți haine și rochii de vara cu croieli potrivite, din materiale lejere, vaporoase și de calitate. O rochie vaporoasă cu o țesătură din in sau de mătase te va proteja mult mai mult de căldură față de o pereche de pantaloni scurți de jeans.

Ți-am pregătit în continuare idei de ținute de vară fashion cu stil, pentru zi, elegante cât și casual, pentru femei care apreciază moda, dar vor să se simtă lejer

 

Sfaturi despre cum să te îmbraci vara:


- Îmbracă-te în straturi subțiri
- Pentru un stil casual, de stradă, mergi cu încredere către haine din in sau de bumbac
- Pentru zilele toride la birou, alege ținute office din mătase naturală sau voal, atât de elegantă și răcoroasă în același timp.
- Nu te feri de mătase. După in și bumbac, este cel mai bun material de vară!
- Alege un cardigan subțire pentru zilele în care dai de aer condiționat peste tot unde mergi
- Investește în câteva rochii cheie pentru garderoba ta de vară: o rochie maxi, o rochie de in albă, una oversized cu croiala dreaptă, și una midi vaporoasă sunt must haves!
- Poarta haine oversized, cum ar fi o tunică sau o bluză vaporoasă care să te aerisească
- Alege genți care nu se lipesc de corp. O geantă crossbody sau una de mână oversized, pe care nu trebuie să o ții la subraț este ideală.

Colectie noua de haine femei - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/haine-de-vara/