dyfashion.ro

Noile Rochii Midi de Ocazie în Culori Vii

noile-rochii-midi-in-culori-vii-1

Solutii vestimentare pentru ocazii speciale



Solutiile vestimentare pentru ocazii speciale pot avea multe forme, insa o femeie eleganta le va alege intotdeauna pe cele menite sa impresioneze prin feminitate si o subtila nota seducatoare. Cand ne gandim la tinuta dedicata unei petreceri formale, de obicei avem in minte un model vaporos de rochie lunga, insa o optiune care satisface atat regulile dress code-ului vestimentatiei de seara, cat si pe ale celei semi-formale, este data de rochia midi.

De aceea, rochiile din noua colectie au o lungime avantajoasa, pana la genunchi, iar croiala clasica furnizeaza un cadru ideal pentru detaliile originale si culorile vibrante, in tonuri de roz, verde, gri si auriu. Dintre tesaturi, am ales de data aceasta, pe langa confortabilul antic si rafinata dantela cu flori aplicata pe tull, si lurexul stralucitor, care-ti va asigura o prezenta fascinanta la ocaziile speciale.

Rochii midi de ocazie cu volane asimetrice 


Stii ca poti obtine efecte impresionante cu ajutorul unor volane bine amplasate, asa ca vei intelege imediat de ce rochia midi de ocazie Sabrina este o alegere avantajoasa pentru silueta, chiar daca designul conic care urmareste fidel conturul formelor poate fi considerat usor indraznet.

noile-rochii-midi-in-culori-vii-2

Volanul asimetric plasat in linii verticale si oblice are un efect optic de alungire a siluetei, iar taietura slitului lateral amplifica senzatia de subtiere si aerul senzual. Cupele iti asigura o sustinere adecvata, iar nuantele de roz –atat rozul pal cat si rozul fucsia- sunt in tendintele cromatice ale acestei veri (ca sa nu mai spunem ca rozul in toate nuantele sale evidentiaza pielea frumos bronzata).

Rochii midi din dantela cu flori aplicate pe tull


Ce poate fi mai feminin, mai delicat si mai rafinat decat o rochie midi care imbina dantela, florile, volanele si o nuanta delicioasa de roz?

noile-rochii-midi-in-culori-vii-3

Eloise este o rochie midi de seara must-have pentru toate iubitoarele stilului romantic, dar si pentru femeile care nu se tem sa fie in centrul atentiei. Combinatia cromatica de roz si gri este una deosebit de fermecatoare, iar volanele de la maneci au si un rol de echilibrare a proportiei dintre umeri si solduri. Varianta in tonuri de gri si auriu a rochiei midi elegante Eloise sugereaza un aer nobil, transformand tinuta intr-o alegere ideala pentru petrecerile pretentioase.

Rochii midi din lurex cu umerii goi pentru aparitii ravasitoare


Se asaza impecabil, are o stralucire fascinanta si transforma orice piesa vestimentara intr-una menita admiratiei celor din jur. Lurexul este o tesatura de efect, care incorporeaza fibre metalice cu luciri aurii sau argintii. Atunci cand o astfel de tesatura spectaculoasa este aleasa ca material pentru o rochie conica, cu umerii goi, inspirata din fabulosii ani 50, rezultatul nu poate fi altfel decat impresionant.

noile-rochii-midi-in-culori-vii-4

 Rochii de ocazie - vezi oferta completa

Sursa articol;
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/noile-rochii-midi-in-culori-vii/