dyfashion.ro

Modele de Fuste de Vară Lejere

fuste-de-vara-lejere-si-delicate-1

Fustele, piese vestimentare de bază în timpul verii


Pentru doamne și domnișoare, rochiile și fustele sunt piesele vestimentare de bază în timpul verii. Sunt delicate și pline de rafinament, ideale fie la o plimbare, la birou sau la un eveniment. Există o mulțime de modele de rochițe și fuste, de la cele mai vaporoase și ușoare, la cele maxi sau mai elegante. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine stilului tău și fii în centrul atenției!

1. Fustele  de vara maxi, lungi


Lungimile maxi sunt in tendinte in aceasta vara, iar o astfel de fusta iti va oferi o multitudine de tinute. Daca nu ai deja una, e timpul sa o cumperi!

fuste-de-vara-lejere-si-delicate-2


2. Fustele de vara tulle


Daca vrei un look trendy, dar nu vrei sa pui o multime de haine pe tine, alege o fusta tulle. Se transforma imediat intr-o tinuta rock de vara daca ii adaugi o geaca de piele.

fuste-de-vara-lejere-si-delicate-3fuste-de-vara-lejere-si-delicate-4

Un must-have al verii, fustele tulle sunt gingașe și ușoare și dau o notă copilăroasă ținutei tale. În același timp, emană încredere și feminitate, datorită croielii care îți pune în valoare talia.

3. Fuste de vara cu imprimeuri vesele


Acest tip de fuste nu au cum să-ți lipsească dacă vrei să fii în ton cu vara. La noi găsești imprimeuri vesele, cu fructe multicolore, care aduc fericire oricărei ținute și sunt în vogă acest sezon.  In general hainele de vara colorate sunt vedetele sezonului cald!
fuste-de-vara-lejere-si-delicate-5

 

4. Fustele cloș de vara


fuste-de-vara-lejere-si-delicate-6fuste-de-vara-lejere-si-delicate-7
Fuste de vara - vezi oferta completa

Sursa: http://online-store.co/blog/haine-de-vara/