dyfashion.ro

Pantaloni ușori de vară

pantaloni-usori-de-vara-1

Alege ținute de vară cu pantaloni


Doar pentru ca e vară nu înseamnă ca ne petrecem tot sezonul în rochii – ,alege ținute de vară cu pantaloni care te scot din impas atunci când vrei să ai o ținută relaxantă, dar cu stil. Perfecti atât pentru ținute de concediu vara, cand călătorești în bine meritata vacanță, cât și  pentru ținute de stradă sau de birou.

1. Pantaloni de vara largi


pantaloni-usori-de-vara-2pantaloni-usori-de-vara-3

În sfârși a venit vremea să renunți la blugi. Pantalonii indicați pe timp de vară sunt cei largi, în care te poți mișca în voie. Se potrivesc atât cu teniși, cât și cu sandale pentru plimbare și ieșiri în oraș.  O tinuta de vara cool este incompletă fără o astfel de pereche de pantaloni. O idee bună ar fi să alegi o pereche de pantaloni de in, bumbac sau vâscoză, care sunt răcoroși, deci perfecți pentru vară!

O altă alegere de succes pentru perioada toridă poate fi o pereche de pantaloni albi din in. Cu un croi larg, pantalonii de in, vaporoși și comozi îți garantează mișcări libere, relaxate.

2. Pantaloni de vara evazați


pantaloni-usori-de-vara-4pantaloni-usori-de-vara-5

Pantalonii evazați subțiri și lejeri sunt o alegere ideală vara. Lungi, trei sferturi sau scurți, în oricare vei arăta și te vei simți relaxată.

Pantaloni dama Ama Fashion - vezi oferta completa

Sursa: http://online-store.co/blog/haine-de-vara/