fashiondays.ro

Reduceri la Haine de Vara, intre 20-70%!

REDUCERI-HAINE-DE-VARA-1

OMG Mid Summer Sales sunt aici! Ai reduceri intre 20-70%!


Vestile bune sunt binevenite oricand! Chiar si la mijlocul saptamanii! Intre 17 – 20 august pe starshiners ai reduceri la haine de vara intre 20-70%. Da, ai citit bine, la toate articolele, peste 20000 de produse, care asteapta sa iti ocupe locul in sifonier.

Stim ca deja ai pus ochii pe cateva dintre ele, asa ca acum e momentul sa iti cumperi favoritele si sa le porti cu mandrie. E foarte simplu, intri pe starshiners.ro, iti pui in cos produsele care-ti trag cu ochiul sau dupa care tanjesti de ceva vreme si le comanzi cat mai repede. Cu toate stim ca ofertele bune se epuizeaza cel mai repede.

Noi vedem in viitor! In weekendul acesta te vei trezi, iti vei servi cafeaua in cana preferata si vei naviga de pe smartphone sau tableta pe starshiners. De ce? Daca inca nu te-am convins iti dam argumente si mai valide zicem noi. Toate categoriile de pe site au discounturi fabuloase. Iata cateva care ne-au atras instant atentia.

Reduceri la haine de vara intre 20-70%. Daca in acest final de vara mai ai cateva evenimente sofisticate la care dress code-ul e elegant, rochiile elegante incep de la 95.99 lei, iar cele semnate Ana Radu de la 99.20 lei.  Lungi, cu slit pe picior, pe un umar, cu volane, tip corset, cu decolteu adanc, indiferent pe care ai pus ochii acum e cel mai bun moment sa iti achizitionezi preferata.

REDUCERI-HAINE-DE-VARA-2

Reduceri la haine de vara intre 20-70%. Urmeaza sa pleci in vacanta? Perfect. Vei gasi rochii casual de la 63.99 lei. Si din fericire oferta este generoasa: cu imprimeuri florale, cu volane feminine, din materiale fluide, cu texturi interesante si palcute la atingere etc.

REDUCERI-HAINE-DE-VARA-3

Reduceri la haine de vara intre 20-70%. Ah, da! Era sa uitam de rochiile de zi. Noi zicem ca cele mai faine croiuri, imprimeuri si texturi le gasiti pe starshiners.ro. Tocmai de aceeas avem o oferta diversificata de rochii de zi, care sa satisfaca si cel mai dificil cumparator al nostru. Rochiile de zi le veti gasi intre 17 – 20 august de la 45.50 lei.

REDUCERI-HAINE-DE-VARA-4

Reduceri la haine de vara intre 20-70%. In plus, pentru cele cu forme recomandam colectia PlusSize, o colectie atent aleasa pentru femeile voluptoase, acum intre 20- 70% reducere.

Dar ce mai povestim atat? Cel mai bine e sa intri pe strashiners.ro si sa iti pregatesti lista de favorite. Anunta-ti si prietenele de promotie. Sigur iti vor multumi. Spor la cumparaturi!

Hainde de Dama la Reducere - Vezi Oferta 

Sursa: https://starsblog.ro/omg-mid-summer-sales-sunt-aici-ai-reduceri-intre-20-70/