dyfashion.ro

Rochii cu imprimeu pline de viață

rochii-cu-imprimeu-pline-de-viata-1

Rochii cu printuri geometrice și orientale


Buline, pătrate și tot felul de figuri geometrice. Într-un cuvânt: printuri. Rochiile cu printuri sunt nelipsite în ultimii ani din garderoba feminină. Scurte, midi sau lungi, rochiile cu printuri geometrice, florale sau cu elemente orientale au mare trecere în rândul doamnelor și domnișoarelor. Iar dacă la bază stă și o culoare vie, în ton cu nuanța părului și a ochilor posesoarei, ținuta nu mai are nevoie de nicio prezentare.
rochii-cu-imprimeu-pline-de-viata-2rochii-cu-imprimeu-pline-de-viata-3

 

De ce să alegi rochii cu imprimeuri?


Poliester, vâscoză, elastan sunt materialele cel mai des întâlnite în creațiile de azi. Ușor de purtat și întreținut, lejere, rochiile se adaptează oricărei siluete, evidențiind punctele forte ale persoanei ce poartă o astfel de rochie. Este o rochie potrivită pentru munca de birou, pentru o întâlnire mai puțin pretențioasă, dar și pentru o plimbare de zi. Imprimeurile sunt precum anotimpurile: mai vesele, mai terne, simple sau aglomerate. Tu alegi combinațiile care te definesc.

rochii-cu-imprimeu-pline-de-viata-4rochii-cu-imprimeu-pline-de-viata-5

Detaliile vin să completeze ținuta: buzunare mascate, un cordon discret în talie, mâneci ¾.

„Deoarece printurile oferă din start o notă plină, încărcată rochiei, ai grijă să nu o supra-aglomerezi cu accesorii. De cele mai multe ori este suficientă rochia în sine, o pereche de cercei în ton și un ceas. Balerinii și pantofii cu toc sunt elementele care încheie ținuta.”, ne sfătuiesc stiliștii La Femme România.

Dă viață rochiei tale și alege printurile!
rochii-cu-imprimeu-pline-de-viata-6rochii-cu-imprimeu-pline-de-viata-7

 

Modele de rochii pentru dama din colectia 2018


Rochiile sunt unele dintre cele mai importante articole vestimentare din garderoba unei femei, deoarece, alese corect, pot oferi feminitate, eleganta si o nota de rafinament. Pentru a avea intotdeauna un model potrivit oricarui context si eveniment, iti punem la dispozitie cea mai recenta colectie La femme ce cuprinde o gama vasta de modele de rochii de vara pentru dama  confectionate din materiale pretioase. De asemenea, ne propunem sa ne adaptam tuturor gusturilor si cerintelor feminine, astfel incat orice femeie sa beneficieze de o paleta cromatica diversificata. In magazinul nostru online vei regasi rochite in culori clasice, precum modelele albe, negre sau rosii, cat si culori mai indraznete, cum ar fi albastrul, verdele sau diverse asocieri cromatice si imprimeuri.

Comanda online o rochie de vara cu imprimeu si beneficiezi de transport gratuit!

Sursa: http://www.lafemme.ro/blog/2018/08/rochii-pline-de-viata-cu-printuri-geometrice-si-orientale/