fashiondays.ro

Tinute cu Rochii de Vara

tinute-cu-rochii-de-vara-1

Modele de Rochii de vară


Ținutele cu rochii de vară sunt cele mai simple – în afară de câteva accesorii, nu ai multe de pus împreună ca să fii gata.

Alege rochii de vară din bumbac, voal, in topit, mătase sau vâscoză, care sunt materialele vedeta ale verii. Croiala unei rochii de vară trebuie sa fie lejeră, să îți lase pielea să respire și să te mențină fresh toată ziua.


1. Rochii vaporoase, midi


Cu imprimeuri colorate sau motive tradiționale, scurte sau lungi, rochiile vaporoase sunt ideale pentru sezonul cald. Îți permit să te miști în voie și să arăți chic în același timp.

Aceste rochite vaporoase se potrivesc de minune nu doar cu sandalele perfecte, ci și cu cizme de vară, daca vrei să obții un look mai urban!

tinute-cu-rochii-de-vara-2

 

2. Rochiile de vară lungi, maxi


Rochiile și fustele maxi sunt potrivite în general stilului boho – casual. Sunt vaporoase și se asortează de minune cu pălării, genți plic sau cele xxl.

Se poarta orice fel de model si imprimeu (inflorat, animal print sau geometric) orice culoare. În materie de accesorizare alege o curea în talie, sandale gladiator sau cu ciucuri, și un cardigan subtire croșetat, care să te protejeze când intri în zone cu aer condiționat.

Acest tip de rochie este perfect pentru ținutele de vară la mare!

tinute-cu-rochii-de-vara-3tinute-cu-rochii-de-vara-4

 

3. Rochițe de vară scurte


Lasă-ți picioarele la vedere în culorile preferate! Pe lângă clasic alb pur, care te răcorește instant, alege culori vii, perfecte pentru pielea abia bronzată în vacanța la mare. Dacă îți dorești să emani fericire și să înseninezi ziua persoanelor din jurul tău atunci poți opta pentru o rochie portocale  sau una galbenă. Ambele culori arată superb cu un bronz auriu!

tinute-cu-rochii-de-vara-5tinute-cu-rochii-de-vara-6

 

4. Rochiile oversized, cu croială dreaptă foarte lejeră


Cu o croială largă lejeră si dreaptă, rochiile supradimensionate sunt concepute pentru a oferi confort maxim. Sunt exact ceea ce-ți trebuie în zilele călduroase, în care vrei să te simți liberă.

Deși sunt făcute sa arate bine pe orice tip de silueta, pentru ca ascund orice imperfectiune cu succes, aceste tinute de vara sunt potrivite si pentru femeile gravide.

tinute-cu-rochii-de-vara-7

 

4. Rochiile și hainele din in, simple


Ținutele simple de vară sunt si cele mai bune.  Rochiile din in sunt un simbol al purității și feminității, iar capacitatea acestui material de a reda culorile vii, pline de personalitate, inspiră producătorii din lumea modei.

Este un material ușor de întreținut și cu o anumită noblețe ce o împrumută oricărui tip de rochie și, bineînțeles, ție. Poartă haine lejere din in și te vei simți minunat. O rochie din in se potrivește pentru orice vârstă și, mai mult de atât, poate fi purtată atât la birou, cât și la un eveniment mai formal, accesorizând-o corect.

tinute-cu-rochii-de-vara-8

 

5. Rochiile în cloș


Rochiile în cloș sunt o alegere ideală dacă vrei să îmbini confortul cu eleganța. La plimbare sau la petreceri, te vei simți lejeră, dar și feminină. Dacă alegerea ta este bumbacul sau inul atunci confortul va fi minunat, în special în zilele toride.

tinute-cu-rochii-de-vara-9tinute-cu-rochii-de-vara-10

Rochii de zi - vezi oferta completa

Sursa: http://online-store.co/blog/haine-de-vara/