dyfashion.ro

Rochii de seara in nuante delicate

rochii-de-seara-in-nuante-delicate-1

Rochii de seara in culori pastelate


Cand porti o piesa vestimentara in nuante suave de roz, bleu, verde sau galben, o optiune plina de personalitate o reprezinta alaturarea unor culori puternice.

Daca ocazia si dress code-ul iti permit, incearca indraznetele nuante neon, pentru un look tineresc si plin de viata. O rochie de seara eleganta roz pal, de exemplu, poate fi combinata cu sandale sau pantofi in tonuri vibrante, contrastante, de verde, fucsia, turcoaz, corai, iar daca preferi incaltamintea cu imprimeu, mizeaza pe printul leopard sau zebra. Totusi, daca ti se pare ca iesi prea tare in evidenta, poti domoli putin outfitul cu putin negru si nu uita sa ocolesti bijuteriile opulente.

Este putin mai dificil sa reusesti o aparitie impecabila cand te hotarasti sa combini mai multe piese vestimentare si accesorii in aceeasi nuanta pastelata, insa la evenimentele speciale, precum petrecerile de cocktail sau chiar la petrecerile de nunta, varianta castigatoare o reprezinta rochia eleganta, lunga, midi sau scurta, in nuante lila, roz pal, verde menta sau galben piersica.

Culorile pastelate arata fabulos in rochiile de seara cu detalii extravagante, precum paietele, sau confectionate din tesaturi sofisticate, precum lurexul, dantela brodata, sifonul sau matasea.

Totusi, daca alegi monocromia pastelata, ai grija sa nu folosesti aceleasi nuante si la machiaj, pentru ca vei obtine un look oarecum unidimensional. Incearca sa creezi un contrast intre machiaj si haine, pentru ca astfel se vor evidentia reciproc si tu te vei bucura de numeroase complimente.

rochii-de-seara-in-nuante-delicate-2


Certitudinea rafinamentului din mixul de nuante pastelate si neutre


Atunci cand urmeaza sa participi la un eveniment formal unde preferi sa te remarci prin sofisticare si feminitate, solutia vestimentara perfecta o constituie combinatia de pasteluri cu nuante neutre. Avantajul este ca aceasta schema cromatica se potriveste si ocaziilor semi-formale sau chiar tinutei pentru birou. Negrul scoate in evidenta tonurile pastel, albul le sporeste aura de gingasie, iar culorile nude cu tente de bronz, auriu sau piersica completeaza cu stil tinutele elegante.

Rochii de Seara - vezi oferta completa

Sursa: https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-de-seara-in-culori-pastelate/